Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooj Luci ![]()
peti: to je malá takový kvítko??
Musim říct, že malej je pravej opak. Kam ho posadíš, tam ho za půl dne najdeš ![]()
Čerstvý příklad: ¨
Lindo dej si papuče. Ne. Lindo dej si papuče. Né. Lindo dej si papuče. Nedám. Lindo dej si papuče. Podej mě je. Lindo dej si papuče! Zlobit budu tě. Lindo dej si ty papučeeee! (Linda odchází do pokoje a rozbaluje si bombón. Papuče zůstávají v obýváku.)
Tak to je mazec
Nemáš to jednoduchý, ale určitě to je zlatíčko!!!!
Jinak koukala jsem na deníčky a někdo tam vypustil hoax. Ani to nečtěte ať nejste vyděšené. je to podvod!
To je starý, tohle šlo mailama už před několika lety. Já považuju za hoax téměř každý mail, vyděsit s opravdu nenechávám ![]()
Zlatíčko to je, ale jen když chce. A ona moc často nechce
Teď je v tom věku, kdy je sranda ji poslouchat. Používá dospělácké věty a slova a já mám pak potíže s výchovou, protože se tlemím jak divá.
No člověk nesmí všemu věřit!
Tak to malej teprve začíná mluvit. Je to kluk a hlavně jeho matka na něj nemluví, takže jen to co má od nás. Ona mu zapne DVD a je to!
Dobré ránko holky ![]()
Jaký pak jste měly víkend? U mě byl celkem odpočinkový, sobota pršelo, a když malinko přestalo tak jsem šla s Beni na procházku, samo jsme se vrátily zrácháné z trávy až z nás tekla voda
A neděle bylo konečně krásně takže jsme museli trošku máknout kolem chalupy a uklidit, tento víkend jedeme znovu…je tam hodně práce.
Tak vám přeji krásný a klidný den…
Ahoj holky:)
My měli klasický víkend s malým:) Neděle bylo hnusně, tak jsme byli v Praze v nákupku, potřebovali jsme pár věcí a dárek pro neteř. V neděli bylo hezky, tak jsme byli venku a pak návštěva u přítelovi ségry. Takže pohodička!
Tak jak zítra???? ![]()
Dobré ráno dámy.
Já měla víkend bez malé, takže měl být odpočinkový, ale bohužel mě sklátila šílená bolest v krku, takže jsem celý víkend proležela a čajíčkovala, ale stejně to nepomohlo. Takže zbytek času jsem se jen modlila, aby už bylo pondělí a já mohla k doktorce. Takže dosnídáme a fičím. Obávám se ale, že to vypadá na angínu, takže pro mě nejspíš je ten zítřek nereálný, nerada bych vás nakazila. Zvlášť těhuli ![]()
Taky doufám, že to nechytne malá, v pátek má jet k babičce, tak aby nebyla nemocná.
Jeeee Peti, tak to je nepříjemné
Držím palečky aby to bylo jen menší nachlazení a ne angína…to je hrozná!! Tak hodně vitamínků…
To mě mrzí, že se zítra neuvidíme
jsem se celý víkend těšila ![]()
A dnes jsem to řekla šéfovi…koukal a nic moc neříkal, jen chtěl vědět kdy to může dát do éteru, tak jsem pověděla až za 14 po tom screeningovém vyšetření. Tak souhlasil… Ufffff jsem si oddychla, ale já byla taaaak nervozní!!!
Peti: tak to je škoda:( Hlavně ať tě to neskolí. Já mám osvědčenou nárazovou dávku Celaskonu. A zabralo to i kámošce. Bere se naráz 4 tbl 250mg klasickýho celaskonu. 2-3 dny za sebou. Mně většinou stačí 1-2 dny. Zkus to!
No tak nevim jak se tedy sejdem???? Já jsem od příštího úterý pryč až do toho 22.9. Pak zace odjíždí Lůca??? No leda, že se sejdem zítra s Lůcou a pak se můžete sejít vy dvě a pak až se vrátí Lůca, tak dáme sraz ve třech????? Co??
Já se moc těšila!
To bude zajímavé setkání
nechtěla bych některou z vás ošidit, ale pokud by to Peti nevadilo tak bych zítra počítala s Paji.. a pak se sešly všechny dohromady ??
Určitě mi to nevadí, klidně se sejděte beze mě ![]()
Právě jsem se vrátila od doktorky a ta mi jen potvrdila mou téměř laickou diagnózu. Angína jak vyšitá. Mám ATB, takže zítra dorazit nemůžu. Bohužel. Snad to vyjde někdy jindy. Já odjíždím na týden až 18.září.
Ahoj, tak jsem zpět z práce:)
Peti: tak se vylež, tady už žádnej celaskon nezabere ![]()
Luci: Tak se sejdem, jen teď nevím jestli zítra, nebo až ve středu? Jak jsi na tom?????
Peti: tak pokud možno do hajan a ať to nechytne malá… A ať si zo toho rychle venku!!! ![]()
Paji: Mě je to celkem fuk
každý den po půl čtvrté mohu…
Luci: tak jestli to můžem šoupnout na středu, tak budu moc ráda ![]()
Tak v 16 před čokoládovnou? Řekni.