Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
6.9.10 20:17

Tak platí Paji, ve středu v 16 hodin před čokoládovnou..nemám s tím vůbec žádný problém :-)

Jen budu muset uklidit o den dříve což je zítra a ještě k tomu stihnout vyžehlit :lol: Ale co, jednou zase máknu a budu mít pak klid až budu sedět na čokoládce…mňaaaam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
6.9.10 20:25

Super, tak jsme domluvený. Budu čekat před vchodem ať se poznáme. Oblečená budu normálně, nejsem žádnej cvok :mrgreen:

Tak se těšim a snad se brzy přidám do klubu těhulí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.9.10 09:30

OK, také nejsem žádný cvok, oblečená budu taktéž normálně :-) a nejspíše si vezmu černou vestu s kožíškem kolem kapuce, jestli se počasí neumoudří :nevim:

Tak zítra naviděnou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
7.9.10 10:35

Ahoj holky, tak mi konečně trochu zabraly atb a po 4 dnech jsem se normálně nasnídala :) V krku sice ještě bolí, ale už se mi při polykání nechce brečet :)

Jinak dnes má být celkem obstojné počasí, tak musím něco vymyslet, abysme neseděly doma, nebo mi malá brzo poleze na nervy, bude děsně protivná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
7.9.10 18:29

Ahoj :mavam:

Petit: Tak aspoň že tak! Angínu nesnášim, jako malá jsem to měla co 14 dní. Teď se držím a skolí mě to tak 1×za rok:) ťuk, ťuk!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.9.10 07:21

Ahojky holky..
to je moooc dobře že ANT zabírají..umím si to živě představit… není to tak dlouho co jsem měla něco podobného. To je moc bolestivé. Tak se opatruj :lol:

A proklínám teď holky v kanclu, protože tu kašlou a pořád smrkají a kýchají a já se bojím abych něco nechytila :-( :-(
Protože loni když se táta ženil, tak jedne známá byla těhu a pak dostala angínu a přišla o to :-(:-( tak so hrozně bojím být nemocná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
8.9.10 08:26

Ahoj :kytka:

Luci: neboj, všechno bude ok! A bereš nějaký vitamíny? Může se to? Organismus těhulky je hodně odolný, takže pokud to není nějaký agresivní virus, tak to bude v pohodě! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.9.10 09:21

beru pouze centrum materna, je to pro ženy co plánují těhu, co jsou těhu a co kojí…tak jenom to…ale skočím se ještě optat do lékarny…

Víš jen mě to štve, protože, tu sedí a chrchlají, dokud nebudou mít horečky tak tu budou sedět :-(

A chtěla jsem ti ještě písnout,že nosím brejličky a mám dnes zvlěněné vlasy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
8.9.10 09:50

:mrgreen: Tak to tě určo poznám! Tak v 16 :mavam:

Je mi jasný, že tebe to chrchlání štve, ale oni chtějí prašulky, je to pěkně blbě nastavený s tou nemocenskou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
8.9.10 10:14

Tak Luci, jelikož musím být dnes za slušňáka, tak mám bílý kalhoty a takovej svetr do …co to je za barvu???? Červená nebo růžová???? No něco mezi tím!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
8.9.10 10:29

Tak změna:) Stihnu se doma ještě převléct, takže budou rifle! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
8.9.10 10:29

Tak změna:) Stihnu se doma ještě převléct, takže budou rifle! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.9.10 12:12

Páji: děláš mi v tom pořádný guláš! :-)

Chápu že potřebují prašulky, to každý…

už se tááák těším na tu čokoládku… jsem akorát po obědě, a teď by se mi šikla… jako zákusek, mňaaaam.. :lol:

Tak zatím… a v 16:00 hod naviděnou :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.9.10 11:54

Ahoj holky, tak jaké bylo posezení u čokolády? Poznaly jste se? :)

No a jaký jste měly víkend? My celkem náročnej na peněženku a bolehlav :)

Malá už je od čtvrtka pryč, přítele jsem odvezla dnes o půl 5 ráno a vrátí se až za 2 týdny… Takže se dnes chystám na velký úklid, abych se moc nenudila. Anebo to možná taky dopadne tak, že nevylezu z postele :)

To mi připomíná moje těhotenství. Od 13tt jsem byla na kontrolce a velice rychle jsem si zvykla, že nic nemusím. Takže se nezřídka stávalo, že manžel přišel z práce o půl 4 a našel mě ještě v pyžamu a pod peřinou, neučesanou čučet na tv, nebylo navařeno a mě se taaak nic nechtělo :mrgreen: Tak že bych si to zopakovala? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
13.9.10 14:20

Ahojky Peti :-)

jasně, poznaly jsme se :dance:
a jak pak ti je??? Už asi lépe, že? To si teda měla i náročné ráno…
Mě když odjede polovička tak také říkám, jak naklidím co vše udělám a pak nedělám nic, jen se válím a válím… A když se blíží den příjezdu polovičky tak to všude všechno lítá!!!! Ale stihnu vše co jsem chtěla, což je dobrý ne??

No já jsem dnes 11+4 tt. ve čtvrtek to bude 12 tt. 3.měsíc…letí to jako blázen!!!

No a 21.9. jdeme konečně na ten velký UTZ, tatínek se už nemůže dočkat :hug: A budou už i komečně výsledky testů z krve…takže se i trošku bojím bojím…

Tak ti přeji pěkné lenošení a zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová