Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chtěla bych touto cestou moc poprosit, zda si někdo nenahrával pro prcka večerníček o mašinkách.Nám bohužel uniklo, že jde a to jsme psali několikrát dotaz do ČT, kdy se bude vysílat.Poskytnu ráda úhradu nebo za nějakou výměnu pro vaše dítko.Mohu nahrát dvd o mašince Thomasovi.Díky moc Pískle
Ahojky Pískle,
pohádky o mašinkách jsem chtěla nahrávat, dokonce jsme viděli většinu dílů, ale bohužel od doby co jsme se přestěhovali, se nám nepodařilo zprovoznit video. A jestli jde na našem DVD taky nahrávat, jsem ještě nezjistila. Takže bohužel nepomůžu.
Jen jsem se chtěla zeptat na mašinku Thomase, jestli bys mi ji mohla vypálit a přes dobírku poslat? U nás v půjčovně (malý město) ji nemají a hledat v jiných městech se mi moc nevyplatí.
Díky Katka
Ahojky, ted jsme se vratili z dovolene, ale pohadky o masinkach snad mame nahrane vsechny. Najisto to zjistim zitra.
Chces? ![]()
Lesina
Piskle,
prosim prosim, smutne koukam, mohla bych taky nejak ziskat dvd s Thomasem? Jen nevim, co na oplatku, my mame na dvd jen Maxipsa Fika, Krtka a Pejska a kocicku…to muzu poskytnout ![]()
Dekuju moc
Sylva a Ondra (Spuntici)
Holky,
to dvd je cele v anglictine, coz si ale myslim neni na skodu, tak jestli to budete chtit pisnete mi na dahu@seznam.cz.
Lesino,poslala jsem ti email.Jsi muj zachrance!!!!!
Piskle