Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrééé dopoledneee… tak já sem tu nějak nezaregistrovala, že to tady funguje už sem si myslela… že ne… a ono jo a neukázalo se mi tam oko chjooo… děkuji za přivítání ![]()
Ahojda
, no tady zatím fungejeme jen my s Luczou ![]()
Ale jen nám pojď něco povědět. ![]()
Vaše první mimčo?
jj naše prvníííí
9tt. moc se těším, ale taky bojím aby bylo vše ok
Jinak bydlím tady v Pce v Polabinách…a makám v nemocnici… no a je mi mno bude mi 22 ![]()
He, to máme hezky rozdělené, každá z jiného konce Pardubic a tobě je 22, Lucze 23 a mě 24 ![]()
A copak děláš v nemocnici?
mno dejme tomu sestřičku… ale je to respektivně zdravotnickýý asistent… vůmysl politikůů.. jinak normálka střední zdrav. škola
… mno koukám, že ty si už v 7tt. Už si byla u gynekologa… bo kam chodíš na gyndu?
Jo tak, ale tak to asi půjdeš brzo na neschopenku, ne? Přece jen tahle práce není nejlehčí…
U doktora jsem ještě nebyla, jdu tam příští čtvrtek, ale je to ještě tak daleko ![]()
Chodim k Peršínovi a ty?
Já protože je to na dlouhé vyprávění ale já to tedy povím před dvěma rokama jsem se přestěhovala z moravy do čech a to do chrudimi protože sem tam s bývalím měla zapikanné vhodné bydlení a do práce dojížděla do pce. Takže gynekologa sem měla tam nebo pořád ještě mám nezdá se mi to tak daleko takže chodím do chrudimi k Fürbachovi do Chrudimi… jenže pak sme se s bejvalím rozešly já se přestěhovala na ubytku do Pce do nemocnice mno a tady si našla kluka současného… Mno takže ted bydlím v Polabinách
mno a ted scháníme byt, aby byl náš protože jsme v podnájmu… takže se budu stěhovat ještě jenou ale to už do svýho ![]()
A tak to jo ![]()
Ale popravdě by se mi do Chrudimi vůbec jezdit nechtělo
jsem lenoch línej ![]()
A už máte nějaký byteček vyhlídnutý?
mnooo těch bylo ale vše bud obsazenýýý nebo když sme šli na prohlídku tak malííí bo bez balkonu… Takže pořád hledáme
No to je blbý, ale ono se zadaří
a chtěli by jste zůstat v Polabinách nebo jít jinam?
Nejlépe v Polabinách ono přítel tam má dvě ségry i rodiče jako že by jsme měli všechny tak při ruce ![]()
No tak to máte krásné
my máme obě babičky po cestě trolejbusem č. 5 ![]()
mnoo tedyyy… tak to máte taky dobrééé mno my máme druhou babičku s dědou na moravě… respektivně mííí rodiče
tak to buou mít děti mocc pěkné prázdniny ![]()
jj
a ty copak děláš? Si na rizikovém??? nebo někde pracuješ?