Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, můžu se taky přidat? Bydlím kousíček od Pardubic (Rybitví), čekáme první mimčo, k dnešnímu dni jsem na konci 19. týdne
Jsem doma na neschopence a už mi to leze poněkud na mozek
nikoho tu moc neznám, neb jsem se sem přistěhovala relativně nedávno za manželem, tak kdybyste chtěl někdo pokecat nebo třeba na kafčo, tak dejte vědět ![]()
aHOJKY gRETCHEN…taky sem přistěhovaná a skoro nikoho tu neznám
Já jsem tedy v 30tt. a taky čekáme první ![]()
lyrica píše:
Ahoj holky, je tu nějaká další těhulka z Pardubic?
Jojo tady jedna je
![]()
Ahojky
To je fajn, já už myslela, že jsem tu sama, koukám ani nejsme tak daleko od sebe, to je fajn!
lyrica píše:
AhojkyTo je fajn, já už myslela, že jsem tu sama, koukám ani nejsme tak daleko od sebe, to je fajn! [/citace A bydlíš přímo v Pardubkách?jsme od sebe kousek máme termín 9.12.
Jojo, bydlíme na Dukle a vy?? No tak to je fajn, budeš rodit v Pardubkách?
My bydlíme Pod Dubem,asi budu v Pardubkách ale včera jsem se bavila se sousedkou a říkala že porodnice na nic ale každej říká něco jiného.Právě jsem se obědnala tady do Sanusu na 4d UTZ jsem zvědavá na mimičo.Chcem si nechat říct pohlaví.už chci kupovat oblečení.něco už nakoupeno mám fusak,deku na hraní atd.A co ty už taky máš pár kousku.A co kočárek? ![]()
No já právě nevim, jestli nerodit radši v Chrudimi, to si dost holek vychvaluje, já se tam teda taky narodila ![]()
Není to na to 4D ještě brzy?? Já jdu teda na ten velkej UZ ve 22tt do Gmedu a tam dělají 3Déčko, tak mi řeknou co čekáme,..kdyby sebou mimísek tak nemrcal na screeningu, už by nám to doktor naznačil, ale bohužel, tak snad se nechá přemluvit ![]()
No já už něco nakupuju, kdyžtak mrkni na moje fotoalba, mám tam některý věci nafocený, třeba pro inspiraci ![]()
Kočárek asi Firkon Verano,..zatím mě oslovil nejvíc,..ale ještě úplně rozhodnutý nejsme, i když bych ho pro jistotu tak příští měsíc radši objednala, aby došel včas,..a ty, máš vybráno??
já vím že ted je brzo stačí tak 24tt.My máme už obědnanej kočárek concord samo že mužu ještě 10×změnit názor jak to u mě je
ale zatim je pro nás nejlepší.Koukala jsem na tvé fotečky mám taky album mrkni.Na Chrudim jsem slyšela samou chválu.Už máš děti nebo první?Tohle je 2 těhotenství ale to první nedopadlo dobře tak snad ted se miminko udrží. ![]()
Je to moje první mimi i těhu, já se docela divim, že jsem byla těhu hned druhej cyklus po vysazení HA, no a snad to nejhorší už je za náma, i když strach mám pořád,..Neboj, to víš, že udrží!! Jestli nevadí, že se ptám, v kterém tt ti nevyšlo to první, samo jestli je to nějak citlivý, tak to psát nemusíš..
První UTZ mi mudr dělal v 7tt už bylo
pak už mě nedál UTZ až pak jsem šla na screening ve 13tt a tam už bylo bez života tak víc jak měsíc jsem to nosila mrtvé byl to šok to vidět že se nehýbe.a příznaky jsem neměla žádný o to to bylo horší tak drhý den na revizi.pak 6nedělí aspon tu čekací dobu máme nacvičenou.a pak jsme se zěčli od ledna snažit nesnažit.jeden měsíc jsem vychytala plodné dny manžela v ovulce znásilnovala
néé chtěl samo taky.a vyšlo to na poprvé.
Teda to jsi mě zaskočila, mě doktorka do 13tt dělala čtyři UZ, aby byla jistota, pak screening, za to naposled se na mě vyprdla, jen zkontrolavala čípek a bříško a UZ žádnej, ale prej je to normální, že pak už ho nedělají každou poradnu..Hehe, to ti úplně rozumim, to já si ovulku tipla,..no a asi správně, když jsem 18tt ![]()
A kam chodíš k doktorce?Pocházím z Poděbrad a doktora mám tam.On práve UTZ v ordinaci nemá a dělá mi ho vždy na objednání jinde.