Homeopatika a hubnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
482
21.10.11 15:17

Homeopatika a hubnutí

Máte někdo zkušenost s nadváhou a homeopatiky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
536
22.10.11 08:33

Milunko,
je to škoda, ale opravdu nelze očekávat, že člověk spolkne kuličku a zhubne. Homeopatie jde ke kořeni, k příčině, proč člověk nabírá, k té, co má dotyčný „v hlavě“.
Pokud jsou příčinou špatné stravovací návyky, výrazně vyšší energetický příjem než výdej, tak je potřeba s tím něco dělat aktivně (např. konzultace u nutričního poradce, změna pohybového režimu apod.) Když člověk nabírá tzv. i z vody, tak je dobré ještě u dr. zjistit, jestli za tím není špatný metabolismus, problém se štítnou žlázou apod. S výsledkem vyšetření pak zajít k homeopatovi a začít pracovat na problému celkově. :-)

Na internetu je v nabídce „zázračný“ Kurdlipid. Rozhodně nefunguje paušálně a na každého. Jako všechna další homeopatika i on má svůj symptomatický obraz, a proto bude odpovídat příznakům jen některých lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
23.10.11 16:00

Ten Kurdlipid mě zrovna zajímá…jde mi celkem o to,zda je tu někdo,kdo zvolil homeopatika na boj při nadváze a jak to probíhalo…prostě chci pokecat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzananana
1.11.11 17:17

Kurdlipid

Mě Kurdlipid nepomohl asi jednak proto že nemám nadváhu,jen jsem chtěla být jěště hubenejší a taky proto,že neodpovídám obrazu lidí kerým se Kurdlipid hodí./Tmavovlasá žena,typ hruška,problémy se žlučníkem,játry,obliba v mastných jídlách atd…/

• Citovat
  • Upravit
1
13.4.12 21:55

Kurdlipid

Chcela by som sa opýtať má niekto skúsenosti s kurdlipidom? Na Slovensku sa nedá zohnať. Má niekto kontakt na toho kto ho predáva v Čechách? Ja som počula že sa dá kúpiť len v Rusku. Ďakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.4.12 11:03

Milunko, pokud opravdu stojíš o radu - neřeš homeopatika (ty neřeší nic), podívej se třeba na pořad „Jste to, co jíte“ a jdi do toho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana 72
24.9.12 09:03

Homeopatie

Homeopatie řeší spoustu fyzických i psychických problémů, pokud si vyberete kvalitního homeopata. Mluvím z vlastní zkušenosti. S tím, že homeopatie neřeší vůbec nic, zásadně nesouhlasím. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
482
24.9.12 10:33

Děkuji za radu-zásadně souhlasím…Homeopatie řeší spoustu věcí, což jsem zjistila i na sobě. Pořad -Jste to, co jíte by mi rozhodně k ničemu nepomohl…právě proto, že se stravuju velmi zdravě-v zásadě makrobiotik, čili si stravu pečlivě hlídám, bylo mi divné, že stále nehubnu…no a vysvětlení je na světě-porucha štítné žlázy a homeopatii dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
24.9.12 19:57

Ahoj holky, po porodu mi zůstalo asi deset kilo a už se toho nějak nemůžu zbavit.Tak mě taky napadlo, zajít k homeopatičce, zjistila jsem, že je u nás velmi dobrá, tak tam skočím a jsem zvědavá co mi poví. Taky potřebuju něco na eksém. Jinak Homeopatikům věřím, snad víc jak lékům. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.9.12 12:03
@irkaska píše:
Ahoj holky, po porodu mi zůstalo asi deset kilo a už se toho nějak nemůžu zbavit.Tak mě taky napadlo, zajít k homeopatičce, zjistila jsem, že je u nás velmi dobrá, tak tam skočím a jsem zvědavá co mi poví. Taky potřebuju něco na eksém. Jinak Homeopatikům věřím, snad víc jak lékům. :palec:

Dobrá volba-držím palce :palec: dej pak vědět co a jak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová