Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
2.9.10 15:35

Mě by to ten příští týden vyhovovalo, protože malá jede příští pátek na týden pryč a pak s ní zas jedu i já, takže tu pak budem až v říjnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
2.9.10 17:50

Mně by ten příští týden taky vyhovoval. Jak jsem psala, tak pak tu budu až na konci září:)

Jinak já dělám u farmaceutický firmy, docela makačka, ale super lidi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 11:16

Dobré ráno dámy. To máme dnes po dlouhé době konečně pěkný den :)

Nadřená jsem jak vůl jen z cesty do obchodu a z5 a jdu se pustit do vaření. Odpoledne mi malá na dva dny odjede, tak budu mít oddech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.9.10 13:38

Ahoj :mavam:

A kampak ti jede?

My jedeme na víkend za malym, takže mě makačka teprve čeká:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 13:49

Jde k taťkovi a vrátí se až v neděli dopoledne.

Ale program mám nabitý i tak. V sobotu jdeme na Kuňku, kamarád tam organizuje nějakou akci pro děti z tábora, tak jedem pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.9.10 13:52

Jo aha, taťka malé žije mimo. Tak to pokecáme na kafču :-)

Já budu přes víkend mamča, ale už bych chtěla být pořád a svýho mimiška! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 13:58

Chápu vaše nadšení, taky jsem se neskutečně těšila :) Třeba se jednou budu těšit znova :)
Přeju, ať se povede co nejdřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.9.10 13:59

Teda, hezkýýýýý :palec: Myslim to jméno!

Malý mě má radši než vlastní matku, ale to povyprávim na kafču. Říkal mi mami, ale odnaučila jsem ho to, takže většinou říká jménem, ale někdy mu to ujede. Mně to nevadí, ale nechtěla jsem aby v tom měl zmatek a myslel, že má dvě mamky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 14:00

Ahojky holky :-)

Konečně jsem se dostala na net :-( mám haldu práce. Do toho mě pobolívá bříško, musela jsem si povolit kalhoty páč mě tlačili na bříško. Ráno jsme byli na té krvy, myslela jsem že mi budou brát více krve na to vyšetření a jen 1 ampulku tak jsem byla moooc ráda. A 21.9. jdeme na UTZ… tatínek se už moooc těší… a já takééé :-)

Tak koukám, že ten příští týden by mohl klapnout.. my zase jedeme po 23.9.také na týden na dovču, ale nevíme přesně kdy a kam..vybereme nějaký LM a mizíme od tud :-) já se tááák těším…

Petite: snad budete mít pěkné počasí na víkend..hlásí celkem ošklivo a zimu :-( v pátek v noci by mělo být až 5°C brrr to bude zima :-(

A dnes odpolko mizíme na chalupu..tak se tu neukážu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 14:03

Paji: (můžu ti psát takto zkráceně?) To je moooc krásné že tě mám tak rád… to vám držím všechny pěstičky aby jste ho dostali k sobě napořád a při tom si pořídíte svého mimíska :-)To bude krásná rodinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 14:06

My dnes odpoledne taky nebudem (asi) doma. Přítel má jet pomoct otci na chatu, ale nevím, jestli stihne ještě vyzvednout i mě. Takže taky dost možná budu dneska slaměná vdova 8-o

papajinka Ten dotaz na malého jsem nějak omylem smázla, jak jsem tu experimentovala s těma nápisama. Tak jen aby si Lucza nemyslela, že jsou tu duchové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.9.10 14:07

Ahoj :kytka: Jasně že tak můžeš psát:)

A kdyby se vám to teda ten příští týden hodilo???? Já krom pátka všechno, někdy kolem té 16??

Teda závidim, že už uvidíš mimi, to je krásný! Já už chci takýýýýýýýýýýýý! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.9.10 14:09

Peti: v pohoděěěě! :-)

Krásný to máš! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 14:12
Lucza píše:
Paji: (můžu ti psát takto zkráceně?) To je moooc krásné že tě mám tak rád… to vám držím všechny pěstičky aby jste ho dostali k sobě napořád a při tom si pořídíte svého mimíska :-)To bude krásná rodinka…

Tohle se mi docela blbě čte. Matka je nějak nefunkční, že tě má radši než ji?
Já nežiju s otcem svojí dcery a teď zrovna řeším, že má dojít k rozvodu a bojím se, že mi ji bude chtít sebrat. Nikdy jsem nezažila větší strach a pocit tísně . Žádné matce bych nepřála, aby jí někdo vzal její dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 14:13
papajinka píše:
Peti: v pohoděěěě! :-)Krásný to máš! :mrgreen:

Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek