Homeopatika na výtok?

Anonymní
12.8.11 11:09

Homeopatika na výtok?

Od porodu mám stále nějaké problémy. Stále nějaké infekce a vždy po přeléčení se mi infekce vrátí zpět. Připadá mi, že mám buď MS nebo výtok nebo si zavádím pilule takže neustále vložku v kalhotkách.
Existuje nějaká alternativa léčení, třeba homeopatika?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
12.8.11 11:15

Já jsem si teď před létem koupila lactobacily, který se zavádějí do pochvy. Při potížích a nebo preventivně. Je to například gyntima, ale když se poptáš v lékárně, tak ti poradí.
Musíš je uchovávat a z lékárny donest v chladu jinak pomřou. Musím říct, že si zavádím jednou týdně preventivně a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.8.11 11:23
Anonymní píše:
Od porodu mám stále nějaké problémy. Stále nějaké infekce a vždy po přeléčení se mi infekce vrátí zpět. Připadá mi, že mám buď MS nebo výtok nebo si zavádím pilule takže neustále vložku v kalhotkách.
Existuje nějaká alternativa léčení, třeba homeopatika?

s homeo nemám zkušenost v téhlke oblasti,
ale chytrá kniha říká..

*Marcurius solubilis 9CH - žlutozelený, dráždivý a odírající výtok, kt se zhoršuje v noci
*Hydrastis canadensis 9CH - žlutý, hustý, přilnavý a táhnoucí se výtok, kt je doprovázen svěděním.
*Kalium bichromicum 9CH - žlutozelený, táhnoucí se hustý výtok
*Arsenicum album 9CH- čirý, ale velmi pálivý páchnoucí výtok, kt může být doprovázen pálivými bolestmi břicha

vše v dávkování 5 granulí 3-4× denně

Za sebe nedám dopustit na Rosalgin- výplach. Při začátku potíží 1-3 výplachy, v odstupu cca 12 hodin a je klid..ťuk ťuk, nikdy jsem na to netrpěla, až po porodu a po tomhle super..hlavně ten pocit čistoty narozdíl od globulí brr :wink:

a lactobacily nejsou k zahození taktéž 8-) já je ale užívám normálně vnitřně, spolknu tabletu, je to fajn i na trávení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.11 11:58

Moc děkuju. Probiotika jesm užívala (jedla) a taky to nepomohlo. Výplach jsem zkusila jen jednou - měla jsem doma poslední sáček.
Tak zkusím zatím gyntimu a koupit nový rosalgyn, mám obavy, že to bude ale málo, kdyžtak bych zkusila ty homeopatika.
quinny - která chytrá kniha?

• Citovat
  • Upravit
16365
12.8.11 13:47
Anonymní píše:
Moc děkuju. Probiotika jesm užívala (jedla) a taky to nepomohlo. Výplach jsem zkusila jen jednou - měla jsem doma poslední sáček.
Tak zkusím zatím gyntimu a koupit nový rosalgyn, mám obavy, že to bude ale málo, kdyžtak bych zkusila ty homeopatika.
quinny - která chytrá kniha?

začínáme s homeopatií se to myslím jmenuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
12.8.11 13:49

Rosalgin výplach je super věc, to zažene snad všechno.
A když ne, tak pak už jedině doktor, který podle rozboru určí léčbu.

No a… možná úprava životosprávy, vyhýbat se kvasnicím, protože po kynutém všechno kvasí, i výtoky, no a taky plesnivé sýry jsou zakázané a cukr (sorry, jsou to jen sesypané myšlenky, nic víc). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
13.8.11 21:56

Anonymko,
laktobacily jsou dobrá první pomoc, těma nic nezkazíš.

S homeo bych byla opatrná. Důvodů je několik:

1. Těch léků na výtoky se mnohem víc, než je uvedeno ve zmíněné knížce. Špatně vybraný lék nemusí udělat nic, ale taky může problém zhoršit.
  1. Podle uvedené knížky můžeme hledat homeopatika na akutní nemoci. Tedy v situaci „na výtoky netrpím, ale teď jeden mám“. U tebe už se bohužel jedná o chronický, tedy dlouhodobý problém. V takovém případě je potřeba vybrat celkový lék a to je záležitost pro profíka (ani profesionální homeopat nepředepisuje celkový lék sám sobě).
  1. Problémy máš od porodu. Je tedy pravděpodobné, že příčina je v nějakém hormonálním problému. Žádný z vypsaných léků nemá vztah k hormonálnímu systému. Další důvod, proč zvolit celkovou homeopatickou léčbu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová