Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, taky se pridam ![]()
Se Štepankou se zname uz z jine diskuze.
Lyrico, ty bydlis na Dukle? Ja kousek od Tebe v jesnicankach ![]()
Ted si zrovna lebedim na Slovensku u rodicu a vybavu si dovezu skoro kompletni, segra ma 4letou holku a veci schovavala, ted jeste aby jsme meli holcicku
ale je tu spousta neutralnich veci
Ja jdu v 17tt na 3D tak doufam, ze nam uz reknou pohlavi abych mohla zarizovat ![]()
Jééé ahoj
, jojo, na Dukle, kousek od konečný 5ky ![]()
A jak se máte dneska těhulky??
Ahoj Zuzi
to se máš že si na dovče.My pojedem 30.6.do Českého Švícarska.Chtěli jsme jet Chorvatsko ale stím jak mi je střídavě blbě a dobře nepojedem budem jezdit po Čechách.Myslela jsem že si pohlaví nenecháme říct ale jsem tak zvědavá že mi to nedá.Už mám vymyšlenej pokojíček jak pro chlapečka tak pro holčičku.dnes jsem si byla pro auto byla to malá závada za 1000 tak snad to bude šlapat. ![]()
Lyrico, neziju v PCE dlouho takze nevim kde je konecna 5ky
ale vim, kde je to namesticko a veterina Aesculap, tam chodime s mazlickama a vubec pres Duklu jezdim casto, bydlime v Ceskovce to je 5min pesky
Stepi, my Chorvatsko planujem a asi i dopadne, ja se citim vyborne i kdyz jsem posledni dny dost unavena, ale to bude spis tim, ze jsem zvykla na klid a tady ho nemam, je tu s nama i segra a 4leta neter, takze o zabavu je postarano ![]()
Omlouvam se , ze pisu bez diakritiky, ale Slovenska klavesnice je ponekud odlisna ![]()
No tak to já bydlim asi 30m od Aesculapu ![]()
Kolik ti je, jestli se můžu zeptat?
Ahoj holky tak co jak je?Tady bude asi bouřka je hodně dusno. ![]()
Ahojda, čekám na bouřku jak na smilování, já dneska děsnoou migrénu, z toho pak bylo
a teď mi je fajn..takže čekám na přítele a hurá do města utrácet! Dostala jsem prémie z práce
Včera jsem objednala nějeký lahvičky a dudlíky od aventu a chrastidlo od Lamaze a kombinézku na zimu, už se těším, až to bude doma..
To je potřeba,mě dnes přišel polštář na kojení hlavně teda pro mě na spaní.
už začlo poprchávat konečně se bude dobře dýchat.a co budete nakupovat? ![]()
Já si na něm taky v noci lebedim, uvidíš tu změnu ![]()
Shánim nějaký bílý kalhoty..takže tak..a melouna, toho potřebuju ![]()
tak at pořídíš,mě švagrová přivezla jahody mnam dala jsem si je s cukrem
.Akorát mi přijde že je ten polštář málo nacpanej tak jsem si to trochu upravila. ![]()
Taky se Vam tam tak krasne vycistil vzduch po bource? Ja jsem teda 500km od Pardubic, ale je tady ted nadherne, dopoledne pred destem bylo na chcipnuti ![]()
Holky nevite kde se daj v PCE koupit jen ty kulicky do kojiciho polstare? ja ho mam od segry a prijde mi malo vycpanej ![]()
womanz píše:
Taky se Vam tam tak krasne vycistil vzduch po bource? Ja jsem teda 500km od Pardubic, ale je tady ted nadherne, dopoledne pred destem bylo na chcipnuti
Holky nevite kde se daj v PCE koupit jen ty kulicky do kojiciho polstare? ja ho mam od segry a prijde mi malo vycpanej
tady skoro nepršelo je nachcípnutí hlava mě bolí už 3 dny v kuse.ty kuličky maj v Baby centru nad nábytkem Jamal.
A to jsem tam minuly tyden byla a nenapadlo me zeptat se
tak tam budu muset jit znova.
Tady teda byla poradna bourka a krasne to ochladilo vzduch, ale co z toho, kdyz zitra opet bude hic a 30stupnu ![]()