lazne Kynzvart

7
4.10.05 14:08

lazne Kynzvart

Ahoj,
mam jet se svym dvouletym synem do lazni Kynzvart. Nemate s nimi nekdo nejake zkusenosti? Jak probiha lecba takhle malych deti a jak to snaseji? Moc si nedovedu predstavit jak budeme treba inhalovat …
Diky, Nikula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
4.10.05 14:27

Ahoj, neporadim, jak to bude probihat. Ale niceho se neboj. Je super, ze jedes s malym a myslim, ze proste budou zkouset lecbu formou hry. Ja jsem delala hodne praxe v laznich Teplice. Myslim, ze te nauci nejake cviky a masaze a inhalace a mickovani - to se detem moc libi. To preci staci drzet mimco u inhalatoru. To jsou lazne pro dechove potize, ze? Tak byste se mohli otuzovat a treba budete chodit do sauny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
4.10.05 14:29

Ach jo. Pri mickovani se u inhalatoru dite nedrzi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
4.10.05 15:56

Ahoj

bráška jezdil do Kynžvartu celý roky, poprvé tam byl asi ve 3 letech. Tenkrát tam děti byly bez rodičů. A zvládal to. Můžu se ho zeptat jak probíhaj procedury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
4.10.05 16:57

Ahoj,
moje švagrová a kamarádka tam jezdili s dětma každý rok, teď už jsou děti školou povinné, tak jezdí sami, nebo je možnost, že rodiče budou jezdit s nima, ale musí se to platit. Z jejich vyprávění vím, že se tam dětem i maminám moc líbilo, vím, že jezdili na koních chodili plavat, pak nějaké to míčkování, u starších dětí i nějaké stříky. Maminy tam večery většinou trávily popíjením vínečka a určo se nenudily. Kdyby jsi chtěla pokecat s mojí švagrovou, tak ti na ni můžu písnout číslo a můžete to probrat, jezdila tam se synem taky od mala, ale teď už má smůlu, protože chodí do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.16 17:54

Dotazník o Lázních Kynžvart

https://www.survio.com/…5M6K1A7J9B9X Dobrý den, v přiloženém odkazu bych Vás poprosila o pár minut k vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci zabývající se právě těmito lázněmi, moc by mi to pomohlo. Děkuji :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.21 17:57

Jaké je to v lázních?

Dobrý den. Za pár dní pojedu sama do Lázní Kynžvart, kvůli močových cestám. Budu tam poprvé a zajímá mě jaké to tam je, jestli je i zábavný program, jaké je jídlo atd.. (je mi 14, skoro 15), na jednu stranu se těším, ale vůbec nevím co od toho čekat. A měla bych být v LD Trianon, ten si většina lidí chválí, tak snad to bude fajn. Budu ráda pokud se někdo ozvete s vašimi zkušenostmi. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML