Home office

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.9.21 14:21

Home office

Všechny zdravím, nemá někdo nějaký tip na Home office na plný úvazek? Dost by mi to usnadnilo život, jelikož moc nemusím kontakt s druhýma lidma. Nějaké telefonování mi ale problém nedělá :), jsem z ČB. Zatím jenom vyučená, maturitu si dodělávám dálkově, takže vím, že nebudu mít tolik na výběr.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
9.9.21 14:31

Šance na 100% jen HO jen s vyucakem je asi dost pase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym211
9.9.21 14:44

Blbost

@Svistice Znám hodně vyučených co pracují z domova. :dance: Já sám spolupracuji s týmem Vodafone. :palec: Doporučuji! Nováčci dostávají i notebooky zdarma na homeoffice. :pankac: Jsme velmi pohodový a moderní, nové lidi vždycky rádi uvítáme s otevřenou náručí. :hug:

• Citovat
  • Upravit
299
9.9.21 14:46

Plný home office mám třeba já a mateřská mi skončila nedávno ale zatím se držím doma a prodlužuji to jak se dá. Ale je to otázka času kdy i mě povolají kolegové do svých řad. A to mám výšku. Pokud nebudeš třeba softwarová inženýrka, nebo účetní, bude se ti práce z domu na počítači hledat obtížně. Většinou se nikdo nevyhne nějakému tomu kontaktu s lidmi. Telefonování z domu bude spíš zavánět nějakým telemarketingem ale to by jsi stejně musela do některého call centra a ta práce bude počítám pěkně otravná. Jak už byla napsáno v příspěvku výš, s výučním listem to bude těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
9.9.21 14:57
@Anonym211 píše:
@Svistice Znám hodně vyučených co pracují z domova. :dance: Já sám spolupracuji s týmem Vodafone. :palec: Doporučuji! Nováčci dostávají i notebooky zdarma na homeoffice. :pankac: Jsme velmi pohodový a moderní, nové lidi vždycky rádi uvítáme s otevřenou náručí. :hug:

No to je tedy překvápko, že zaměstnavatel zaměstnance vybaví pomůckami pro výkon práce. :lol:

U nás sve firmě si běžný vyučený na HO ani neškrtne, prtože se jedná o pozice, kde je nutná minimálně plynulá znalost angličtiny + odborná kvalifikace (IT, účetnictví, logistika, HR apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
9.9.21 15:19

Anonym hledá HO a najednou se najde nabídka HO to je zajímavý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9015
9.9.21 15:38
@Anonym211
@Anonym211 píše:
@Svistice Znám hodně vyučených co pracují z domova. :dance: Já sám spolupracuji s týmem Vodafone. :palec: Doporučuji! Nováčci dostávají i notebooky zdarma na homeoffice. :pankac: Jsme velmi pohodový a moderní, nové lidi vždycky rádi uvítáme s otevřenou náručí. :hug:

Jo a v ČB jo? ;) To bych chtěla vidět. T-Mobile ano. Ale ne 100% Homeoficce pro nové lidi. Takže pochybuji, že Vodafone něco takového má. Klidně mi nápiš SZ. Zajímá mě detail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.9.21 16:16
@Svistice píše:
No to je tedy překvápko, že zaměstnavatel zaměstnance vybaví pomůckami pro výkon práce.
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
9.9.21 21:31

Stačí umět anglicky na dobré úrovni a orientovat se v libovolném IT oboru a seženeš v klidu. Jen teda po mých 2 letech na full HO se divím, že to má někdo za 1. požadavek. :mrgreen: Je to hodně křest ohněm než si zvykneš.

• Citovat
  • Upravit
3819
9.9.21 21:39

V současné době je po koronaviru hodně firem co přechází na částečný nebo plný home office, hlavně korporaty. I ja tak pracuji. Samozřejmě musíš ale něco umět a mít minimálně maturitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TeriTerinel
7.10.21 18:00

"

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat