Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
kolik je mimču? nevím, jestli už pro malý mimina homeopatika jsou, já beru na nespavost v těhotenství dětský homeopatika, ale jsou až od jednoho roku?? ![]()
od 4. měsíců se dá koupit od hippu nápoj…jmenuje se to maminčino pohlazení…je tam pár bylinek na uklidnění…jako meduňka, levandule a tak… to jsem dětem dávala púřed spaním, když rostly zuby…
jinak si myslím, že se melou všechna miminka…naše holky vydávaly třeba šílený zvuky po nakojení…měly zavřený oči, spaly, ale ty zvuky byly děsný…furt jsem je chodila kontrolovat a vedle nich neusnula.....chrčely, mlaskaly…a tak! ![]()
ahojky, naše Terka měla ve 2 letech noční můry - křičela ze spaní, chodila, smála se, štrachala po pokojíku…třeba 5× za noc, doktor nám přímo doporučil homeopatika SEDALIA je to sirup a tuším o 1 roku. Fungoval dobře, sklvěle zabral a asi po 2 měsícůch jsme přestali uplně užívat a u ž dobrý.
jinak u 2měsíčního mimi bych asi zatím počkala…je to na palici to vím - ted máme druhý mimi a s ním je to pohoda, ale při první holčičkce - 3 měsíce od porodu jen řev a řev - spala jen od 4 od rána do 8 do rána a pak během dne 2× 20 minut
my chodili po doktorech co není v pořádku - ale byla zdravá, jen prostě nespavá - prý to časem přejde, a opravdu to přešlo, kolem 6 měsíce už spala celkem dobře. TAk se prosím obrn trpělivostí , nakonec jsem dopadla tak že jsem brala homeopatika a další potravinový doplnky já
tuším že GS ENERIX - je na extrémní psychickou a fyzickou zátěž - a asi díky němu jsem ten mazec vůbec zvládla
ale zkus to až budeš v poradně konzultovat s dětským doktorem…určitě , třeba poradí a tuším že v motole je nějaký odd. pro uplakané a nespavé miminka - zkus najít na netu, my to zjistili až pozdě, ale vím že známí tam jezdili.
naše holky začaly krásně spát kolem 2,5 měsíce…do tý doby to byl masakr…holt jsem nespala…
jinak u nás docela funguje Karpova metoda…ale tam je i to slavné zavinutí, houpání a bílej šum…šum u nás zabíral hodně dlouho…ještě nedávno. zkus stáhnout šum…dá se na netu!!
jinak bych zatím do tak malýho dítka nic nervala…možná slabej odvar z meduňky, ale dřív jak v těch 4 měsících bych to neriskovala…
ale konzultace s neurologem možná neuškodí…mě ale to nepřijde nijak zvláštní oproti jiným dětem…a když si vezmu, jak teď cestujou celý noci po postýlkách a tím se budí…nevím, který období je horší?, ![]()
To že se nevyspím já, to přetrpím, ale malá je evidentně nevyspalá, protivná…
Uvidím co mi teda poradí, zkusím se objednat
Anonymní píše:
To že se nevyspím já, to přetrpím, ale malá je evidentně nevyspalá, protivná…
Uvidím co mi teda poradí, zkusím se objednat
zkus ten šum…dítko potřebuje zklidnit a šumění jim připomíná to co slyšely v břiše…
jinak, když jsem holky vyndala ze zavinovaček, protože se z nich rychle vymanily, tak docela zabíraly spací pytle…spaly v nich klidneji… ![]()
Anonymní píše: … ve spánku mele ručičkama, chruje se, vydává stále nějaké zvuky a tím se budí? …
Anonymko,
tohle normální není. Ale na dálku se těžko určí lék ![]()
Jak se chová, když ho dáváš z náruče dolů do postýlky?
Píšeš, že je evidentně nevyspalá, protivná z nevyspání. Jen mě tak napadlo… Popíšu situaci: Malá je ospalá, zavírají se jí oči, zavře je a hned se je snaží otevírat a zůstat co nejdéle s otevřenýma očima? Nebo je klidně zavře a usne? Zkus vysledovat, jak to má s tím zavíráním očí, ano?
Malou položím do postýlky, musí mít dudlíčka, přivírá oči a dudlíčka dost rychle podudává, když už to vypadá, že zabírá, zase je otevře a otáčí hlavičkou jakoby nevěděla kde je, co se děje, dudlík jí většinou vypadává a tak to jde dokola.
Za nějaký ten pokus usne, ale budí se, jak se mele…
Ještě jsem chtěla dodat…když se jí pokoušíme uspat třeba i na ruce, tak se jakoby s náma pere. Dudlíčka přidržujeme u pusinky, aby ho neplivala a ona se jakoby brání, i když je evidentně unavená… ![]()
Anonymní píše: … přivírá oči … vypadá, že zabírá … otevře a otáčí hlavičkou jakoby nevěděla kde je, co se děje, dudlík jí většinou vypadává …
Existuje stav, kdy je člověk
Chtělo by to vysledovat, zda se skutečně budí hlukem, zda by to, co jsem z tvého komentáře citovala, mohly být projevy závratě. Případně tu citlivost na světlo.
Já si nemyslím, že je to hlukem. Teď je třeba v ložnici, tam je absolutní ticho a stejně se mele a budí. Nemůže mít poruchu spánku??
My pokládáme na polobok, aby se jí mohl dát dudlíček a před něj srulovaná plínka aby ho nemohla jen tak lehce vyplivnout. To jí pomáhá usnout, ududlá se.
Někdy mi přijde, že je jakoby zrychlená, někam pospíchá…
Maminky mám na vás dotaz.
Měli jste některá problém s miminkem, které ve spánku mele ručičkama, chruje se, vydává stále nějaké zvuky a tím se budí?
Já už jsem z toho na hlavu, stále vzhůru
Zkusily jste homeopatika na zklidnění?
Podotýkám, že zavinování u nás nefunguje, je to ještě horší.