Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,prosím vás potřebovala bych poradit nějakého schopného homeopata ve zlínském kraji?Máte někdo nějakou dobrou zkušenost?Potřebuju to dceři na ekzém a alergii.a jaké jsou asi ceny?Díky
Ahoj, zkus se poptat u dětských lékařek.
U nás (Bystřice pod Hostýnem) je jedna dětská, která se na to specializuje.
Cenově je to prostě trošku dražší než obyčejné prášky, ale určitě to stojí za zkoušku
K doktorkám nechoď, dělávají boironskou homeopatii a to není homeopatie, nic moc neřeší jen potlačuje. Krom toho mají za sebou rychlokurz. Měl by tam u vás působit p. Graclík. Jinak homeopatika na českým trhu stojí do 70 Kč, takže o vyšších cenách nemůže být řeč.
Vyšší cenou jsem nemyslela tisícové částky, jen že homeo je většinou o něco dražší než obyčejný lék na určitý problém.
Teda aspoň já jsem se setkala s cenou rozhodně vyšší než 70Kč
Díky moc za rady.graclíka jsem hledala na netu,ale nikde jsem nenašla jeho kontakt(asi neumím dost dobře hledat
)Akorát mě děsí ty vstupní poplatky co jsem se dívala u jiných homeopatů.Jako ty vstupní pohovory…i 1000korun????tak nevím ![]()
Já jsem u nás za homeopatika platila 600,a vím, že známej platil i 1000 Kč.
@Verísek91: někteří homeopati si neúčtujou cenu homeopatik a cenu vstupní konzultace zvlášť. Takže pokud jsi platila 1000 Kč, mohlo to být obojí dohromady.
@nepř. píše:
@Verísek91: někteří homeopati si neúčtujou cenu homeopatik a cenu vstupní konzultace zvlášť. Takže pokud jsi platila 1000 Kč, mohlo to být obojí dohromady.
platila jsem 600 ![]()
Krásný den dámy. Chci se zeptat zda nevíte o nějaké online poradně. Bydlíme na samotě u lesa a všude máme daleko
Děkuji a všem krásný den
![]()
@evajzna píše:
Krásný den dámy. Chci se zeptat zda nevíte o nějaké online poradně. Bydlíme na samotě u lesa a všude máme dalekoDěkuji a všem krásný den
![]()
Evo,
jsou věci, které s trochou štěstí jde řešit na dálku. Dlouhodobé potíže řešit na dálku nejde (jde se pokusit u dospělých, ale je tu mnohem větší nebezpečí chyby, u dětí to nejde).
Ale k homeopatovi se nechodí každý den nebo týden
. Já sama jezdím k homeopatovi 100km a v pohodě. Předepíše se lék, za měsíc pacient napíše nebo zavolá, co se zhruba děje, někdy je potřeba vyměnit lék. 2 měsíce po dobrém léku kontrola, potom je pacient s homeopatem ve styku přes telefon nebo email, sleduje se, zda lék ještě pracuje nebo je potřeba zasáhnout. Tahle sledovací fáze může trvat třeba rok i déle, podle stavu pacienta. Samozřejmě ne každý homeopat to dělá takto. Taková léčba se zvládne, i když člověk bydlí na samotě u lesa.
@Jankap Janko nemáš tip na někoho, kdo by měl k dispozici Tuberculinum 200 ve středočeském kraji či Praze. Potřebuji do pondělka. P. Novák je k dispozici až v pondělí a to je pozdě.
Jenny, zkus zavolat některou Benu lékárnu. Já ve čtvrtek večer volala na Černý most a v pátek ráno jsem tam měla nachystaný lék, který neměli skladem.
@Maxina píše:
Jenny, zkus zavolat některou Benu lékárnu. Já ve čtvrtek večer volala na Černý most a v pátek ráno jsem tam měla nachystaný lék, který neměli skladem.
Díky za tip, manžel se ptal v lékárně(ted jsem koukala, že je to zrovna Benu), ale nemá je dodavatel a budou tak do týdne, což je pozdě.