Pneumokok v krku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
234
21.3.11 13:31

Pneumokok v krku

Dobrý den,
syn před 3 týdny prodělal chřipku - průjem, teplota, kašel, rýma… dostal ATB., Taky byl na odběrech měl hodnotu CRP-122, normál je 7. Poté co dobral ATB jsme šli opět na odběry a ty po dobrání ATB dopadly dobře, zůstal ještě týden doma zakoupila jsem mu laktobacily, aby opět posílil imunitu a až po tomto týdnu šel do školky. Chodil tam týden a už zase lehl, opět průjem, rýma, teploty.. Lze říci, že tuto zákeřnou nemoc řeším už snad od prosince a pořád se to točí dokola. Nemáte některá radu, co s tím. Nechci pořád o syna rvát ty prášky. Zítra jdeme k doktorce opět, ale po telefonu mi řekla, že neví co s ním…
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21970
21.3.11 13:50

Pokud ATB už objektivně potřebuje, nic s tím nenaděláš, nemůžeš je ničím nahradit - ale na celkové srovnání organismu bych zauvažovala o konstituční homeopatické léčbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.3.11 13:56

Ahoj tak my jsme na tom podobně bojujeme s tím už od ledna měl 2× zánět průdušek mononukleozu pásovy opar ,rotaviry ,a právě proděláváme zápal plic tak vysíme pořád na ATB a už taky nevím co s tím .Bude mít úplně zničenou imunitu .My teprve půjdem na odběry a jsem zvědavá co bude.Říkám si jestli by nebylo dobré začat chodit do solných jeskyň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
21.3.11 14:00

Mirluno čtu že i vás postihla mono můžeš mi napsat zda dodžujete nějaký zvláštní režim? myslím dietu odpočívání a tak?

jinak přeju hodně zdravíčka je to síla čím si už to Tvoje sluníčko muselo projít za tři měsíce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.3.11 14:06
Lucie1977 píše:
Mirluno čtu že i vás postihla mono můžeš mi napsat zda dodžujete nějaký zvláštní režim? myslím dietu odpočívání a tak?jinak přeju hodně zdravíčka je to síla čím si už to Tvoje sluníčko muselo projít za tři měsíce :cert:

Jo dodržujem takovou lehkou dietu žádné smažené a nic ostrého většinou dušené a máme odpočinkový režim ,on je takový živý :twisted: ,ale teď je to na něm poznat vydrží spát 3hodiny po obědě .Taky jste prošli MONO.,četla jsem že člověk to má v sobě už napořád . :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
21.3.11 14:09

no prošli právě nám to e středu řekli. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.3.11 14:24

Tak my jsme ji měli v Únoru byly jsme s tím v nemocnici a tam u toho dostal pásový opar a rotavir tak to měl zaráz .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
21.3.11 15:49

BohunkaP: kamarádka už mi říkala něco o homeopatické léčbě, taky chodila se svou dcerou. Mohla bys mi prosím poradit ? Ne asi každý homeopat je specializovaný na děti a nebo ne každý je dobrý… Děkuji. Jsem z hlavního města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
21.3.11 15:51
mirluna píše:
Ahoj tak my jsme na tom podobně bojujeme s tím už od ledna měl 2× zánět průdušek mononukleozu pásovy opar ,rotaviry ,a právě proděláváme zápal plic tak vysíme pořád na ATB a už taky nevím co s tím .Bude mít úplně zničenou imunitu .My teprve půjdem na odběry a jsem zvědavá co bude.Říkám si jestli by nebylo dobré začat chodit do solných jeskyň.

Ja myslim, ze nebude mit uplne znicenou imunitu , ta se zase srovna a muzete ji podporit.
Muj syn tedy bral normalni davky Atb temer 3 roky v kuse a po vysazeni reagoval docela dobre. Ted ma Atb vzdy pres zimni obdobi. TAkze nadeji :-)
jinak me to moc mrzi a tazatelce ani neporadim, syn sice ma pneumokoka v plicich temer furt , ale nezpusobuje mu to zadne problemy, takze tu jsem jen tak na cumendu spis :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
21.3.11 16:13

zuzka84: ano, to nám taky doktorka říkala, že pneumokoka může v sobě mít, aniž by mu něco způsoboval… no, mě to zas tak moc nevadí, pokud teda nebude uvnitř synova těla pneumokok natolik expandovat, že mu způsobí pak něco podstatného co bychom prošvihli, takže radši ho vymlátit pacholka.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21970
21.3.11 17:35
KláraNem píše:
BohunkaP: kamarádka už mi říkala něco o homeopatické léčbě, taky chodila se svou dcerou. Mohla bys mi prosím poradit ? Ne asi každý homeopat je specializovaný na děti a nebo ne každý je dobrý… Děkuji. Jsem z hlavního města.

Určitě ráda poradím, budu-li vědět - jen, s čím přesně? Jestli myslíš s nějakým kontaktem, tak to asi bohužel nepomůžu - jsem sice taky z Prahy, ale dojíždím s dcerou do homeopatické poradny na Moravu… :think:

Ale na googlu najdeš kontaktů spoustu, takže jen vybrat podle místa a pak zjišťovat reference.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
12.1.18 11:46

Pneumokok v krku

Zdravím. Syn v dubnu tři roky dostal z neděle na pondělí teplotu. V pondělí jsem s ním šla k doktorce, angína, antibiotika Fromilid sirup (alergie na Ospen) udělala výtěr. Dnes kontrola. Syn je ok… krk klidný, uzliny zvětšené pořád (kontrola 23.1),antibiotika dobrat. Ve výtěru streptokok, pneumonie pod tím mi na papírek ještě dopsala četnt. (Dala mi to pro mého doktora protože mám zvětšené uzliny). Doktorka mi řekla, že to jsou běžné viry..ale já tu sedím u netu, čtu o pneumokoku a jsem na nervy. Nemáte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.1.18 12:16

@KláraNem

Ahoj, a jak dlouho bral vzdy ty antibiotika? My to meli totez, co dva mesice spalova angina. Pak doktorka udelala streptest a po 5 dnech treba antibiotika vysadila..pak jsme je jednou brali 10 dni a od te dobt pokoj..ted teda lehla po pul roce, ale ne se spalovou. Doktora jsem zmenila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí