Homeopatikum Cocculus Indicus 30CH

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
176
9.9.16 13:23

Homeopatikum COCCULUS INDICUS 30CH

Ahojky,

je tu prosím někdo kdo rozumí homeopatikům? Mám 14 dní před porodem a denně jsem od 3 vzhůru a nemůžu už zabrat. Dočetla jsem se, že je na to dobré výše zmiňované homeopatikum, ale s nižším číslem - 9. Bohužel jsem si omylem objednala 30.
Můžete mi někdo prosím poradit jestli to můžu v tom dávkování 5 kuliček 2× denně nebo to mám brát jinak? Můžu to vůbec?

Děkuji moc za odpověď.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
9.9.16 14:04

Odborník na homeopatika sice nejsem, ale ta koncentrace je určitě hodně důležitá :nevim: třeba homeopatika na kojení se užívají 5CH na podporu laktace a ta samá, ale 30CH zase na její zastavení, takže úplně opačný účinek :think: abys ve finále nebyla celou noc nabuzená..a nebo to účinkuje na úplně neco jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.9.16 19:06
@Ladein píše:
Ahojky,

je tu prosím někdo kdo rozumí homeopatikům? Mám 14 dní před porodem a denně jsem od 3 vzhůru a nemůžu už zabrat. Dočetla jsem se, že je na to dobré výše zmiňované homeopatikum, ale s nižším číslem - 9. Bohužel jsem si omylem objednala 30.
Můžete mi někdo prosím poradit jestli to můžu v tom dávkování 5 kuliček 2× denně nebo to mám brát jinak? Můžu to vůbec?

Děkuji moc za odpověď.

L.

Můžeš to brát jak chceš, potence je úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová