Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hezký večer,
Neporadí mi prosím někdo, jaké 3 autosedačky se vejdou na zadní sedadla Hondy CRV?
Děkuji, M
My máme VW Touran a máme tam sedačku 9-36, podsedák a vajíčko, záleží jaké sedačky děti potřebují
3 kategorie 15-36 a 2 stejne kategorie+ 1 kategorie 9-18. A 3 9-18 kg. Tot vlastni zkusenost. Jen je trochu pakarna to poutani, odru si ruce, na jedne strane jdou spony krizem
@vyrovnaná žena píše:
Vejdou, zeptej se v Hondě
V Honde mi bohuzel neporadili, zkusim kdyztak jeste jinou prodejnu.
Dik
@spiky01 píše:
3 kategorie 15-36 a 2 stejne kategorie+ 1 kategorie 9-18. A 3 9-18 kg. Tot vlastni zkusenost. Jen je trochu pakarna to poutani, odru si ruce, na jedne strane jdou spony krizem
@spiky01 jake konkretni sedacky mas?
Jinak ja budu potrebovat 2× 9-19 a cca na ten rok vajicko a pozdeji bych nejstarsi koupila vetsi a mimi by slo do 9-18.
Pokud jezdim sama, vypnu airback a vajicko dam na predni..
@MV313 storchenmuhle ipii seat fix mam ja pro svoje holky, jakou ma kamaradka (stejna kat) nevim, ale je podobne robustni. K tem mym dvema jsem jeste vozila maxi cosi 9-18 kg. A predtimjsem vozila 2× maxi cosi a jednu chico key 1 vsechny kat 9-18. Jo ted si jeste vzpominam ze k tem dvema maxi cosi jsem narvala i vajicko od chica, ale muselo byt na kraji, ve peostred je jen dvoubodovy pas