Home office
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Blbost
@Svistice Znám hodně vyučených co pracují z domova.
Já sám spolupracuji s týmem Vodafone.
Doporučuji! Nováčci dostávají i notebooky zdarma na homeoffice.
Jsme velmi pohodový a moderní, nové lidi vždycky rádi uvítáme s otevřenou náručí. ![]()
- Citovat
- Upravit
Plný home office mám třeba já a mateřská mi skončila nedávno ale zatím se držím doma a prodlužuji to jak se dá. Ale je to otázka času kdy i mě povolají kolegové do svých řad. A to mám výšku. Pokud nebudeš třeba softwarová inženýrka, nebo účetní, bude se ti práce z domu na počítači hledat obtížně. Většinou se nikdo nevyhne nějakému tomu kontaktu s lidmi. Telefonování z domu bude spíš zavánět nějakým telemarketingem ale to by jsi stejně musela do některého call centra a ta práce bude počítám pěkně otravná. Jak už byla napsáno v příspěvku výš, s výučním listem to bude těžké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym211 píše:
@Svistice Znám hodně vyučených co pracují z domova.Já sám spolupracuji s týmem Vodafone.
Jsme velmi pohodový a moderní, nové lidi vždycky rádi uvítáme s otevřenou náručí.
No to je tedy překvápko, že zaměstnavatel zaměstnance vybaví pomůckami pro výkon práce. ![]()
U nás sve firmě si běžný vyučený na HO ani neškrtne, prtože se jedná o pozice, kde je nutná minimálně plynulá znalost angličtiny + odborná kvalifikace (IT, účetnictví, logistika, HR apod.).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonym hledá HO a najednou se najde nabídka HO to je zajímavý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym211 píše:
@Svistice Znám hodně vyučených co pracují z domova.Já sám spolupracuji s týmem Vodafone.
Jsme velmi pohodový a moderní, nové lidi vždycky rádi uvítáme s otevřenou náručí.
Jo a v ČB jo?
To bych chtěla vidět. T-Mobile ano. Ale ne 100% Homeoficce pro nové lidi. Takže pochybuji, že Vodafone něco takového má. Klidně mi nápiš SZ. Zajímá mě detail.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
No to je tedy překvápko, že zaměstnavatel zaměstnance vybaví pomůckami pro výkon práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stačí umět anglicky na dobré úrovni a orientovat se v libovolném IT oboru a seženeš v klidu. Jen teda po mých 2 letech na full HO se divím, že to má někdo za 1. požadavek.
Je to hodně křest ohněm než si zvykneš.
- Citovat
- Upravit
V současné době je po koronaviru hodně firem co přechází na částečný nebo plný home office, hlavně korporaty. I ja tak pracuji. Samozřejmě musíš ale něco umět a mít minimálně maturitu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechny zdravím, nemá někdo nějaký tip na Home office na plný úvazek? Dost by mi to usnadnilo život, jelikož moc nemusím kontakt s druhýma lidma. Nějaké telefonování mi ale problém nedělá
, jsem z ČB. Zatím jenom vyučená, maturitu si dodělávám dálkově, takže vím, že nebudu mít tolik na výběr.