Polské kočárky (neaktuální)

1461
2.10.05 21:28

Prosba, dotaz ???

Ahoj,
mám k Vám velkou prosbu. Našla jsem stránky s kočárky polské výroby. Bohužel neumím Polsky :cry:
Nevíte náhodou někdo, jestli se u nich dá objednat zboží a zaslat ho do ČR ?? Případně,kolik to stojí ???

Moc všem díky.

Stránky jsou : www.juniorek.com.pl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
360
2.10.05 22:36

Ahoj,
tak jsem se tam koukla a nikde tam nepíšou,že by to posílali i k nám,ale je tam emailová adresa tak jim tam napiš i v češtině já si myslím,že ti určitě budou rozumět a odpoví ti víc ti neporadím :) ahoj
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
2.10.05 22:51

Moc díky. Zkusím to. Snad pochopí co po nich chci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
2.10.05 22:54

Ahoj, opravdu tam nepisou do jakych zemi zbozi odesilaji. Nejlepsi bude se jich opravdu zeptat (vcetne ceny). Jsem polka, umim polsky. Staci kdyz mi napises na co se chces zeptat, ja prelozim, kontaktuji a pripadna odpoved by ti prisla na tvuj mail (pripadne na muj) :arrow: kterou ti take klido prelozim a vubec ti s objednavkou v PL pomohu. :?: Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
2.10.05 23:26

Ahoj Sany, poslala jsem ti soukromou zprávičku a moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
2.10.05 23:53

Ahojky, tak jsem to vyridila ted uz jen cekej na odpoved. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
3.10.05 01:49

Ahoj jinak tento kočár pokud se ti jedná o Firkon Vector lze koupit i v ČR anebo zajet do Polska.Já ho mám z polského Klodzka mají ohromný výběr barevných kombinací a je vážně super.Jen nedoporučuji typ Gondola,jelikož ta vanička co se pak přehodí za sporták je dost malá a nemá vložnou tašku.Jinak v Polsku mne vyšel kočárek na necelých 5000Kč.Anebo pokud jsi z východu čech tak prodejna Hapu ve Dvoře Králové nad Labem je sem dováží v dubnu stál u nich 5500Kč a je s nimi slušná domluva.Tak zatim pa Nikkol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
3.10.05 08:45

Moc Vám všem děkuji. Bohužel jsem z Prahy,ale to nevadí.
Vypadá to tak, že teda do Polska sjedeme s manželem sami.

Sany, prosím pokud mi odpoví v Polštině, můžu se na tebe zase obrátit ??

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
3.10.05 10:32

Ahojky, jiste ze muzes. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
20.10.05 10:19

Kočárek z polska

Ahojky,
nechci ti kazit radost, ale já už bych do kočárku z Polska nešla za nic na světě. Jela jsem do Polska jen kvůli kočárku a jsem z něj nešťastná. Nebyl zrovna moc levný, ale levnější než mají u nás. Tak jsem z něj byla nadšená. Byl krásný a celkem dost prostorný, ale moje nadšení trvalo jen do té doby, než váha mého broučka vyrostla asi na 8 kg, a to mi při koupi bylo sděleno, že bez problémů vydrží dvacetikilové dítě. Nejdříve začalo zlobit odpružení, jedno kolo pružilo více, druhé méně, kočár začal být dost špatně ovladatelný, proto ho manžel rozebral a zjistil, že je na každém kole úplně jiná pružina, o pár týdnu později začaly praskat plasty, trhá se boudička, strašně rychlese vyšisoval, a to jsem s ním nebyla nikde u moře a u nás si sluníčka také moc neužil. Teď je kočárek prakticky nepoužitelný a já jsem asi před dvěma měsíci koupila polohovací golfky - už u nás v obchodě. Tak přeji hodně štěstí s výběrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.10.05 11:52

kočárky Firkon - mají je i v Mladé Boleslavi, zkus si tam zavolat a zeptat se, zda je ještě berou do prodeje

www.az-region.com/detsky.svet/

my tam nakonec tedy koupili Hoco, který měli v akci za 8tis. :-)

Lamargarita - 41.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
20.10.05 12:51

Ahoj..
Ne neprodávají ti kočárky třeba u nás někde jinde na internetu?? Jsem si všimla, že tam prodávají i kočárek od Hauck.. Jaký by si přesně chtěla od nich?? Bych se jukla, jestli jsem ho tady někde neviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí