Homeopatika SEDALIA

81
28.5.10 08:28

homeopatika SEDALIA

Prosím poradťe,kdo má zkušenost s homeopatiky SEDALIA. Malej (3 m) má velké problémy s usínáním hlavně večer,jinak spí krásně. Doktorka mi doporučila Sedalii na doporučení ostatních maminek z ordinace,ale co jsem se dočetla tak je to pro děti od jednoho roku a ani nevím jestli dávkování 5ml na noc není třeba moc na tak malé mimčo. :nevim: Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
28.5.10 08:34
Golls píše:
Prosím poradťe,kdo má zkušenost s homeopatiky SEDALIA. Malej (3 m) má velké problémy s usínáním hlavně večer,jinak spí krásně. Doktorka mi doporučila Sedalii na doporučení ostatních maminek z ordinace,ale co jsem se dočetla tak je to pro děti od jednoho roku a ani nevím jestli dávkování 5ml na noc není třeba moc na tak malé mimčo. :nevim: Děkuju

nám je homeopatka doporučila asi na půl roce s tím, že je to tedy až od roku, ale když se dá tětem do půl roka čajová lžička, tak je to v pohodě. Jo a je to strašně sladké a lepivé, takže dávat raději před koupáním. Malý mi to plival a to bylo ny komplet převlečení. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
28.5.10 11:04

Děkuju,a ještě bych se chtěla zeptat jak dlouho to můžem užívat? Doktorka mi tvrdila dokud bude mít problémy a na letáčku je 10 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
28.5.10 11:40

Ptala jsem se na to přímo homeopata a bylo mi řečeno, že ta Sedalia je příliš málo koncentrovaná a málo specificky cílená, že není moc pravděpodobné, že by zabrala (ale za zkoušku to stojí, nic se pokazit nedá :wink: ) a že pokud nezabere tak do 5 dnů, tak je zbytečné jí podávat déle… (ale nepochopila jsem už, jak dlouho jí podávat, když zabere :lol: - asi taky tak nějak…)
Dávkování bylo 2× denně kávovou lžičku - (na dítě rok a půl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.5.10 12:44
Golls píše:
Děkuju,a ještě bych se chtěla zeptat jak dlouho to můžem užívat? Doktorka mi tvrdila dokud bude mít problémy a na letáčku je 10 dní?

nám tedy neříkala, že je to časově omezené, dávala jsem týden a jelikož to malému hodně nechutnalo a výsledky jsem nijak neviděla, tak jsem to přestala dávat.
Tak uvidíš, pokud by ti opravdu pomohla, tak zkus 2-3 dny dávat každý den, pak obden a pořád snižovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
28.5.10 14:05

Ahoj, nevím, jestli to bylo tím sirupem, ale když jsem ho dávala, tak malej spinkal moc pěkně. Dávala jsem půl lžičky ráno a večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
23.7.19 11:37

Holky daly byste sirup Sedalia dvouletemu diteti? Na letaku je az od 30 mesicu ale ruzne ctu ze se podava i mladsim.. dost nam to pomaha na klidnejsi spani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
23.7.19 11:47

@zudina : dávala jsem i mladší, ale stejně to nepomohlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
23.7.19 11:51
@cell píše:
@zudina : dávala jsem i mladší, ale stejně to nepomohlo :-(

Diky tak snad to neublizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
23.7.19 12:18

Taky jsem dávala mladší, taky bez úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
23.7.19 12:25
@Tableta píše:
Taky jsem dávala mladší, taky bez úspěchu.

Ja to davam od vcera a fakt spi lip. Na dnesek spal 6 hodin v kuse to se jeste nikdy nestalo. Snad v tom nejsou nejaky sedativa 8o ale doufam ze to vydrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
23.7.19 15:11
@zudina píše:
Ja to davam od vcera a fakt spi lip. Na dnesek spal 6 hodin v kuse to se jeste nikdy nestalo. Snad v tom nejsou nejaky sedativa 8o ale doufam ze to vydrzi :)

tak super. Já byla tenkrát dočista zoufalá, kpuila jsem Sedalii, Pediakid a už nevím kde co a stejně nespala po ničem. Trvalo to dlouho a pak to postupně přešlo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
25.7.19 14:43
@cell píše:
tak super. Já byla tenkrát dočista zoufalá, kpuila jsem Sedalii, Pediakid a už nevím kde co a stejně nespala po ničem. Trvalo to dlouho a pak to postupně přešlo :andel:

Tak po trech dnech musim konstatovat ze Sedalia ma spis opacny ucinek zacal se budit co hodinu :zed: pritom prvni noc to fungovalo. Tak zase nic no asi to budem muset proste vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová