Spaní na bříšku vs. pleny

139
1.10.05 20:26

Spaní na bříšku vs. pleny

AHojte, mám jeden problém a už jsem z toho dost na nervy - naše Aninka začala před časem spinkat na bříšku a prospí tak 90% noci. Otočit nejde, nebo jen na malou chvilinku, za chvilku se zpět.
Potíž spočívá v tom, že je skoro každou noc pročůraná a musím ji spící převlékat, což samozřejmě ani jedna nemilujeme. Jak leží na tom bříšku, tak jí to vyteče. Holt plenky v přední části tolik materiálu nemají a celou noc nepochytají. Jen pro úplnost dodávám, že už jsme vyzkoušeli leccos, včetně 2 plen na sobě. Utahujeme dost, a přesto je mokrá.
Nemáte někdo podobnou zkušenost a hlavně nějaké řešení.
Moc díky. Petra
(JO, zkoušeli jsme různé pleny, ale většinou používáme Pampersky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
1.10.05 20:49

Ahoj Anulenko,
to co popisuješ, mi připadá trochu zvláštní, jestliže jste vyskoušeli více značek. Logicky bych typla, že má asi štíhlá stehýnka :lol: , ale třeba by to vyřešilo bodyčko, které by plenku lépe u:,–(ilo na tělíčko.....no jinak mě nic nenapadá…ale vím, musí to být patálie :cry: .
Tak přeju ať je „záhada“ objasněna co nejdříve… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.10.05 21:12

Ahoj, Aninka je opravdu hodně hubeňoučká, plenku jsme zkoušeli „u:,–(it“ různě, někdy spinká i v bodyčku a dupkách. Výsledek pokaždé stejný. Nejhorší ale je, že mi přesto všechno připadá, že to proteče přes bříško - kolem nožiček to nebývá mokré, ale bříško vždycky celé, někdy až k ramínkům - kdyby to teklo přes nožičky, čekala bych, že to bude spíš do stran a dolů. :( :( P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
1.10.05 21:48

Nevím, možná je to blbost, ale co jí tu plínku na noc dávat opačně? Pokud je to tím, že spí na bříšku, ale na zádech by jí neprotekla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
1.10.05 21:51

Ahojky ,
nám ty nové Pemprsky (aktive) v noci protíkaly taky. I když tedy ne až tak moc jako Anince. Já teď používám Pemprsky jenom přes den, na kratší dobu , a na noc fialové Tesco, nebo plenky z Liedlu (papírové, ne igelitky), a ještě nám neproteky. Možná by pomohlo dát větší velikost?
Jo, ale dávám na noc bodyčko, aby plenka dobře držela.
Tak třeba jsem pomohla. Pá, zdravím mimísky. Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
1.10.05 22:13

Ahojky Lesley,

Tak to znám. Není to tak dávno co jsme na tom byli úplně stejně.
Nakonec se nám osvědčili TESCO fialové - ještě neprotekly. Pampersky hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.05 23:21

Ahoj Anulenko,
tenhle problém jsem měla taky. Malá spí v noci na bříšku, tak jsem ji taky nacházela mokrou. A teklo to stoprocentně přes bříško.
Začala jsem na noc používat Huggies Super Flex. Měly pružný okraj vzadu i vpředu. A problém zmizel. Super.
Teď jsou tyhle pleny „nové“, mají elastický okraj už jen vzadu, ale ještě mi neprotekly. Zatím ty nové používám asi měsíc.
 Zdeňka

• Citovat
  • Upravit
88
1.10.05 23:26

Nejak mě to odhlásilo, nejsem anonymní.
Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
2.10.05 08:19

Ahoj,
musím souhlasit s chválou na Huggies Super Flex, fakt dobře sedí a taky nám ještě neprotekly. Jinak taky se říká, že s tou velikostí plenek to nemusí vždy na váhu u mimi přesně sedět, jak tady už někdo psal, tak nevím kolik malá váží, ale třeba opravdu zkusit větší velikost… :lol: Jsem celkem zvědavá jak to nakonec dopadne, tak dej kdyžtak vědět…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
2.10.05 08:52

Ahojky,
u nas mame stejny problem, jak dam Pamprsku na noc, ma rano 100%ne mokre pyzamko. My davame na noc Fixiesky, i kdyz jsou drazsi, vyplatilo se nam to. Ale jestli jste zkouseli uz i jine druhy, tak nevim :( . Je to problém to je jasny, je pravda, ze se nam to zacalo stavat taky kdyz mala zacala spat na brisku.

Pa

Lucka+Klarka 1rok (dneska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
2.10.05 12:13

Ahoj,
mě malý spinká už také pěkně dlouho na bříšku a málo kdy se nám stalo, že by se pročůral. Používáme plenky Droxi a jsou super.

Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.10.05 13:49

Ahojky holky, díky moc za rady. Tesco už jsme zkoušeli, Fixies taky - po obojím se bohužel hodně osypala, takže ty na celou noc asi - určitě nezvládneme. Ještě zkusím ty Super Flex - nejsem si jistá, jestli jsme je už měli. Nějaké Huggies jsme měli určitě, ale nevím, jestli tyto.
No, a s tou velikostí - používáme 3 (většina výrobců od 4-9 kg). Aninka má teprve teď 9 kg (přesně :D , ale na 19m nic moc), větší velikost jsme zkoušeli, to nám ale nejde ani zapnout - lepítka máme úplně přes sebe, kolem nožiček všudem min. 1 cm místa, takže tudy to taky nepůjde. Menší už nám jsou krátké.
Jeětě jednou díky.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
3.10.05 09:43

Ahoj Holky.
Nám vyhovují pouze pleny fialový Tesco nebo Hypernova(papírové).Teď jsem na zkoušku koupila modré Helen Harper a malý byl každou noc pročuraný…Myslela jsem si,že je to plínama,ale asi není.Další noc jsem mu dala Tesco a byl mokrý taky.
Něco na tom spaní na bříšku bude.Honzík spával jen na zádech a plína vždy vydržela.Všimla jsem si,že až poslední dobou začal spinkat na bříšku.Poslední čtyři dny je pokaždé mokrý a to i po nočním i denním spánku.Tak jen dokola přeslíkám postýlku i malého.
Zkusím opravdu dát mu tu plínu obráceně a uvidím…třeba to přinese úspěch.Nic jiného mě momentálně nenapadá.
 K+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.05 10:23

Ahoj, moje dcera (11m) spí už velmi dlouho jen na bříšku a podobný problém jsem nikdy neměla. Pravda je, že Pampersky jsem přestala používat, protože ty mi někdy protekly i ve dne. Na noc používám Huggies Superflex (přes den Soft and Dry) a nikdy nebyl problém. Ale už asi od 8kg používám ty větší, myslím, že to je 8-14kg. Také je má okolo nožiček trochu volnější a sucháče skoro přes sebe, ale mají větší kapacitu, takže vždy pojmuly vše (dcera hodně pije). Možná bys to mohla skusit. Hodně štěstí Katrin.

• Citovat
  • Upravit
300
3.10.05 10:30

Ahoj Petro,
jen k tý velikosti, my teda používáme už asi od 8,2kg velikost 9-18kg, (Huggies Soft and Dry) taky mi totiž párkrát plenka protekla. Ale fakt zkuš třeba ty Huggies Super Flex, velikost je 8-14kg, je jich tam 44ks a dají se v pohodě sehnat za 200,–kč(drogerie Teta, Tesco…). Tahle plenka nám vydrží od 6h večer do 6h ráno… :lol: :lol: Jsem zvědavá jak pořídíte… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí