Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
3.9.10 14:13

Neboj dočkáš se :-) Já pořád plánovala že do dvou let bych chtěla mimi… Tudíž do 25 let otěhnotnět, a ne aby to přišlo do dvou měsíců :-)) To se smál i přítel… No už se na to těší, bohužel on neměl poprvé dobrou zkušenost s těhotestvím, prvně o to přišli když čekali takže teď byl opatrný… Ale dnes cetou z nemocnice povídá: kolikátý jsme týden.. říkám 10+1, a on to jsou tři měsíce, tak mu povídám ne to nám chybí ještě 2 týdny… a on: kolikátej to bude až budeme na UTZ, tak mu povídám: to už budeme mít 3 měsíce… Už se zajímá :-) a je to prííííma…

Já končím v práci v 15 hodin takže pak mohu kdykoliv a kamkoliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 14:14
papajinka píše:
Ahoj :kytka: Jasně že tak můžeš psát:)

A kdyby se vám to teda ten příští týden hodilo???? Já krom pátka všechno, někdy kolem té 16??

Teda závidim, že už uvidíš mimi, to je krásný! Já už chci takýýýýýýýýýýýý! :mrgreen:

Já můžu kterýkoliv den krom pátku a středy. To mi mají přivézt nábytek a ještě nevím v kolik, tak si nemůžu nic domlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 14:18

Peti: to bych také nikomu nepřála, ale tady je vidět že malej nemá takový krásný vztah ke své matce a když už to rozlišuje tak malé dítě tak to musí být hodně vážný..ale těžko soudit.. nejsem v té situaci.. Znám více lidí, kteří usilují o dvěření péče do svých rukou, protože matky se o ně nestarají tak jak by dítě potřebovalo… Tím nemyslím samozřejmě tebe! Nic osobního, navíc u nás mají matky velká práva na svěření dětí do své péče, tak se neboj… vše dobře dopadne… Držím ti pěstičky!! Kdybys potřebovala poradit zajdu za právníkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.9.10 14:21

Tak co říkáte třeba na úterý??? Ať se domluvíme :-)

Peti: já vám to budu vyprávět, je to složitý. Navíc jeho matka nám už ho 3× nabídla. Fakt nabídla, jak hračku. No horor!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 14:23

Výborně, úterý.. nic nemám :-)A kam? Kam chodíte rádi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 14:27
papajinka píše:
Tak co říkáte třeba na úterý??? Ať se domluvíme :-)Peti: já vám to budu vyprávět, je to složitý. Navíc jeho matka nám už ho 3× nabídla. Fakt nabídla, jak hračku. No horor!!!!!!!!

Ježiš tak to je děs! Já bych svoje dítě nikomu nedala ani já nevím za co!!!! A to nejsem jedna z těch supermatek, co obětují život dětem.

Úterý by mi asi vyhovovalo. Prozatím nevím o ničem, co bych na ten den měla.
Lucza píše:
Peti: to bych také nikomu nepřála, ale tady je vidět že malej nemá takový krásný vztah ke své matce a když už to rozlišuje tak malé dítě tak to musí být hodně vážný..ale těžko soudit.. nejsem v té situaci.. Znám více lidí, kteří usilují o dvěření péče do svých rukou, protože matky se o ně nestarají tak jak by dítě potřebovalo… Tím nemyslím samozřejmě tebe! Nic osobního, navíc u nás mají matky velká práva na svěření dětí do své péče, tak se neboj… vše dobře dopadne… Držím ti pěstičky!! Kdybys potřebovala poradit zajdu za právníkem…

Za právníkem se chystám, jenomže nějak nevidím možnosti, co bych mohla udělat takhle dopředu. Ale půjdu tam, třeba jsou nějaké možnosti, jak se připravit, i když s manželem prozatím vycházím. Ale štěstí přeje připraveným že.
Akorát doufám, že mi beseda s právníkem nezruinuje peněženku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 14:30

Předpokládám, že pracujete někde ve městě, tak abyste to měly blízko. Já předávám malou mezi půl 4 a 4, téměř každý den a netuším, jestli ji ten den budu mít s sebou nebo ne. Manžel jde na nějaký zákrok, tak nevím, jestli si ji bude chtít vzít.
Jinak já ve městě nikam moc nechodím, ale líbí se mi to např. U dvou zmijí nebo jak se jmenuje ta zahrádka u Velvetu. Co si pamatuju, tak tam býval i dětský koutek, kdyby byla Linda se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 14:30

A co zkusit nejprve nějakou poradnu, určitě něco bude…a třeba to nebude stát tolik jako právník… Držím moooc palce… A on ti už něco naznačoval že by ho chtěl do své péče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 14:32

Raději jsem to smázla, došlo mi, že nevím, kdo si to přečte..

V souvislosti s tím mě napadá..jde tahle diskuze zamknout? Nebo myslíte, že se k nám ještě někdo přidá?

Příspěvek upraven 03.09.10 v 14:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 14:32
PetiteFillette píše:
Předpokládám, že pracujete někde ve městě, tak abyste to měly blízko. Já předávám malou mezi půl 4 a 4, téměř každý den a netuším, jestli ji ten den budu mít s sebou nebo ne. Manžel jde na nějaký zákrok, tak nevím, jestli si ji bude chtít vzít.
Jinak já ve městě nikam moc nechodím, ale líbí se mi to např. U dvou zmijí nebo jak se jmenuje ta zahrádka u Velvetu. Co si pamatuju, tak tam býval i dětský koutek, kdyby byla Linda se mnou.

Tak jsem to myslela, kdyby byli děti tak aby si měli kde hrát.. A nemám bohužel přehled kde si mohou hrát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 14:35

Hlavně prosím kde se nekouří :-( Nesnáším ten cigaretový kouř!

Není dětský koutek i v Hypernově(alebrt hypermarket) vzadu je kavárna.. a nevím teď jestli je tam dětský koutek.. omrkla bych to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 14:37

Mě kouř nevadí (jsem kuřák), ale neboj, v přítomnosti těhotných a dětí nekouřím :)

U těch zmijí se ale asi kouří. V hypernově něco takového je? Vím, že je v chrudimské, ale tady nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 14:38

Peti: úplně mi naskočila husí kůže :-(

My máme takovou zkušenost v rodině. Švagrová se o dceru moc nestará, lítá po hospodách apod. Holka roste sama, stará se o ní jen táta(brácha můj) vše jí kupuje vše jí platí a u soudu neuspěl :-( Švagrová jen lítá po dovolených a žádá věčné zvedání alimentů…

Holky já Vám to tak nezávidím..

ale přeji vám moc štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.9.10 14:39

Holky mně je to jedno, já sem řidič, takže dojedu kamkoliv:)

Peti, zamknout se to asi nedá, to bychom museli udělat novou zamčenou skupinu. teda aspoń myslim.

Tak nám to řekneš na kafču, já to tady taky nechci rozebírat. Nikdy nevíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 14:39

peti nejěk to jde smáznout, ale i zamknout..ale to bych se musela poradit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová