Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.10.10 10:20

Dobrééé dopoledneee… tak já sem tu nějak nezaregistrovala, že to tady funguje už sem si myslela… že ne… a ono jo a neukázalo se mi tam oko chjooo… děkuji za přivítání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 10:24

Ahojda :-), no tady zatím fungejeme jen my s Luczou :-)
Ale jen nám pojď něco povědět. :-)
Vaše první mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 10:25

jj naše prvníííí :wink: 9tt. moc se těším, ale taky bojím aby bylo vše ok :wink: Jinak bydlím tady v Pce v Polabinách…a makám v nemocnici… no a je mi mno bude mi 22 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 10:28

He, to máme hezky rozdělené, každá z jiného konce Pardubic a tobě je 22, Lucze 23 a mě 24 :-DDD

A copak děláš v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 10:30

mno dejme tomu sestřičku… ale je to respektivně zdravotnickýý asistent… vůmysl politikůů.. jinak normálka střední zdrav. škola :wink: … mno koukám, že ty si už v 7tt. Už si byla u gynekologa… bo kam chodíš na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 10:32

Jo tak, ale tak to asi půjdeš brzo na neschopenku, ne? Přece jen tahle práce není nejlehčí…
U doktora jsem ještě nebyla, jdu tam příští čtvrtek, ale je to ještě tak daleko :-(

Chodim k Peršínovi a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 10:36

Já protože je to na dlouhé vyprávění ale já to tedy povím před dvěma rokama jsem se přestěhovala z moravy do čech a to do chrudimi protože sem tam s bývalím měla zapikanné vhodné bydlení a do práce dojížděla do pce. Takže gynekologa sem měla tam nebo pořád ještě mám nezdá se mi to tak daleko takže chodím do chrudimi k Fürbachovi do Chrudimi… jenže pak sme se s bejvalím rozešly já se přestěhovala na ubytku do Pce do nemocnice mno a tady si našla kluka současného… Mno takže ted bydlím v Polabinách :wink: mno a ted scháníme byt, aby byl náš protože jsme v podnájmu… takže se budu stěhovat ještě jenou ale to už do svýho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 10:38

A tak to jo :-)
Ale popravdě by se mi do Chrudimi vůbec jezdit nechtělo :-))) jsem lenoch línej :-)
A už máte nějaký byteček vyhlídnutý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 10:40

mnooo těch bylo ale vše bud obsazenýýý nebo když sme šli na prohlídku tak malííí bo bez balkonu… Takže pořád hledáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 10:43

No to je blbý, ale ono se zadaří :-) a chtěli by jste zůstat v Polabinách nebo jít jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 10:46

Nejlépe v Polabinách ono přítel tam má dvě ségry i rodiče jako že by jsme měli všechny tak při ruce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 10:48

No tak to máte krásné :-) my máme obě babičky po cestě trolejbusem č. 5 :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 10:51

mnoo tedyyy… tak to máte taky dobrééé mno my máme druhou babičku s dědou na moravě… respektivně mííí rodiče :wink: tak to buou mít děti mocc pěkné prázdniny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.10.10 10:54

No to zase jo :-), to je hezké.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 10:55

jj :wink: a ty copak děláš? Si na rizikovém??? nebo někde pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová