Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Homeopatika používám na všechno a úspěšně, takže za sebe doporučuji. ![]()
peggy.sl píše:
Homeopatika používám na všechno a úspěšně, takže za sebe doporučuji.
Peggy a můžu se zeptat? Koupili jsme malé chamomilu vulgaris 15 na zoubky dávám ji do pusinky dvě kuličky, jen když je plačtivá. Stačí ji to takhle? Někde jsem četla, že by se na ty kuličky nemělo sahat, ale jinak ji je mezi dásničky nedám. Děkuju ![]()
Banny.J píše:peggy.sl píše:Peggy a můžu se zeptat? Koupili jsme malé chamomilu vulgaris 15 na zoubky dávám ji do pusinky dvě kuličky, jen když je plačtivá. Stačí ji to takhle? Někde jsem četla, že by se na ty kuličky nemělo sahat, ale jinak ji je mezi dásničky nedám. Děkuju
Nemělo by se na ně sahat, takže pro malé prďoly je lepší v malém množství vody rozpustit a dát vypít. Já dávám na plastovou lžičku nebo do kojenecké lahve.
Ona je pravděpodobnost vdechnutí asi malá, ale jak říkám, já raději rozpouštím… ![]()
Anonymní píše:
Ahoj maminky,
zajímá mě, zda máte některá zkušenost s homeopatickou léčbou vašich miminek.
Mám skoro dvouměsíční miminko velice neklidné, plačtivé až hysterické a nespavé.Ráda bych zkusila tuto léčbu. Zabralo to u vás?
U nás to zabralo úplně super. Malej měl trauma z porodu, pořád strašně plakal, nechtěl se kojit - kousal. Homeo zabralo a do 2 dnů byl úplně jiný dítě - spal, budil se jen na krmení. Takže podle mě to krásně funguje ![]()
Holky, homeo jsou skvělá věc, ale zase nezneužívat, ju?
Jestli takhle malému mimču už dáváš, tak by jsi měla vědět, zda jsi určila správně příznaky a všechno
Jestli budeš chtít, tak ti dám odkaz na holčinu, co studuje homeo akademii a s ní to probereš ![]()
a to na neklidné dítě se používá ta chamomila nebo něco jiného?
peggy.sl píše:Banny.J píše:Nemělo by se na ně sahat, takže pro malé prďoly je lepší v malém množství vody rozpustit a dát vypít. Já dávám na plastovou lžičku nebo do kojenecké lahve.peggy.sl píše:Peggy a můžu se zeptat? Koupili jsme malé chamomilu vulgaris 15 na zoubky dávám ji do pusinky dvě kuličky, jen když je plačtivá. Stačí ji to takhle? Někde jsem četla, že by se na ty kuličky nemělo sahat, ale jinak ji je mezi dásničky nedám. Děkuju
Ona je pravděpodobnost vdechnutí asi malá, ale jak říkám, já raději rozpouštím…
Stačí takhle a pro ně asi lepší forma ![]()
ínid píše:
a to na neklidné dítě se používá ta chamomila nebo něco jiného?
To je hodně individuální.
U nás jsou s homeopatií taky docela úspěchy. Na začátku jsem rozpouštěla, ale co zvládne sníst kuličku dávám kuličky, protože to rozpouštění dlouho trvá (kór u boironských kuliček), a u homeopatie hraje často roli čas. A dopředu to mít připravené také jde, ale někdy se to prostě nevyužije.
já dávám do toho kalíšku, co je na té tubě, Sofinka už na to krásně otvírá pusinku, tak je tam jen přesypu - asi jak je to sladké, nebo mám německý hom.,ty jsou malinký, sypu je je z toho zobáčku rovnou do pusinky. nebo ne lžičce.
Kozisek, prosím o ten kontakt na tu známou…co studuje homeopatii. Jsem opravdu zoufalá ![]()
Vlastně ani nevím, proč jsem tu anonymní…tak to jsem já zakladatelka
Anonymní píše:
Kozisek, prosím o ten kontakt na tu známou…co studuje homeopatii. Jsem opravdu zoufalá
Pošli mi SZ
jsem tady, takže ti na ní kontakt dám,nám moc pomohla ![]()
Ahoj maminky,
zajímá mě, zda máte některá zkušenost s homeopatickou léčbou vašich miminek.
Mám skoro dvouměsíční miminko velice neklidné, plačtivé až hysterické a nespavé.
Ráda bych zkusila tuto léčbu. Zabralo to u vás?