Homeopatie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
441
14.1.10 18:33

homeopatie

Ahoj,prosím vás potřebovala bych poradit nějakého schopného homeopata ve zlínském kraji?Máte někdo nějakou dobrou zkušenost?Potřebuju to dceři na ekzém a alergii.a jaké jsou asi ceny?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
14.1.10 20:11

Ahoj, zkus se poptat u dětských lékařek.
U nás (Bystřice pod Hostýnem) je jedna dětská, která se na to specializuje.

Cenově je to prostě trošku dražší než obyčejné prášky, ale určitě to stojí za zkoušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
15.1.10 08:55

K doktorkám nechoď, dělávají boironskou homeopatii a to není homeopatie, nic moc neřeší jen potlačuje. Krom toho mají za sebou rychlokurz. Měl by tam u vás působit p. Graclík. Jinak homeopatika na českým trhu stojí do 70 Kč, takže o vyšších cenách nemůže být řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
15.1.10 09:00

Vyšší cenou jsem nemyslela tisícové částky, jen že homeo je většinou o něco dražší než obyčejný lék na určitý problém.
Teda aspoň já jsem se setkala s cenou rozhodně vyšší než 70Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.1.10 10:02

Díky moc za rady.graclíka jsem hledala na netu,ale nikde jsem nenašla jeho kontakt(asi neumím dost dobře hledat :-( )Akorát mě děsí ty vstupní poplatky co jsem se dívala u jiných homeopatů.Jako ty vstupní pohovory…i 1000korun????tak nevím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
24.7.13 14:08

Já jsem u nás za homeopatika platila 600,a vím, že známej platil i 1000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.
25.7.13 19:30

@Verísek91: někteří homeopati si neúčtujou cenu homeopatik a cenu vstupní konzultace zvlášť. Takže pokud jsi platila 1000 Kč, mohlo to být obojí dohromady.

• Citovat
  • Upravit
722
25.7.13 19:34
@nepř. píše:
@Verísek91: někteří homeopati si neúčtujou cenu homeopatik a cenu vstupní konzultace zvlášť. Takže pokud jsi platila 1000 Kč, mohlo to být obojí dohromady.

platila jsem 600 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.
25.7.13 23:38

Promiň, 600 Kč. Princip je ale stejný.

• Citovat
  • Upravit
1
5.8.13 09:15

homeopat online

Krásný den dámy. Chci se zeptat zda nevíte o nějaké online poradně. Bydlíme na samotě u lesa a všude máme daleko :D Děkuji a všem krásný den :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
6.8.13 16:03
@evajzna píše:
Krásný den dámy. Chci se zeptat zda nevíte o nějaké online poradně. Bydlíme na samotě u lesa a všude máme daleko :D Děkuji a všem krásný den :) :kytka:

Evo,
jsou věci, které s trochou štěstí jde řešit na dálku. Dlouhodobé potíže řešit na dálku nejde (jde se pokusit u dospělých, ale je tu mnohem větší nebezpečí chyby, u dětí to nejde).

Ale k homeopatovi se nechodí každý den nebo týden :). Já sama jezdím k homeopatovi 100km a v pohodě. Předepíše se lék, za měsíc pacient napíše nebo zavolá, co se zhruba děje, někdy je potřeba vyměnit lék. 2 měsíce po dobrém léku kontrola, potom je pacient s homeopatem ve styku přes telefon nebo email, sleduje se, zda lék ještě pracuje nebo je potřeba zasáhnout. Tahle sledovací fáze může trvat třeba rok i déle, podle stavu pacienta. Samozřejmě ne každý homeopat to dělá takto. Taková léčba se zvládne, i když člověk bydlí na samotě u lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.9.13 18:06

@Jankap Janko nemáš tip na někoho, kdo by měl k dispozici Tuberculinum 200 ve středočeském kraji či Praze. Potřebuji do pondělka. P. Novák je k dispozici až v pondělí a to je pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
14.9.13 19:19

Jenny, zkus zavolat některou Benu lékárnu. Já ve čtvrtek večer volala na Černý most a v pátek ráno jsem tam měla nachystaný lék, který neměli skladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.9.13 19:53
@Maxina píše:
Jenny, zkus zavolat některou Benu lékárnu. Já ve čtvrtek večer volala na Černý most a v pátek ráno jsem tam měla nachystaný lék, který neměli skladem.

Díky za tip, manžel se ptal v lékárně(ted jsem koukala, že je to zrovna Benu), ale nemá je dodavatel a budou tak do týdne, což je pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
14.9.13 22:21

Jenny,
máš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...