Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak platí Paji, ve středu v 16 hodin před čokoládovnou..nemám s tím vůbec žádný problém ![]()
Jen budu muset uklidit o den dříve což je zítra a ještě k tomu stihnout vyžehlit
Ale co, jednou zase máknu a budu mít pak klid až budu sedět na čokoládce…mňaaaam..
Super, tak jsme domluvený. Budu čekat před vchodem ať se poznáme. Oblečená budu normálně, nejsem žádnej cvok ![]()
Tak se těšim a snad se brzy přidám do klubu těhulí!
OK, také nejsem žádný cvok, oblečená budu taktéž normálně
a nejspíše si vezmu černou vestu s kožíškem kolem kapuce, jestli se počasí neumoudří ![]()
Tak zítra naviděnou ![]()
Ahoj holky, tak mi konečně trochu zabraly atb a po 4 dnech jsem se normálně nasnídala
V krku sice ještě bolí, ale už se mi při polykání nechce brečet ![]()
Jinak dnes má být celkem obstojné počasí, tak musím něco vymyslet, abysme neseděly doma, nebo mi malá brzo poleze na nervy, bude děsně protivná ![]()
Ahoj ![]()
Petit: Tak aspoň že tak! Angínu nesnášim, jako malá jsem to měla co 14 dní. Teď se držím a skolí mě to tak 1×za rok:) ťuk, ťuk!!
Ahojky holky..
to je moooc dobře že ANT zabírají..umím si to živě představit… není to tak dlouho co jsem měla něco podobného. To je moc bolestivé. Tak se opatruj ![]()
A proklínám teď holky v kanclu, protože tu kašlou a pořád smrkají a kýchají a já se bojím abych něco nechytila
![]()
Protože loni když se táta ženil, tak jedne známá byla těhu a pak dostala angínu a přišla o to ![]()
tak so hrozně bojím být nemocná ![]()
Ahoj ![]()
Luci: neboj, všechno bude ok! A bereš nějaký vitamíny? Může se to? Organismus těhulky je hodně odolný, takže pokud to není nějaký agresivní virus, tak to bude v pohodě! ![]()
beru pouze centrum materna, je to pro ženy co plánují těhu, co jsou těhu a co kojí…tak jenom to…ale skočím se ještě optat do lékarny…
Víš jen mě to štve, protože, tu sedí a chrchlají, dokud nebudou mít horečky tak tu budou sedět ![]()
A chtěla jsem ti ještě písnout,že nosím brejličky a mám dnes zvlěněné vlasy ![]()
Tak to tě určo poznám! Tak v 16 ![]()
Je mi jasný, že tebe to chrchlání štve, ale oni chtějí prašulky, je to pěkně blbě nastavený s tou nemocenskou ![]()
Tak Luci, jelikož musím být dnes za slušňáka, tak mám bílý kalhoty a takovej svetr do …co to je za barvu???? Červená nebo růžová???? No něco mezi tím!!! ![]()
Tak změna:) Stihnu se doma ještě převléct, takže budou rifle! ![]()
Tak změna:) Stihnu se doma ještě převléct, takže budou rifle! ![]()
Páji: děláš mi v tom pořádný guláš! ![]()
Chápu že potřebují prašulky, to každý…
už se tááák těším na tu čokoládku… jsem akorát po obědě, a teď by se mi šikla… jako zákusek, mňaaaam.. ![]()
Tak zatím… a v 16:00 hod naviděnou
![]()
Ahoj holky, tak jaké bylo posezení u čokolády? Poznaly jste se? ![]()
No a jaký jste měly víkend? My celkem náročnej na peněženku a bolehlav ![]()
Malá už je od čtvrtka pryč, přítele jsem odvezla dnes o půl 5 ráno a vrátí se až za 2 týdny… Takže se dnes chystám na velký úklid, abych se moc nenudila. Anebo to možná taky dopadne tak, že nevylezu z postele ![]()
To mi připomíná moje těhotenství. Od 13tt jsem byla na kontrolce a velice rychle jsem si zvykla, že nic nemusím. Takže se nezřídka stávalo, že manžel přišel z práce o půl 4 a našel mě ještě v pyžamu a pod peřinou, neučesanou čučet na tv, nebylo navařeno a mě se taaak nic nechtělo
Tak že bych si to zopakovala? ![]()
Ahojky Peti ![]()
jasně, poznaly jsme se ![]()
a jak pak ti je??? Už asi lépe, že? To si teda měla i náročné ráno…
Mě když odjede polovička tak také říkám, jak naklidím co vše udělám a pak nedělám nic, jen se válím a válím… A když se blíží den příjezdu polovičky tak to všude všechno lítá!!!! Ale stihnu vše co jsem chtěla, což je dobrý ne??
No já jsem dnes 11+4 tt. ve čtvrtek to bude 12 tt. 3.měsíc…letí to jako blázen!!!
No a 21.9. jdeme konečně na ten velký UTZ, tatínek se už nemůže dočkat
A budou už i komečně výsledky testů z krve…takže se i trošku bojím bojím…
Tak ti přeji pěkné lenošení a zatím papa