Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky,
je tu prosím někdo kdo rozumí homeopatikům? Mám 14 dní před porodem a denně jsem od 3 vzhůru a nemůžu už zabrat. Dočetla jsem se, že je na to dobré výše zmiňované homeopatikum, ale s nižším číslem - 9. Bohužel jsem si omylem objednala 30.
Můžete mi někdo prosím poradit jestli to můžu v tom dávkování 5 kuliček 2× denně nebo to mám brát jinak? Můžu to vůbec?
Děkuji moc za odpověď.
L.
Odborník na homeopatika sice nejsem, ale ta koncentrace je určitě hodně důležitá
třeba homeopatika na kojení se užívají 5CH na podporu laktace a ta samá, ale 30CH zase na její zastavení, takže úplně opačný účinek
abys ve finále nebyla celou noc nabuzená..a nebo to účinkuje na úplně neco jiného..
@Ladein píše:
Ahojky,je tu prosím někdo kdo rozumí homeopatikům? Mám 14 dní před porodem a denně jsem od 3 vzhůru a nemůžu už zabrat. Dočetla jsem se, že je na to dobré výše zmiňované homeopatikum, ale s nižším číslem - 9. Bohužel jsem si omylem objednala 30.
Můžete mi někdo prosím poradit jestli to můžu v tom dávkování 5 kuliček 2× denně nebo to mám brát jinak? Můžu to vůbec?Děkuji moc za odpověď.
L.
Můžeš to brát jak chceš, potence je úplně jedno.