Horečka - čím ji srazit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
10.3.12 20:51

Střídám nurofen s panadolem a chladim nožičky a ručičky vždycky to zabralo…Ať je malému brzy líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
10.3.12 21:43

Já jsem pro zábal a nožičky do tvarohu. Moc bych ty léky malému necpala,když to klesá i když pomaličku,je vidět že tělíčko s virózou bojuje. Což je dobře. :-) Na pohotovost to asi vážně není ale jestli chceš mít klid,určitě tě nevyhodí. My měli tyto horečky zrovna před několika dny a je to vážně nepříjemné. Ale většinou to jsou fakt jen virózy a těch je teď spousta. :-)
Držím palečky ať jste fit a ty buď také v pohodě. Bude to dobré :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
10.3.12 21:49
eLena F píše:
Ahojky! Když je mé dítě nemocné nepoužívám antipyretika.Rada tady :kytka:

Tak to je vážně zajímavé a tu knihu musím mít :lol:
Díky za tip :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
10.3.12 22:19

Příspěvek upraven 20.03.12 v 19:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarka5
11.3.12 12:39

Ahoj Všem :)
Tak malej celou noc hořel ale spinkal vzbudil se až kolem 2 ráno měl 39,5 tak dostal čípek a usl. Ráno kolem 9 měl 38,5 a tak se to drží zatím neklesá. Volali jsme asi před hodinou na pohotovost řekli:
Pokud nemá průjem,nezvrací, není osypaný,má chuť k jídlu a pije tak není třeba jezdit. Máme strídat PARALEN a NUROFEN po 3 hodinách a dávat DIAZEPAM, taky chladit vlažnou vodou. Případně zítra zajít k dětskému.
Jinak u nás nezabíralo ani octové ponožky ani tvaroh do ponožek, tak uvidíme jak se to vyvrbí do večera.
Hezký den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1907
11.3.12 13:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
11.3.12 19:50
eLena F píše:
Horečka uzdravuje

Jééé, jak jsem ráda že jsem na tebe narazila. :) Vážne zajímavé odkazy a hlavně to o těch horečkách. Já to už vím dlouho ale jak přesvědčit manžela proč nedávat dítěti léky na sražení!!! :think: Tak jsem mu to poslala a už to pochopil také.Díky moc :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
11.3.12 19:50

Klárko,Vám přeji brzké uzdravení. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí