Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosím poradťe,kdo má zkušenost s homeopatiky SEDALIA. Malej (3 m) má velké problémy s usínáním hlavně večer,jinak spí krásně. Doktorka mi doporučila Sedalii na doporučení ostatních maminek z ordinace,ale co jsem se dočetla tak je to pro děti od jednoho roku a ani nevím jestli dávkování 5ml na noc není třeba moc na tak malé mimčo.
Děkuju
Golls píše:
Prosím poradťe,kdo má zkušenost s homeopatiky SEDALIA. Malej (3 m) má velké problémy s usínáním hlavně večer,jinak spí krásně. Doktorka mi doporučila Sedalii na doporučení ostatních maminek z ordinace,ale co jsem se dočetla tak je to pro děti od jednoho roku a ani nevím jestli dávkování 5ml na noc není třeba moc na tak malé mimčo.Děkuju
nám je homeopatka doporučila asi na půl roce s tím, že je to tedy až od roku, ale když se dá tětem do půl roka čajová lžička, tak je to v pohodě. Jo a je to strašně sladké a lepivé, takže dávat raději před koupáním. Malý mi to plival a to bylo ny komplet převlečení. ![]()
Děkuju,a ještě bych se chtěla zeptat jak dlouho to můžem užívat? Doktorka mi tvrdila dokud bude mít problémy a na letáčku je 10 dní?
Ptala jsem se na to přímo homeopata a bylo mi řečeno, že ta Sedalia je příliš málo koncentrovaná a málo specificky cílená, že není moc pravděpodobné, že by zabrala (ale za zkoušku to stojí, nic se pokazit nedá
) a že pokud nezabere tak do 5 dnů, tak je zbytečné jí podávat déle… (ale nepochopila jsem už, jak dlouho jí podávat, když zabere
- asi taky tak nějak…)
Dávkování bylo 2× denně kávovou lžičku - (na dítě rok a půl)
Golls píše:
Děkuju,a ještě bych se chtěla zeptat jak dlouho to můžem užívat? Doktorka mi tvrdila dokud bude mít problémy a na letáčku je 10 dní?
nám tedy neříkala, že je to časově omezené, dávala jsem týden a jelikož to malému hodně nechutnalo a výsledky jsem nijak neviděla, tak jsem to přestala dávat.
Tak uvidíš, pokud by ti opravdu pomohla, tak zkus 2-3 dny dávat každý den, pak obden a pořád snižovat.
Ahoj, nevím, jestli to bylo tím sirupem, ale když jsem ho dávala, tak malej spinkal moc pěkně. Dávala jsem půl lžičky ráno a večer.
Holky daly byste sirup Sedalia dvouletemu diteti? Na letaku je az od 30 mesicu ale ruzne ctu ze se podava i mladsim.. dost nam to pomaha na klidnejsi spani
@Tableta píše:
Taky jsem dávala mladší, taky bez úspěchu.
Ja to davam od vcera a fakt spi lip. Na dnesek spal 6 hodin v kuse to se jeste nikdy nestalo. Snad v tom nejsou nejaky sedativa
ale doufam ze to vydrzi ![]()
@zudina píše:
Ja to davam od vcera a fakt spi lip. Na dnesek spal 6 hodin v kuse to se jeste nikdy nestalo. Snad v tom nejsou nejaky sedativaale doufam ze to vydrzi
tak super. Já byla tenkrát dočista zoufalá, kpuila jsem Sedalii, Pediakid a už nevím kde co a stejně nespala po ničem. Trvalo to dlouho a pak to postupně přešlo ![]()
@cell píše:
tak super. Já byla tenkrát dočista zoufalá, kpuila jsem Sedalii, Pediakid a už nevím kde co a stejně nespala po ničem. Trvalo to dlouho a pak to postupně přešlo
Tak po trech dnech musim konstatovat ze Sedalia ma spis opacny ucinek zacal se budit co hodinu
pritom prvni noc to fungovalo. Tak zase nic no asi to budem muset proste vydrzet