Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Syn 14m je už 6-tý den nachlazený. Ma ucpany nos, v noci chrape, zelena rýma, je cely zahleneny, nejvíc teplotu mel včera a ta byla po odečtu 38,3 - nedávala jsem nic na snížení teploty. Dávám mu sirup prospan, fenistil kapky, nasivin a qvix do nosníku.
Může mi tu prosím někdo poradit zda mu mužů dat homeopatika kalium muriatikum a ferrum phosphoricum?
Předem moc děkuji za odpovedi
Homeopatikum je i v akutním stavu dobré vybírat podle symptomů.
Takže já bych ty dvě zmiňovaná nedávala, nevidím podle popisu nic, co by ukazovalo přímo na ně.
Na taková nachlazení existuje strašně moc homeopatik a stav vyléčí jen to vybrané na míru. Jestli chceš napiš víc.
Jakou má syn žízeň oproti normálu? Potí se nějak víc? (Pokud ano, kdy a kde nejvíc). Je nějaká doba, kdy se cítí hůř/líp? Kdy měl třeba nejhorší tu horečku?
Při té teplotě byl celý teplý nebo měl končetiny studené? Jakou má nebo při horečce měl barvu v obličeji?
A jak to celkově vypadá dnes? Někdy není potřeba léčit nijak a nemoc samovolně ustupuje, ale kdyby ne, tak můžeš napsat a třeba na něco přijdem, co by z homeopatik mohlo pomoct.
Děkuji za odpověď, dnes jsme byli u dr. a malý ma zánět nosohltanu, máme antibiotika a asi už to necháme na nich ![]()
@klarca86 píše:
Děkuji za odpověď, dnes jsme byli u dr. a malý ma zánět nosohltanu, máme antibiotika a asi už to necháme na nich
ok
Dřív jsem si nevšimla bohužel. Tak přeju brzké uzdravení ![]()