Sporťák nebo golfky?

88
30.9.05 22:16

Sporťák nebo golfky?

Ahojky
potřebuji poradit s výběrem kočárku. Pomůžete mi prosím?
Mám 1,5 letou holčičku (10,7 kg 85 cm) a řeším, jaký pořídit lehký kočárek. Teď mám spoťák/hluboký Deltim, váží 14,5 kg, je super, ale už je s ním těžší manipulace.
Nevím, jestli pořídit golfky (líbí se mi Inglesina Max - spojená rukojeť, polohovací nožičky i zádíčka, celkem lehký, dobře odpružený) nebo raději sporťák na nafukovacích velkých kolech. Líbí se mi JANE Slalom, má polohovací nožičky i zádíčka, je lehký, brzdička na rukojeti je taky super, a odpružení bude určitě lepší než u golfek. A jízda po městě je jako po tankodromu. Jen je takový mohutný.
Navíc teď bude zima, tak do sněhu golfky asi taky nic moc.
Zase jsou asi použitelnější delší dobu, do 3, 4 let dítěte. Nebo z nich dítě rychle vyroste? Někdo říká, že starší děti tahají nohy po zemi.
Tak nevím, jak se rozhodnout.
Předem díky moc za pomoc.
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
334
30.9.05 23:13

Ahojky Zdenko,

on každý kočárek má něco do sebe…
Sporťák je teď na zimu určitě lepší. Je více zateplený, má větší boudičku (dobré proti sněžení, větru,…), na sněhu či námrazách je stabilnější,…
Golfky jsou zase skladnější (třeba do auta), v obchoďácích se s nimi dá lépe manipulovat mezi regály, jsou lehčí,…
Takže já se přikláním ke zlaté střední cestě… ke sporťáku Deltim, který máš, bych pořídila ještě i golfky. A protože určitě potřebuješ každou kačku, koupila bych ho někde v bazaru nebo přes sekáč na internetu.

Držím palce s výběrem i výhodnou koupí…

Jarka a Domi (11měs.) z Listopadek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.10.05 09:22

Ahoj Zdenko, my mame golfky i sportak a musim priznat, ze se mi lepe jezdi se sportakem. Sportak mame Jane a golfky Chicco Ponee XS. Jakmile je totiz trochu nerovny povrch, tak jsou golfky uplne na nic a se sportakem se mi jezdi skvele kdekoliv! Ja bych ti doporucila koupit si kvalitni sportak, lehky, napr. Jane Slalom, Powertrack…sice je trochu drazsi (tusim okolo 12 tis, se vsim), ale jezdi se s im opravdu skvele :D

Simona&Kristy(14 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
1.10.05 10:03

Ahoj Zdeni,
sporťák je určitě lepší na ovládání, ale my jsme koupili golfáč hlavně proto, že když jsem někam jela autobusem a už tam kočárek byl, řidič mě prostě nevzal :cry: Teď prostě golfáč složím a je to.
Máme Neonato Dakar sport, je taky polohovací s nánožníkem, košíkem, akorát mi u něj chybí batoh na rukojeť.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.10.05 11:17

Ahoj,

já mám sporťák, středně těžký a právě prodávám golfky, protože je skoro nevyužívám. Na nákupy většinou jedu tam, kam se s ním dostanu, nebo jedeme autem a malého po:,–(íme v obchodě do košíku na nákup. Je to pro něj legrace a víc ho to nakupování baví. Jen kdybych vybírala kočár teď jdu do lehčího třeba Jané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
1.10.05 23:39

Ahoj holky,
díky moc za rady.
Nakonec jsem koupila Inglesina Max Planet. Má spojenou rukojeť, dobře odpružený, dokoupila jsem univerzální nánožník na zimu, pláštěnka je schovaná v boudičce a všude je spusta kapsiček, i na mobil a kreditku :lol: . Mám kam dát peněženku, kapesníky a pití a nějaké to jídlo. Super. Už ani nemusím nosit tašku.
Už jsem ho i zkusila, mě se to líbilo a Aničce taky.
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect