Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak jsem včera měla zas nakupovací,objednala jsem pár věcí na mimčo.mrkněte do alba.co plánuete na víkend ![]()
Jůů, ty věci od Lamaze jsou super, já k našemu chrastítku ještě budu muset rozšířit sbírku, hehe
Jinak ten rockerskej styl, to by ocenil můj přítel, to jsem nikde neviděla, moc hezký
![]()
Jinak my o víkendu nic moc plány, přítel jde v sobotu do práce, takže na prd, ale někdo na kočárek vydělávat musí, že jo?
A co ty?
Budu určitě zas Lamaze objednávat má to pán za super paníze a spustu jinych věcí.Luky má víkend volnej jedem s našim tátou do Nymburskýho pivovaru je tam den odevřených dveří,jsou tam kapely a tak.jinak chodí taky víkendy do práce dělá třeba 7 dní 12ctky a pak má 4 dny volna. ![]()
Jéé, to se máte, taky bycch někam vypadla, teď jen aby vám vyšlo počásko
Dneska se mi ale ulevilo, že je takhle, včera jsme jeli do města, no já myslela, že omdlim v afi v garážích, tam bylo tak děsně, nakonec jsem jen proběhla HMko, ukořistila jedny bálý kalhoty za 200?-!!, nákup v tescu a jeli jsme domů, tohle počasí mi vážně nedělá moc dobře..
http://www.mimibazar.cz/kidszone budu dnes ještě objednávat mrkni na to kdyby se ti něco líbilo tak napiš budem mít pak lacinější poštu.Nechám si to přivést k nám zaplatím to a přivezu ti to do města. ![]()
Ahoj holky, jak je v PCE? tady teda nadherne, sviti slunicko a parak… dnes si udelame vylet do nedalekych lazni spojeny s obidkem. Na zitra mame naplanovanou oslavu neterinych narozenin-4roky a v nedeli po obede frcime zpet do PCE… na tu cestu se teda vubec netesim, prece jen 6 hodin sedet v aute mi nedela moc dobre.
Stepi, pokud budes objednavat, chtela bych Lamaze Sloni kapela a zirafku tu novou oranzovou. Predem moc dekuji
womanz píše:
Ahoj holky, jak je v PCE? tady teda nadherne, sviti slunicko a parak… dnes si udelame vylet do nedalekych lazni spojeny s obidkem. Na zitra mame naplanovanou oslavu neterinych narozenin-4roky a v nedeli po obede frcime zpet do PCE… na tu cestu se teda vubec netesim, prece jen 6 hodin sedet v aute mi nedela moc dobre.
Stepi, pokud budes objednavat, chtela bych Lamaze Sloni kapela a zirafku tu novou oranzovou. Predem moc dekuji
Objednáno,žirafa 2011 oranž,fialkovej slon,až mi to pošle dám ti vědět,tak si to tam hezky užíj tady je ošklivo ale aspon se dobře dýchá. ![]()
Dekuji moc, pristi tyden jsme uz doma, tak az to prijde dame nekde sraz ![]()
Ahojky, tak jsem zpět v ČR
tady je teda zima… na Slovenksu jsme meli krasně ![]()
Je pravda, že dens mi to nevadí, nevystrčím nos z baráku, musím uklidit, protože je tady jak po výbuchu ![]()
ahoj Zuzi,no je tady zima ale pro mě super počasí,nepotim se a krásně se mi dýchá.Doufám že to Lamaze do příštího čtvrtka pošle pak jedem na dovču.Byla jsem v Afi v hračkách a ta sloní kapela stála okolo 700kč,to se nevyplatí kupovat.ten pán ji má asi 550 to je rozdíl velkej.jdu ležet.tak pa. ![]()
Ahoj Štepi, já na to nespěchám, pokud to nepříjde teď, tak mi to dáš po dovolené.
Já jsem dnes absolvovala genetický pohovor v Hradci, doporučovali mi tam amniocentézu, ale odmítla jsem, máme výborné výsledky ze screeningu, tak nebudu riskovat nějaké komplikace spojené s plodovkou.
Příští týden jdu na KO a taky na 3D UTZ, tak jsem zvědavá, jestli nám prcek ukáže jestli je chlapeček, nebo holčička ![]()
womanz píše:
Ahoj Štepi, já na to nespěchám, pokud to nepříjde teď, tak mi to dáš po dovolené.
Já jsem dnes absolvovala genetický pohovor v Hradci, doporučovali mi tam amniocentézu, ale odmítla jsem, máme výborné výsledky ze screeningu, tak nebudu riskovat nějaké komplikace spojené s plodovkou.
Příští týden jdu na KO a taky na 3D UTZ, tak jsem zvědavá, jestli nám prcek ukáže jestli je chlapeček, nebo holčička
Ahoj,ty jo to se máte že bude už 3d my jdem příští utery na normální tak snad by mohlo být vidět ale vždy se otočilo zády prý jim vadí to teplo co září z toho UTZ.
tak jsem zvědavá zda už nám to doktoři řeknou ![]()
Štěpi, já jsem se na 3D objednala sama do GMedu, prostě jsem tam zavolala, řekla, že chci k nim na 3D a sestra mi řekla termín, kdy maj volno… Od mého gyndr. bych se toho asi nedočkala ![]()
A to je tady v Pardubicích?A kolik tě to bude stát?dej mi nějaké info
že bych si tam zavolala,psala jsem tady do sanusu chtěla jsem na to 4D ve 24tt a neozval se nikdo.
tady v Sanusu to nedělaj, musela bys do Hradce, já jsem tam volala ![]()
tady je odkaz na G Med http://www.g-med.cz/
zavolej si tam co nejdřív, mají tam objednávací lhůtu 2-3týdny. Nepamatuju si přesně kolik to stojí, ale myslím, že 350,– černobílé foto, 450,– barevné foto a 650,– DVD, ale to jsou ceny +- jo ta taky musíš říct, že trváš na co nejbližším termínu, aby Tě nehodili až na 24tt