Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,moje ségra má synka a koncem října oslaví páté narozeniny.Chtěla bych mu koupit jako dárek nějakou pohádku na DVD,ale bohužel vůbec nevím jakou
Hlavně aby se mu to líbilo
Zeptala bych se ségry,ale chci aby to bylo překvápko i pro ni.Nemáte doma některá takového skřítka a neporadila by jste mi?Mějte se Paulinka
Já myslím, že by mohl frčet Bořek stavitel. Kamarádky klukovi je skoro sedm a pořád ho miluje.
Ahoj Paulinko, u nás vede stále Hledá se Nemo, je to ta oranžová rybička. Já sama už to viděla 3×. Nebo Casper a strašidelné vánoce, Mědvědí bratři, Lví král. Taky super. ![]()
Pa Ája
Tak u nás kromě tady jmenových to je ještě Příběh žraloka, Tarzan ( teď je už dokonce 2. ), Hurvínek, Úžasňákovi a Shrek ![]()
Ještě doplním, Lví král má 3 díly a Honzík mi napovídá Putování s Dinosaury. Prý je to hezký. ![]()
Pa Ája
Ahojky, tak u nás koukáme na Úžasňáky, Garfielda ve filmu, nejnověji na Roboty. A pak takový evergreen - Harry Potter. ![]()
Ahojky,
zkus se podívat po obchodech, jestli už není v prodeji DVD Madagaskar. Neteř na tom byla v Praze v multikině a byla nadšená.
Musíš si ale připravit docela dost korunek, novinky bývaj pěkně mastný.
Pa Katka
To souhlasím, Madagaskar byl kouzelný. Byli jsme minulý týden, takže mám čerstvý zážitek. Pokud už by byl, doporučuju. ![]()