Homeopatie - prosím o radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
8.8.16 07:38

Homeopatie - prosím o radu

Ahoj, prosím o radu, někoho kdo se trošku vyzná v homeopatii…
Po autonehodě (spolujezdec, neřidič) mám strach cestovat autem… Nakonec se překonám, protože prostě cestovat musím, ale je to hodně nepříjemné, někdy mě až bolí na prsou a hůř se mi dýchá…
Napadlo mě, že poprosím našeho pediatra, který je zároveň homeopat o něco co by mi pomohlo, ale bohužel má dovolenou a v sobotu jedu na dlouhou cestu autem.
Už jsem párkrát homeopatika měla a pomohli mi (i synovi).
Takže k dotazu - dokáže mi někdo poradit jaká homeopatika zakoupit?
Předem díky za odpovědi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12
8.4.17 14:20

Homeopatika na podporu plodnosti

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s užíváním homeopatik Pulsatilla 5CH, Cuprum metallicum 5CH a Folliculinum 9CH. Objednala jsem si tyto homeopatika a nepřišel mi žádný letáček s užíváním, i když je na stránkách uvedeno, že zasílají. Přišel mi jen obecný o homeopatikách. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
8.4.17 14:30

Gelsemium seprevirens - fialová tubička s malýma kuličkama, asi za 80 korun… Dostala jsem ji také na strach z cestování autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
8.4.17 14:31

@Lucikk88 na interentu to není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.4.17 18:11
@Lucikk88 píše:
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s užíváním homeopatik Pulsatilla 5CH, Cuprum metallicum 5CH a Folliculinum 9CH. Objednala jsem si tyto homeopatika a nepřišel mi žádný letáček s užíváním, i když je na stránkách uvedeno, že zasílají. Přišel mi jen obecný o homeopatikách. :nevim:

Cekat ze tam bude jak brat, neni moc realne. Kazdy homeopat to ma jinak. Jestli jsi vybirala sama, tak si to holt musis najit, pise se leccos. Taky by se nemely kombinovat. Ja treba pri potizich zkousim nejdrive casteji treba 4 krat do hodiny a pak zvetsuju intervaly. Ale to jsou nahle vznikle problemy treba ryma, kasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
8.4.17 18:44

Napíšu Ti tel. na lékárnu u nás ve městě, kde homeopatika kupuju, pokud máš zájem. V pondělí si tam můžeš zavolat, určitě Ti poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.4.17 11:11
@el.leanor21 píše:
@Lucikk88 na interentu to není?

Bohužel jsem nic nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.4.17 11:11
@dedrichov píše:
Napíšu Ti tel. na lékárnu u nás ve městě, kde homeopatika kupuju, pokud máš zájem. V pondělí si tam můžeš zavolat, určitě Ti poradí

To bude moc hodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.4.17 23:04

@Lucikk88 Proč si nezaložíš vlastní dotaz a píšeš to někam kde se řeší něco úplně jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.4.17 07:10
@pletiplot píše:
@Lucikk88 Proč si nezaložíš vlastní dotaz a píšeš to někam kde se řeší něco úplně jiného?

Protože jsem tu nová a moc se ještě neorientuji… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
10.4.17 09:52

Klid, týká se to homeopatie, tak bych v tom neviděla žádnou závadu, prostě oživení diskuze no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
10.4.17 14:24

Jinak na podporu plodnosti bych doporučil spíš cvičení metodou paní Mojžíšové. Na rozdíl od homeopatie to má aspoň šanci na nějaký účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.4.17 16:37
@pletiplot píše:
Jinak na podporu plodnosti bych doporučil spíš cvičení metodou paní Mojžíšové. Na rozdíl od homeopatie to má aspoň šanci na nějaký účinek.

Mě teda kdysi Mojžíšová nepomohla vubec, za to naopak homeopatika přímo od homeopata ano ;)

• Citovat
  • Upravit
159
10.4.17 17:42

@Jančakecalka Někomu stačí se na dovolené pořádně opít a otěhotní jako nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.4.17 07:06
@pletiplot píše:
@Jančakecalka Někomu stačí se na dovolené pořádně opít a otěhotní jako nic.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová