Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Každý homeopat doporučuje něco jiného. Někdo homeo Thuya, naše homeopatka říká nedávat preventivně nic, nechť si ampuli se zbytkem vakcíny a z ni případně připravit homeopatika, pokud bude po ockovani nějaký problém. Takze záleží na přístupu.
Dala jsem holce ty thuya nebo jak se to jmenuje a k prdu, 6. den reakci slabou, 12 den velkou, další očkování priorixu jsem jí nic nedala a nic.
Taky jsem dávala Thuya, nemohla jsem si vzpomenout na název, ale když se to tu zmínilo, tak jsem si vzpomněla.
Podávala jsem před aplikací hexy, nevím jestli to byla náhoda, ale reakce byla lepší než po první dávce. Fenistil jsem taky dostala od pediatra, ale nakonec jsem nedala.
O tom, že se připravují homeopatika ze zbytku vakcíny v ampuli jsem taky slyšela, nicméně náš pediatr ji odmítl dát.
Taky jsem už slyšela že homeopatika před očkováním jako prevence neučinkují. Já při prvních třech dávkách hexy nic nedávala a jen u první dávky měla den zvýšenou teplotu. A v uterý sme byli na 4.dávce a už v noci horečka a neutišitelný pláč a naříkání. Včera taky nevypadal moc dobře. Dnes už vypadá líp ale je hrozně protivnej, nejí a nechce ani moc pít. Takže jsou asi nejspíš na nic. A to jim jinak docela dost věřím.
Ahoj holky
v září tohoto roku jdem na první očkování priorixu ( mmr )..malý bude mít dva roky a dva měsíce. Chtěla jsem se zeptat jaké homeo jste dávali před očkováním na lepší snášení? Slyšela jsem že se dávájí i fenistil kapky před očkováním a po očkování, ale nejsem si jistá jestli o bylo i před mmr..