Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Má někdo zkušenosti s českými homeopatiky? Mám dvouletého syna s atopickým ekzémem a už jsme nevěděli co s tím, tak jsme šli k homeopatičce a ta nám dala český homeopatika, ale na internetu o nich nic moc není, žádná recenze od lidí a než něco malýmu dám, tak si chci o tom něco přečíst.
surovka píše:
Má někdo zkušenosti s českými homeopatiky? Mám dvouletého syna s atopickým ekzémem a už jsme nevěděli co s tím, tak jsme šli k homeopatičce a ta nám dala český homeopatika, ale na internetu o nich nic moc není, žádná recenze od lidí a než něco malýmu dám, tak si chci o tom něco přečíst.
ja tomu nejak nerozumim, jaka ceska homeopatika ?? Jak se primo jmenuje homeopatikum, ktere vam dala ??
U nás na trhu existujou klasický francouzský homeopatika anaše český. Nejrozšířenější jsou ty francouzský v úzkých tubičkách a jsou to malé perličky, kdežto český jsou jako klasický tablety. Konkrétně máme graphites akh, natrium phosphoricum akh a sulfur akh.
a na tech ceskych je snad napsano slozeni, potence (redeni ) a nejaky vyrobce, nebo ne ?
Ano, to je, ale jde mi o recenzi lidí, které je užívali…což nikde není.
surovka píše:
Ano, to je, ale jde mi o recenzi lidí, které je užívali…což nikde není.
je jedno kdo to vyrabi, vse je stejne, jde o potenci a tu urcuje lekar neboli homeopat, ja dostavam homeopatika v pytlicku odsypane a vubec nevim kdo je vyrobil
Mám 4 měsíčního chlapečka a vyskočil nám šílený atopický ekzem..zrovna dnes jsme byli u homeopatičky,která je dobrá rodiná známá přítele a léčí celou jejich rodinu a prý úsěšně..přítel je těžký alergig a atopic a má už 2 roky od toho pokoj i jeho sestra
Dnes nás vytestovala,co to vyvolává,až jsem byla překvapená jak vše do detailů věděla co bylo v rodině,jaký já mám problémy. Testovala malýho přeze mě ,takovou akupresurní tyčkou přes body na ruce a noze a homeopatyka máme formou kapicek ,tady pilulky(perličky) nejsou,jen míchá a dobíjí kapičky přes tělo. Té houmeopatyčce je kolem 70 let a musím říct,že jsem strašně ráda,že mě přítel přemluvil,atopický ekzem má prý příčiny ze vnitř. Na lahvičkách máme psáno název „Joalis“ výrobek z výzkumu Mudr.Josefa Jonáše
surovka píše:
No, po pravdě, to bych si nelajzla.
Dyť je to úplně fuk, český, francouzský, hotentotský… Všechna fungujou stejně ![]()
surovka píše:
No, po pravdě, to bych si nelajzla.
to ja jo, nas homeopat, to vyucuje po celem svete, zalozil homeopatickou skolu a ma 25 let praxe
jestli Te dobre chapu tak Te zajima charakteristika leku, bud hledat na netu nebo si poridit nejakou knizku, ale snad sis nejdriv toho homeopata trosku overila, ne ?
http://www.budtezdravi.cz/leky.php
tady mas seznam leku s jejich popisem, musis si na kazdy kliknout a pak uz jen cist
fressa píše:
Mám 4 měsíčního chlapečka a vyskočil nám šílený atopický ekzem..zrovna dnes jsme byli u homeopatičky,která je dobrá rodiná známá přítele a léčí celou jejich rodinu a prý úsěšně..přítel je těžký alergig a atopic a má už 2 roky od toho pokoj i jeho sestraDnes nás vytestovala,co to vyvolává,až jsem byla překvapená jak vše do detailů věděla co bylo v rodině,jaký já mám problémy. Testovala malýho přeze mě ,takovou akupresurní tyčkou přes body na ruce a noze a homeopatyka máme formou kapicek ,tady pilulky(perličky) nejsou,jen míchá a dobíjí kapičky přes tělo. Té houmeopatyčce je kolem 70 let a musím říct,že jsem strašně ráda,že mě přítel přemluvil,atopický ekzem má prý příčiny ze vnitř. Na lahvičkách máme psáno název „Joalis“ výrobek z výzkumu Mudr.Josefa Jonáše
Joalis nejsou homeopatika. Jeho výrobky ale fungují skvěle - mám vyzkoušeno na sobě. ![]()
Já bych se toho nebála a důvěřovala bych homeopatovi. Tady v německu taky dostáváme třeba jen tři kuličky v takové malé lahvičce.
důležitější je, jak se s tím zachází, nemělo by to přijít do styku s kovem, blízko televize či počítače apod…
Všichni to tu podávájí jako homeopatika..
ale hlavně,že fungují,já jsem z dneškem taky moc spokojená ![]()
Ano, ano. Joalis vypadá moc hezky. A čím dražší, tím lépe působí ![]()