Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky moc
Taky jsem koukala
No my teď byli na poště pro to lebedítko zelený pro mimi, je fakt supeer, mám radost, že máme první ,,větší,, věc
Nemáš facebook??
jsem tam přihlášená ale nabyla jsem tam.
to houpátko je hezký za kolik? ![]()
Aha
No měli ho v kaci za 1100,– jinak v Afíčku stojí kolem 2000,–..takže jsem ho za tu cenu objednala
Já bych pořád něco kupovala..
lyrica píše:
AhaNo měli ho v kaci za 1100,– jinak v Afíčku stojí kolem 2000,–..takže jsem ho za tu cenu objednala
Já bych pořád něco kupovala..
Taky všechno koupím na netu vyplatí se to.Včera jsem si objednala kojící polštář,už se těším až naněm budu spát.V Afi to maj drahý koukala jsem tam na hračky od LAMAZE šíleně drahý na mimibazaru je maj o 150 levnější a nové samo.Když budeš chtít mužem objednávat spolu vyjde nám pak zdarma pošta.mě jen tak napadlo.
A na jakých stránkách si sehnala to lehátko? ![]()
Normálně na stránkách chiccocz.cz, ale teď už ho nemají za tuhle cenu, před týdnem totiž bylo v akci, proto jsem ho objednala i když je docela brzy ![]()
To víš, že se to vyplatí, já si něco třeba vyhlídnu v obchodě a pak to najdu na netu a pak teprve až objednám..Určo se můžem kdyžtak domluvit
Holky říkaly, že tohle lebedítko fakt používaj dost, že pak i když mimčo přikrmuješ nebo tak, tak se v tom pěkně nají a tak..
hmm škoda,počkám si na nějaké v akci mě se líbí zas ta houpačka ale tak za 3000 to je moc.tu tašku přebalovací jak mám v albu byla zlevněná taky asi ze 1600 na 750.a ten fusak taky z 1800 na 800 to je sakra rozdíl.Jak říkáš jdu do krámu okouknu co by se nám líbilo a už hledám na netu.hlavně i parfémy. ![]()
No tohle je taky houpátko, když to zajiětíš nehoupe, a když odjistíš, tak se krádně houpá..no tak to je paráda, já teď koukám na sady do postýlek, mantinely, nebesa..to jsou pálky za to,..Jj, parfémy, to máš pravdu ![]()
že to lehátko je zavěšený na hrazdičce a samo to sním houpá nastavíš rychlost houpání a melodie.porad mi,když se mi někde bude líbit nějaká fotka na netu jak to dám sem do alba?
koukala jsem taky na sady do postýlek a ty koše a kolíbky to je krása. ![]()
Normálně na to klikneš pravym tlačítkem myši, dáš uložit obrázek jako-uložíš si to normálně třeba na plochu a pak to vložíš do alba tak, jako vkládáš fotky..
Ten koš bych taky chtěla, ale prej z toho za chvíli mimčo vyroste no..a je dost drahej, to mě štvě..
Vzpoměla jsem si jak na to.Jsou ty koše drahý,našla jsem za 2600 plná vybava.Budem mít kolébku 100 let starou je to starožitnost naší rodiny nechám si jí akorát restaurovat a co bude potřeba udělat.tak hledám nebesa ale zas mi známá říkala že to je na nic drží se v tom prach ale zas člověk pořád pere že jo?jo a ta houpačka tady je. ![]()
Jééé, no to je pěkňoučký! ![]()
Já chci nebesa určo, taky jsem to slyšela o tom prachu, ale přesně jak říkáš, pračku máme
a když to sem tam vyklepneš z okna..
To je jasný perese pořát taky je koupím,už se těším až začnem zařizovat pokojíček,chtěla bych všechno z Ikea maj tam spoustu krásnějch věcí.Ale počkám s tím tak na začátek října.dřív né.Jsem zvědavá kdy mi doktor řekne co to bude jestli ve 20tt nebo až dýl na 3D.
Mě by to řekli už na screenningu, ale mimís se tam děsně mrskal, tak to doktor neviděl.. ![]()
Jinak mi zařizujem pokojíček už teď, pak s pupkem budu ráda, že jsem ráda..I když už teď mám s některjma věcma problém, hehe..