Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Střídám nurofen s panadolem a chladim nožičky a ručičky vždycky to zabralo…Ať je malému brzy líp ![]()
Já jsem pro zábal a nožičky do tvarohu. Moc bych ty léky malému necpala,když to klesá i když pomaličku,je vidět že tělíčko s virózou bojuje. Což je dobře.
Na pohotovost to asi vážně není ale jestli chceš mít klid,určitě tě nevyhodí. My měli tyto horečky zrovna před několika dny a je to vážně nepříjemné. Ale většinou to jsou fakt jen virózy a těch je teď spousta. ![]()
Držím palečky ať jste fit a ty buď také v pohodě. Bude to dobré
![]()
eLena F píše:
Ahojky! Když je mé dítě nemocné nepoužívám antipyretika.Rada tady
Tak to je vážně zajímavé a tu knihu musím mít ![]()
Díky za tip
![]()
Ahoj Všem ![]()
Tak malej celou noc hořel ale spinkal vzbudil se až kolem 2 ráno měl 39,5 tak dostal čípek a usl. Ráno kolem 9 měl 38,5 a tak se to drží zatím neklesá. Volali jsme asi před hodinou na pohotovost řekli:
Pokud nemá průjem,nezvrací, není osypaný,má chuť k jídlu a pije tak není třeba jezdit. Máme strídat PARALEN a NUROFEN po 3 hodinách a dávat DIAZEPAM, taky chladit vlažnou vodou. Případně zítra zajít k dětskému.
Jinak u nás nezabíralo ani octové ponožky ani tvaroh do ponožek, tak uvidíme jak se to vyvrbí do večera.
Hezký den ![]()
eLena F píše:
Horečka uzdravuje
Jééé, jak jsem ráda že jsem na tebe narazila.
Vážne zajímavé odkazy a hlavně to o těch horečkách. Já to už vím dlouho ale jak přesvědčit manžela proč nedávat dítěti léky na sražení!!!
Tak jsem mu to poslala a už to pochopil také.Díky moc
![]()