Z pohádky do pohádky

384
3.10.05 13:14

Z pohádky do pohádky

Ahoj holky,moje ségra má synka a koncem října oslaví páté narozeniny.Chtěla bych mu koupit jako dárek nějakou pohádku na DVD,ale bohužel vůbec nevím jakou :oops: Hlavně aby se mu to líbilo :P Zeptala bych se ségry,ale chci aby to bylo překvápko i pro ni.Nemáte doma některá takového skřítka a neporadila by jste mi?Mějte se Paulinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
63
3.10.05 13:40

Já myslím, že by mohl frčet Bořek stavitel. Kamarádky klukovi je skoro sedm a pořád ho miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
3.10.05 15:13

Ahoj Paulinko, u nás vede stále Hledá se Nemo, je to ta oranžová rybička. Já sama už to viděla 3×. Nebo Casper a strašidelné vánoce, Mědvědí bratři, Lví král. Taky super. :)

Pa Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
3.10.05 16:41

Tak u nás kromě tady jmenových to je ještě Příběh žraloka, Tarzan ( teď je už dokonce 2. ), Hurvínek, Úžasňákovi a Shrek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
3.10.05 17:10

Ještě doplním, Lví král má 3 díly a Honzík mi napovídá Putování s Dinosaury. Prý je to hezký. :lol:

Pa Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
3.10.05 17:15

Pohádky

Ahojky, tak u nás koukáme na Úžasňáky, Garfielda ve filmu, nejnověji na Roboty. A pak takový evergreen - Harry Potter. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
3.10.05 19:11

Ahojky,

zkus se podívat po obchodech, jestli už není v prodeji DVD Madagaskar. Neteř na tom byla v Praze v multikině a byla nadšená.

Musíš si ale připravit docela dost korunek, novinky bývaj pěkně mastný.

Pa Katka

• Citovat
  • Upravit
6954
3.10.05 19:17

Madagaskar

To souhlasím, Madagaskar byl kouzelný. Byli jsme minulý týden, takže mám čerstvý zážitek. Pokud už by byl, doporučuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí