Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem, uvažuji o koupi hop:,–(la pro svou roční dcerku. Můžete mi napsat jaké máte zkušenosti a do jakého věku je používáte. Dík.
Lenka
Jestli jde o takovéto závěsné pro dětičky, co nechodí, tak jej osobně vůbec nedoporučuji. Přetěžovaná zádíčka, kyčle…
E.
A co neco takoveho: http://www.zdravotnickaprodejna.cz/…ipts/set.asp?… My skakaciho osla nadelili Ade k prvnim narozkam a hraje si s nim doted.
Lesina
Já se na hopsací zvířátko taky chystám, chci ho pořídit dceři k Vánocům, to jí bude rok a půl.
Chci ale zebru, a tady ji mají o něco levnější http://www.kocksport.cz/product.php?….
Doufám, že si s ní malá bude hrát ![]()
RaS
Ahoj Lenko,
jestli myslíš hop:,–(lo na futra do dveří, tak to jsme koupily v bazaru a malá si ho moc užívala. Taky jsme ho používali jako houpačku. Tak od 10 měsíců do 16, 17 měsíců, a pak ji vyměnili za houpačku.
Nafukovacího koníka Roddy taky máme tak od 17 měsíců a už na něm taky skáče. Je bezva.
Zdeňka
Ahoj, hop:,–(la jsou samozrejme nezdrava pro deti do rekneme 9-10m a pro deti s koordinacnima poruchama - slabymy zadovymy svaly. Kdyz uz umi sedet a treba i obchazi nabytek, nevidim na tom nic spatneho. Je to vlastne takova bezpecnejsi houpacka. My jsme byli v patek na veletrhu hracek a meli tam superhop:,–(lo za 1500,– No hodne penez, ale bylo krasne a Vitkovi - 10m se z nej ani nechtelo. Kdybysme meli penez nazbyt, urcite bych si ho odnesla. Ale nekde v bazarku bych se po nem podivala. Prodavac rikal, ze je do 15ti kg.
Ahojky,my doma hop:,–(lo máme a můj 17 měsíční syn se v něm pěkně vyřádí!Má období,kdy do něj nechce a nejeví zájem,ale o to dýl tam pak vydrží,když ho to chytne a hopsá a hopsá,hopsá......
Pokud máte hop:,–(lo dobře připevněné, dá se použít i jako houpačka. My nemáme futra, na které by šlo pověsit, tak manžel upravil závěs a pověsil hop:,–(lo do předsíně na háky pro houpačku.
To jste měli vidět ten hurónský smích, když jsme malou houpali. Hop:,–(lo se taky dá roztočit (samozřejmě opatrně) a mrňousům se to moc líbí. Hodně se na tom vyblbla. Teď už je větší, máme houpačku.