Pomůžou homeopatika na bradavice?

809
5.12.12 21:07

Pomůžou homeopatika na bradavice?

Mate nekdo zkusenost? Pomohly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3435
5.12.12 21:24

Mám a pomohly. Holka měla bradavičky na prstech ruky a tak sem zašla za homeopatem a ten nám napsal jaké koupit.Je jich víc a dávaj se podle druhu bradaviček. Je to zdlouhavé-tři měsíce- ale pomáhá to :mrgreen: Můžu jen doporučit. Stačí zajít i do lékárny kde homeopatika prodávaj a měli by ti poradit jaké koupit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
5.12.12 21:24

Nepomohly, pomohl vlaštovičník s teatree oilem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
5.12.12 21:29

Já jdu vyzkoušet propolis..mám jednu na noze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
5.12.12 21:31

@hubička ten nám nezabral :,(,ale třeba na jinej druh bradaviček zabere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
5.12.12 21:42

@dajka16 já už zkouším všechno..mám ji několik let, zaživa mně ji vyškrábli chir. lžičkou..několikrát pálili dusíkem..tak už nevím..verrumall nemůžu kojím a duofilm je jen slabej odvar :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
5.12.12 22:37

Pomohly, ale bylo to zdlouhavé než se přišlo na to které zabírají. Manžel je dostal na kožním a dr. to kombinovala s dusíkem, ale on jich měl už moc neb to jako klasické bradavice nevypadalo a v podstatě si je nechal na plosce nohy pěkně rozrůst, tak vypadaly spíš jak mozol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
5.12.12 22:42

Jestli můžu poradit na bradavice menstruační krev, zní to trochu drsně, ale vím o několika případech, kdy to fakt pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
5.12.12 22:46

Pomohly.
Byla to bradavička citlivá na tlak, na bouchnutí, taková vypouklá. Nejdřív přestala být citlivá a změnila barvu. Za nějakou dobu vypadla.

Ale koukám, že to většinou řešíte u lékařů, co dělají také homeopatii. Problém je v tom, že neexistuje „homeo na bradavice“. U bradavic je potřeba zlepšit celkovou imunitu, je nutná celková léčba. Náš homeopat vůbec nezjišťoval, jak bradavice vypadá, ale hledal fakta pro nalezení celkového léku. V průběhu léčby jsme se zbavili nejen bradavic, ale také vztekání, bolestí bříška.

Pokud se dá homeo lék jen podle bradavic a nebere se v úvahu celkový stav, tak

• buď se nestane nic ( @Žirafátko, to je váš případ)
  • nebo bradavice zmizí, ale něco jiného se zhorší. Homeopati znají třeba případy, kdy se po odstranění bradavic objevilo astma nebo se zhoršila psychika.

Prostě pacient se musí chtě nechtě zajímat, zda je jeho homeopat skutečným odborníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
6.12.12 00:00

@Jankap
To je pravda, bradavice jsou jen projev, příčina je jiná / různá /. Nestačí odstranit jen projev, musí se najít příčina a tu zlikvidovat, pak zmizí i projevy. Dost se na bradavice doporučuje homeopatikum Thuya occidentalis, te´d ale nevím v jaké potenci, abych nekecala, nejen na bradavice, ale že celkově posiluje organismus, imunitu atd. Ale vyzkoušeno nemám, takže nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.12.12 06:03
@79Simona píše:
Mate nekdo zkusenost? Pomohly?

na bradavice pomuze i psychoterapie (no nekecam, pouziva se hlavne u deti), tak co by ne homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
6.12.12 06:41

@Helii to bral manžel, ale taky si nepamatuji dávkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
6.12.12 06:42
@dajka16 píše:
Mám a pomohly. Holka měla bradavičky na prstech ruky a tak sem zašla za homeopatem a ten nám napsal jaké koupit.Je jich víc a dávaj se podle druhu bradaviček. Je to zdlouhavé-tři měsíce- ale pomáhá to :mrgreen: Můžu jen doporučit. Stačí zajít i do lékárny kde homeopatika prodávaj a měli by ti poradit jaké koupit ;)

holky, tak to si nemyslím, v lékárně to je jen pokus co zabere. Rozhodně lepší zajít přímo na homeopatii - také tam se synem chodím, měl molusca po celém těle více než 70 - pak jsem přestala počítat - byla jsem z kožního dr. tak zblblá, že jsem mu je nejprve nechávala vyškrabávat tou lžičkou, pak nás dokonce objednal pod narkozu, že to seškrábne v ní, to mi DORAZILO a začala jsem zjištovat ostatní pomoc a narazila právě na HOMEOPATII :srdce: nikdy jsem tomu sice nevěřila a také to homeopatce řekla, ale za pokus to stálo - jiřík dostal thuyu a dulcamaru - ředění už nevím a za měsíc!!! byl čistý.
Ted tam chodíme s atopickým ekzémem a lepší se to! ale co pomohlo nám, nemůže všeobecně pomoci dalším, určitě tam zajdi, oni to přeměří - body na rukou a i nohou - a uvidíte, držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
6.12.12 10:32

@Petulka II
No přesně, to je právě to, že běžný doktor moc, prakticky vůbec, nepátrá po příčině a akorát potírá projevy, což je na nic.To mi přijde třeba jak kdybych měla v bytě plísní porostlé zdi a chtěla se toho škaredého pohledu na ni zbavit, tak půjdu a zatapetuju to a není to vidět. :lol: Jenže to je jen dočasné řešení a k ničemu, po nějaké době ta plíseň proleze znovu na povrch. A pokud a dokud prostě nezlikviduju tu prvotní příčinu- vlhkost v baráku, bude ten problém s plísní pořád. Jenže to je samozřejmě složitější takto přemýšlet v souvislostech a pro doktora je jednodušší předepsat mastičku, vypálit atd. Takže asi tak. Jinak homeopatika fungují, používám s úspěchem na lidi, rostliny i zvířata, takže tam o nějakém placebo efektu nemůže být řeč. Základ ale je, že musí být dobře zvolena, jinak nepomůžou a to chce odborníka-homeopata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
6.12.12 11:44
@Helii píše:
@Jankap
To je pravda, bradavice jsou jen projev, příčina je jiná / různá /. Nestačí odstranit jen projev, musí se najít příčina a tu zlikvidovat, pak zmizí i projevy. Dost se na bradavice doporučuje homeopatikum Thuya occidentalis, te´d ale nevím v jaké potenci, abych nekecala, nejen na bradavice, ale že celkově posiluje organismus, imunitu atd. Ale vyzkoušeno nemám, takže nevím. :nevim:

Helii,
Thuja je to málokdy. Ano, povídá se to o ní, ale bradavice léčí dalších 150 homeopatických léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová