Hopsadlo Pony (john) nebo Rody?

378
1.6.10 21:17

Hopsadlo Pony (john) nebo Rody?

Ahoj mamky, dnes jsem založila diskuzi zda koupit hopsací zvířátko. Většina maminek je s ním spokojená, tak ho zřejmě pořídíme. Teď ještě tápu, jestli koupit Ponyho od firmy John nebo dražšího Rodyho - Rody údajně není tak stabilní, ale zase se na něm lépe trénuje rovnováha a rehabilitačky ho doporučují, jen jestli ta nestabilita dítě neodradí .. Od jakého věku myslíte, že má cenu ho pořizovat? Můžete mi napsat své zkušenosti? Moc moc moc děkuju za všechny postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20656
1.6.10 22:01

my máme zebru - od jaké firmy nevím, ale dělali koníka, zebru a psa vše od jednoho výrobce.
Kupovali jsme jí k Vánocům, když malé nebyl ještě rok, ale už chodila kolem nábytku a znala to z mat. centra, kde jí to hodně zaujalo, takže jsem neměla strach, že by zůstal ležet v koutě.

Baví jí doteď, ikdyž teď z něj delá koně, sedlá, zapřahá a drezůruje :lol: :D

Sestře pro dceru jsem koupila koníka Johny a nevím, jestli to bylo menší stabilitou, nebo tím, že malá nevěděla, že na tom má hopsat nahoru a dolů, ale neteř se houpala ze předu do zadu a během vteřiny, kdy jsem se od ní otočila a nehlídala se přehoupla koňovi přes hlavu, bouchla se o podlahu a kousla se do rtu. Od té doby ale byla opatrnější a už v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.6.10 22:07

Dve kamaradky maji Rodyho a chvali si ho. My pouzivame Rodyho na zahradce restaurace a ac je tam furt v pouziti od lonska, tak vypada stale pekne. Je hlavne hodne stabilni.

• Citovat
  • Upravit
50725
1.6.10 22:31

Máme Rodyho, koupili jsme k němu i ten houpací podstavec, tak je zatím v něm. Zatím jsme spokojení, akorát je třeba dávat bacha, aby se dítě nevěšelo koňovi za hlavu a nepřepadlo dopředu - Samík se rád položí a jak je to nafukovací, tak to prostě neudrží…

Zkouší na něm hopsat i na tom podstavci, tak uvažuju, že mu ho už vyndám, ať zkouší…

Já jsem šla schválně do míň stabilního, jenom ať trénuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
1.6.10 22:42

Plánujeme také koupit, doporučila nám to rehabilitační. Tomáš se tam přímo zamiloval do medvídka a vždycky když tam jdeme, tak je to jedinná věc co ho přiměje něco ukázat a předvést :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.6.10 08:16

Máme Rodyho- lucinka ho měla od roka do dvou s podstavcem, dan ho má od roka rovnou bez podstavce a stabilitu drží hezky. lucka teď ke 3. narozeninám dostala maxirodyho - strašně to hopsání miluje :-D
Rody mi přijde kvalitní, ale jiná skákadla neznám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.12.13 22:07

Oživuji - prosím o vaše další zkušenosti. Dcerka má 2 a 1/4 roku - není už na to pozdě? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.12.13 22:32

@Genovesa Není, syn má pět a pořád hopsá docela rád. Teď mě mrzí, že máme Johna do 25-tikg a ne Rodiho, na kterém bych se vyřádila i já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24169
17.12.13 22:45

Dcera bude mít v únoru 3 roky a taky na měm hopsá. A docela se vyřádí. Jinak u toho Rodyho jsem někde viděla 2 velikosti. Jo a koupila bych znovu Rodyho, unese i mě a to i v těhotenství, když jsem vážila 100 kg :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.12.13 23:17

Máme taky Rodyho. Dcera ho dostala když jí byl 1 rok.Moc jí ale asi nebaví, skáče na něm málokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
18.12.13 11:09

Co jsem mela zkusenost porovnat, tak pro prtatka (1-2 roky) je lepsi John, ten se da ufouknout a je stabilni. A naopak Rodi zacne bavit deti pozdeji, prtata z nej padaji, a myslim, ze vydrzi dele. My mame Johna a ted na nem radi 14 mesicni dcera, starsi prestal bavit mezi 2-3 rokem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
18.12.13 12:01

Jak jsem psala výš - my měli zebru a vydržela několikaleté rajtování starší dcery, později i mladší, ale letos na jaře se s námi bohužel musela rozloučit po tragickém úrazu přední nohy (prasklina)… byla to jedna z mála hraček, která nebyla jen chvilková záliba a pak krám, co překáží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.1.15 22:28

Akorát vybírám koníka JOHN PONY pro mého syna a narazila jsem na to že píší že je jeden do 27kg 55×50cm a druhá do 50kg a 60×52cm.No a ted nevim jakého mám objednat je mu 17 měsíců ale docela je velký má 83cm a 12 kg ale chodit začal nedávno, tak co myslíte mám objednat toho menšího???A nebo ten rozdíl mezi nimi už tak velký neni nedokážu si to představit ještě jsem ho na živo nikde neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí