Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
17.6.11 09:14

Ahoj holky tak jsem včera měla zas nakupovací,objednala jsem pár věcí na mimčo.mrkněte do alba.co plánuete na víkend :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
17.6.11 09:17

Jůů, ty věci od Lamaze jsou super, já k našemu chrastítku ještě budu muset rozšířit sbírku, hehe :palec: Jinak ten rockerskej styl, to by ocenil můj přítel, to jsem nikde neviděla, moc hezký :think: :palec:
Jinak my o víkendu nic moc plány, přítel jde v sobotu do práce, takže na prd, ale někdo na kočárek vydělávat musí, že jo? :mrgreen: A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.6.11 09:25

Budu určitě zas Lamaze objednávat má to pán za super paníze a spustu jinych věcí.Luky má víkend volnej jedem s našim tátou do Nymburskýho pivovaru je tam den odevřených dveří,jsou tam kapely a tak.jinak chodí taky víkendy do práce dělá třeba 7 dní 12ctky a pak má 4 dny volna. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
17.6.11 09:28

Jéé, to se máte, taky bycch někam vypadla, teď jen aby vám vyšlo počásko :palec: Dneska se mi ale ulevilo, že je takhle, včera jsme jeli do města, no já myslela, že omdlim v afi v garážích, tam bylo tak děsně, nakonec jsem jen proběhla HMko, ukořistila jedny bálý kalhoty za 200?-!!, nákup v tescu a jeli jsme domů, tohle počasí mi vážně nedělá moc dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.6.11 09:34

http://www.mimibazar.cz/kidszone budu dnes ještě objednávat mrkni na to kdyby se ti něco líbilo tak napiš budem mít pak lacinější poštu.Nechám si to přivést k nám zaplatím to a přivezu ti to do města. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.6.11 10:50

Ahoj holky, jak je v PCE? tady teda nadherne, sviti slunicko a parak… dnes si udelame vylet do nedalekych lazni spojeny s obidkem. Na zitra mame naplanovanou oslavu neterinych narozenin-4roky a v nedeli po obede frcime zpet do PCE… na tu cestu se teda vubec netesim, prece jen 6 hodin sedet v aute mi nedela moc dobre.
Stepi, pokud budes objednavat, chtela bych Lamaze Sloni kapela a zirafku tu novou oranzovou. Predem moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.6.11 11:16
womanz píše:
Ahoj holky, jak je v PCE? tady teda nadherne, sviti slunicko a parak… dnes si udelame vylet do nedalekych lazni spojeny s obidkem. Na zitra mame naplanovanou oslavu neterinych narozenin-4roky a v nedeli po obede frcime zpet do PCE… na tu cestu se teda vubec netesim, prece jen 6 hodin sedet v aute mi nedela moc dobre.
Stepi, pokud budes objednavat, chtela bych Lamaze Sloni kapela a zirafku tu novou oranzovou. Predem moc dekuji

Objednáno,žirafa 2011 oranž,fialkovej slon,až mi to pošle dám ti vědět,tak si to tam hezky užíj tady je ošklivo ale aspon se dobře dýchá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.6.11 14:50

Dekuji moc, pristi tyden jsme uz doma, tak az to prijde dame nekde sraz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
20.6.11 09:26

Ahojky, tak jsem zpět v ČR :-) tady je teda zima… na Slovenksu jsme meli krasně :think:
Je pravda, že dens mi to nevadí, nevystrčím nos z baráku, musím uklidit, protože je tady jak po výbuchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
20.6.11 20:56

ahoj Zuzi,no je tady zima ale pro mě super počasí,nepotim se a krásně se mi dýchá.Doufám že to Lamaze do příštího čtvrtka pošle pak jedem na dovču.Byla jsem v Afi v hračkách a ta sloní kapela stála okolo 700kč,to se nevyplatí kupovat.ten pán ji má asi 550 to je rozdíl velkej.jdu ležet.tak pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.6.11 14:03

Ahoj Štepi, já na to nespěchám, pokud to nepříjde teď, tak mi to dáš po dovolené.
Já jsem dnes absolvovala genetický pohovor v Hradci, doporučovali mi tam amniocentézu, ale odmítla jsem, máme výborné výsledky ze screeningu, tak nebudu riskovat nějaké komplikace spojené s plodovkou.
Příští týden jdu na KO a taky na 3D UTZ, tak jsem zvědavá, jestli nám prcek ukáže jestli je chlapeček, nebo holčička :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
21.6.11 19:08
womanz píše:
Ahoj Štepi, já na to nespěchám, pokud to nepříjde teď, tak mi to dáš po dovolené.
Já jsem dnes absolvovala genetický pohovor v Hradci, doporučovali mi tam amniocentézu, ale odmítla jsem, máme výborné výsledky ze screeningu, tak nebudu riskovat nějaké komplikace spojené s plodovkou.
Příští týden jdu na KO a taky na 3D UTZ, tak jsem zvědavá, jestli nám prcek ukáže jestli je chlapeček, nebo holčička :-D

Ahoj,ty jo to se máte že bude už 3d my jdem příští utery na normální tak snad by mohlo být vidět ale vždy se otočilo zády prý jim vadí to teplo co září z toho UTZ. :think: tak jsem zvědavá zda už nám to doktoři řeknou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.6.11 19:57

Štěpi, já jsem se na 3D objednala sama do GMedu, prostě jsem tam zavolala, řekla, že chci k nim na 3D a sestra mi řekla termín, kdy maj volno… Od mého gyndr. bych se toho asi nedočkala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
21.6.11 20:02

A to je tady v Pardubicích?A kolik tě to bude stát?dej mi nějaké info :-) že bych si tam zavolala,psala jsem tady do sanusu chtěla jsem na to 4D ve 24tt a neozval se nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
22.6.11 10:55

tady v Sanusu to nedělaj, musela bys do Hradce, já jsem tam volala :-)
tady je odkaz na G Med http://www.g-med.cz/
zavolej si tam co nejdřív, mají tam objednávací lhůtu 2-3týdny. Nepamatuju si přesně kolik to stojí, ale myslím, že 350,– černobílé foto, 450,– barevné foto a 650,– DVD, ale to jsou ceny +- jo ta taky musíš říct, že trváš na co nejbližším termínu, aby Tě nehodili až na 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová