Pohádky o mašinkách/prosba

95
2.10.05 16:53

Pohádky o mašinkách/prosba

Ahoj,

chtěla bych touto cestou moc poprosit, zda si někdo nenahrával pro prcka večerníček o mašinkách.Nám bohužel uniklo, že jde a to jsme psali několikrát dotaz do ČT, kdy se bude vysílat.Poskytnu ráda úhradu nebo za nějakou výměnu pro vaše dítko.Mohu nahrát dvd o mašince Thomasovi.Díky moc Pískle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kdoviktera
2.10.05 17:11

Ahojky Pískle,

pohádky o mašinkách jsem chtěla nahrávat, dokonce jsme viděli většinu dílů, ale bohužel od doby co jsme se přestěhovali, se nám nepodařilo zprovoznit video. A jestli jde na našem DVD taky nahrávat, jsem ještě nezjistila. Takže bohužel nepomůžu.

Jen jsem se chtěla zeptat na mašinku Thomase, jestli bys mi ji mohla vypálit a přes dobírku poslat? U nás v půjčovně (malý město) ji nemají a hledat v jiných městech se mi moc nevyplatí.

Díky Katka

• Citovat
  • Upravit
9867
2.10.05 21:38

Ahojky, ted jsme se vratili z dovolene, ale pohadky o masinkach snad mame nahrane vsechny. Najisto to zjistim zitra.
Chces? :D
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
2.10.05 21:42

Piskle,
prosim prosim, smutne koukam, mohla bych taky nejak ziskat dvd s Thomasem? Jen nevim, co na oplatku, my mame na dvd jen Maxipsa Fika, Krtka a Pejska a kocicku…to muzu poskytnout :-)))
Dekuju moc

Sylva a Ondra (Spuntici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.10.05 18:25

Holky,

to dvd je cele v anglictine, coz si ale myslim neni na skodu, tak jestli to budete chtit pisnete mi na dahu@seznam.cz.

Lesino,poslala jsem ti email.Jsi muj zachrance!!!!!

Piskle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect