Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý večer, prosím neznáte homeopata z Vyškova nebo okolí? Předem moc děkuji!
K te bych nesla, ani kdybych sedela hrobnikovi na lopate, mela jsem ji jako obvodacku a vim, ze jeji homeolecba neco stoji, ale babi si nestezovala, rilaka, ze ji to i pomohlo.
Ja spis vyuzivam svou byvalou kolegyni z prace, je z Brna
@Edit1 Paní doktorka Dagmar Šilerová. Ona je teda ze Slavkova ale super.
Taky bych doporučila Mudr. Šilerovou, naše děcka ji mají jako obvodní a jsme moc spokojení. Homeo nenutí, spíš doporučí když nejde o nic akutního, ale hlavně ví, kdy už je nutná klasická medicína. Nášemu malému díky ní včas diagnostikovali leukémii a teď po léčbě jsme u ní v ordinaci jako doma, takže vím o čem mluvím. Má ordinaci ve Slavkově, ale také v Křenovicích a ještě někde.
@janinečka V Křenovicích a Holubicích. Taky jí děcka mají jako obvodní. Jezdíme z Vyškova a měnit nikdy nebudu. ![]()
@Mišička63 souhlas, taky k ní chodím s dětma a je moc fain a velice rozumná ![]()
@Mišička63 u nás to bylo buď do Rousínova nebo Slavkova a MUDr. Šilerovou jsem si vybrala právě proto, že dělá i homeopatii a nutno říctm že jsem s ní spokojená. Bere vše selským rozumem a ne podle tabulek a dokonce převzala druhou dceru do péče po ambulantním porodu ![]()
@LenkaN26 Jé ty jsi rodila ambulantně? Mě to taky napadlo, ale když jsem si vzpoměla na první, tak mě to rychle přešlo. Nakonec jsem byla po porodu dobrá. A to měl malej 4136g. ![]()
@Mišička63 jo a oba porody byly příšerné, ale já jsem divný tvor. Porody, hrůza, nepostupující a jak mám dítě venku tak jsem jak po extázi a mám energie na rozdávání
Při druhém porodu jsem myslela, že zkolabuju a nakonec jsem si odnesla tašku na pokoj sama a ještě stihla postavit do latě sestry ![]()
@Mišička63 ve Vyškově pokud vím ambulantní porody nedělají a to byl jeden z důvodů proč jsem šla do Brna. Na Vyškov jsem navíc neměla moc dobré reference…