Holter pro 4měsíční miminko

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6572
21.3.11 14:02

Holter pro 4měsíční miminko

dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost s přístrojem Holter pro 4měsíční miminko. Příští týden nasadí Matýskovi Holtera a zatím si to nějak neumím představit, jak to na miminku drží, jak ho obléci,…je pro miminka třeba nějaký menší přístroj?
díky za jakékoliv postřehy, které máte z vlastní zkušenosti…
díky, Nanda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
21.3.11 14:09

U miminka nevím, brácha ho měl. Drží to dobře, ty snímače jsou nalepovací, takže z toho bych strach neměla. Od těch vedou drátky do krabičky, která vše zaznamenává. Oblékat můžeš v podstatě normálně přes to, jen krabičku snímače bude potřeba zajistit tak, aby si s ní Maty nehrál. Menší přístroj asi nebude, ale jistá si tím nejsem. Držím palce, ať ten den (pokud to tedy bude mít na 24h) v pohodě přežijete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 14:17

Ahoj,
neděs se, zvládnete to v pohodě. Já když ho měla malá prvně ( v 7 měsících), tak jsem na to dokázala jen vyvaleně koukat, ale to bylo spíš jen díky sledu všech událostí.
Malýmu nalepí na tělíčko takový „samolepky“ - svody, nejspíš to budou kolečka cca 1,5-2 cm průměr - bude jich 5. Na ty mu nacvakají kabely a přelepí mu to nápastí, aby si to náhodou nestrhnul.
No a v Motole dávají navíc přes to všechno speciální tílko z řídkého úpletum, takže to ty děti ani neláká zkoumat.
Pak k tomu dostaneš tabulku, do který budeš zapisovat, co zrovna dělá. Jeslti spí, hraje si, či brečí, jeslti ho krmíš, přebaluješ a tak. Takže doporučuju vzít si s sebou tužku..
A druhý dne ráno mu to sundáš (není to nic težkýho) a přístroj se vrací zpět podle instrukcí, který dostaneš.
Uvidíš, že to v pohodě zvládnete. Obzvlášť u takhle malýho mimča.
Malá by ho měla zase dostat cca za měsíc a malinko si to nedovedu představit, protože to jí bude 20 měsíců a samozřejmě jí všechno zajímá, tak budu mít co dělat, aby tuto ne příliž lacinou mašinku zachránila před poškozením…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.11 14:22

Tak jsem to s tou velikostí koleček nějak přepískla…
Jsou cca 2,5-3 cm v průměru…
Omlouvám se za anonym…

• Citovat
  • Upravit
16694
21.3.11 14:35

No, anonyme, držím palce. Nejhorší je snad to zapisování. A 20ti měs. dítko dělá chvilku to a chvilku tamto…to se upíšeš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 14:48
Kakika píše:
No, anonyme, držím palce. Nejhorší je snad to zapisování. A 20ti měs. dítko dělá chvilku to a chvilku tamto…to se upíšeš. :hug:

To je pravda, ale naštěstí se ledacos nechá sloučit dohromady (od začátku přebalování, do odříhnutí se taky psalo jako jedna činnost), tak by to nemuselo být tak strašný. Navíc už mám praxi - bude ho mít popátý…
I proto mám obavu spíš obavu o přístroj jako takový… :roll: :wink: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6572
21.3.11 14:49

Anonyme,

děkuji za info. a ještě se domnívám, že ten přístroj má občas pípnout? zvládla to tvá holčina v poho, nebo jí to nějak rušilo třeba ze spánku, nebo nebála se toho?
moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.3.11 15:04
Anonymní píše:
Kakika píše:
No, anonyme, držím palce. Nejhorší je snad to zapisování. A 20ti měs. dítko dělá chvilku to a chvilku tamto…to se upíšeš. :hug:
To je pravda, ale naštěstí se ledacos nechá sloučit dohromady (od začátku přebalování, do odříhnutí se taky psalo jako jedna činnost), tak by to nemuselo být tak strašný. Navíc už mám praxi - bude ho mít popátý…
I proto mám obavu spíš obavu o přístroj jako takový… :roll: :wink: :lol:

No, brácha už to bude mít nevím po kolikáté, ale mamku omývají už dopředu, protože je hyperaktivní. Jinak…obavy o přístroj jsou taky oprávněné…taky byl věk, kdy měl nejvíc starostí dostat se do něj :roll: To je pak opravdu 24h nepustit z očí.

Jinak, ten „náš“ holter nikdy nepípal :nevim: Co vím, tak zvuky vyluzoval jen měřič tlaku, ten vy mít nebudete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.3.11 15:13

Ahoj,
zkušenost máme a jen dobrou, na Holtera dávají ještě síťku, aby pěkně držel a Darek si ho nesundával.
Když jsem ho brala do náruče, Holtera jsem měla v ledvince co mi dali a tu jsem si hodila přes rameno.

Děsím se toho teď v dubnu, myslím, že to asi spíš nedopadne…páč Darek si všechno rozepíná, mačká atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.3.11 15:22

Holter nepípe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.3.11 15:25

Jinak to zapisování bylo docela sranda, ve 4 měsících prostě jen brečel, jedl nebo spal :mrgreen: teď už je to horší a vlastně nedělám nic jinýho než že zapisuju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
21.3.11 16:24

děkuji všem za doslané informace:-) tak to nějak zvládnem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 20:33
Nanda píše:
Anonyme,děkuji za info. a ještě se domnívám, že ten přístroj má občas pípnout? zvládla to tvá holčina v poho, nebo jí to nějak rušilo třeba ze spánku, nebo nebála se toho?
moc díky!

Přidám se ke Kakice. Ani jeden z holterů, co malá měla, nepípal. Spíš bylo trošku problematické noční kojení (na čas nebylo vidět, krabička s kabely vysloveně překážela). Dělala jsem to tak, že jsem si srovnala svůj radiobudík v ložnici podle Holtera a čas psala podle budíku.
Někdy to bylo i lepší psát podle budíku, protože ty Motolský už maj tolik naběháno, že občas ta čísla (času) byla špatně identifikovatelná… Ale co si budeme namlouvat, jsou rádi, že mají alespoň nějaké a v takovém počtu, jakém je mají… (I proto je důležitý ho včas vrátit, čeká na něj totiž někdo jiný…)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.11 20:49

A ještě mne napadá, k tomu oblečení…
Já jsem po první zkušenosti malou na tohle převlíkala do pyžamka (overal)… I minule ještě byla ve vajíčku, který jsme měli na kočáře, takže jsem na ní jen na přesun do auta dala deku…
Teď už se do vajíčka nevejde, takže bude mít klasicky kalhoty + tričko (budu se snažit vyhnout se body, aby se jí ty kabely nedostaly do pásů autosedačky) a myslím si, že už to tak pohodlný pro ni nebude, ale nedá se nic dělat. :nevim:

Což mne napadá, nevím, kde ti ho budou dávat, ale možná by bylo lepší jet tam autem nebo alespoň tu cestu zpět.
Já sice nejraděj cestuju MHD, ale v tomhle případě pro nás manžel přijel, i když tam jsem tou MHD jela…

Držím palce, ať to v pohodě zvládnete - :kytka:
A ať jste OK a máte ho naposled. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6572
22.3.11 08:05

děkuji, děkuji, tak já vezmu bodíčko a nějakou kombinézu…:-)
nejsme pražští, takže autem dorazíme určitě a mladej bude ve vajíčku:-)
díko moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+