Horečka - čím ji srazit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Klarka5
10.3.12 19:27

Horečka

Dobrý večer
Mám syna(15m)ze včerejška na dnešek se v noci vzbudil, postavil se v postýlce a třepal se byl úpněě horkej a červenej dala jsem mu pití a vypil to na ex byl žíznivý. Naměřila jsem mu horečku 39,5, po odečtení dala jsem mu čípek a usnul asi po hodině. Ráno chtěl lítat po bytě ale nenechala jsem ho. Odpoledne kolem 4 měl zase 39,5 dostal čípek a pořád to neklesalo, dělala jsem mu zábal a teplota klesla jen na 38,5. Teď usnul.
Poraďte něco jak srazit horečku prosím díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1907
10.3.12 19:37

Ahojky! Když je mé dítě nemocné nepoužívám antipyretika.

Rada tady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.3.12 19:37

Nurofen nebo Panadol pro malé děti,jinak asi neporadím
Přeji at se malý,co nejdříve uzdraví.Ještě dodatek,kdyby horečky neustávala jela bych zítra na pohotovst nebo bych šla v pondělí k doktorce,ale to asi ty víš sama nejlépe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.3.12 19:38

eLeno,četla jsem to tvoji, a mají tam pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
10.3.12 19:49
tumpach píše:
eLeno,četla jsem to tvoji, a mají tam pravdu :-)

Já se tím řídím zatím úspěšně. Ale mám štěstí, horečka nikdy netrvalá déle než dva dny. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarka5
10.3.12 19:49

Ano teď spinká, jak se probudí změřím ho pokud bude mít jedeme na pohotovost jsem nato připravená už jsem mu nachystala i věci kdyby si ho tam nechali. Jen jsem chtěla nějakou radu na snížení aby sme třeba ani nemuseli nikam jet ale asi stejně pojedeme.
Děkuji všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1254
10.3.12 19:55

Chuděrka :( Neporadím, ale přeju, ať je brzy fit! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.3.12 20:07
Klarka5 píše:
Ano teď spinká, jak se probudí změřím ho pokud bude mít jedeme na pohotovost jsem nato připravená už jsem mu nachystala i věci kdyby si ho tam nechali. Jen jsem chtěla nějakou radu na snížení aby sme třeba ani nemuseli nikam jet ale asi stejně pojedeme.
Děkuji všem :kytka:

Prosimte tak v prvni rade se uklidni proc by si ho tam nechavali. Za druhe je zbytecne jet na pohotovost.Proste mate virozu pokud to neprejde jdete po vikendu ke sve.Proste stridej nurofen,panadol.Muzes po 4 hodinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
10.3.12 20:07

ahoj potom dej určitě všdet jak jste dopadly držím palce ať je brzo líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
10.3.12 20:32

Ahoj, taky měl syn ted takový horečky. Srážím Panadolem baby a Nurofenem pro děti na střídačku. Dr. říkala, že při tak velké horečce můžu už po 3h.
Nurofen obsahuje ibuprofenum a tak to druhý nesmí. Proto Panadol, ten ho neobsahuje. Tak na to pozor, když se to prostřídává, at neobsahují stejně. Těch léků je asi více, ale já střídám tyto dva při tak vysoké horečce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarka5
10.3.12 20:36

kattkka: Neplaším ale syn má Laringytidu, takže by si ho tam určitě nechali tohle si hlídají. Stačí horečka a může se to rozjet. Zatím je to jen horečka, tak jsem se ptala na rady snížení a uvidíme. Manžel má plané neštovice takže se taky může stát že se ještě opupínkuje.

• Citovat
  • Upravit
Klarka5
10.3.12 20:37

Já dávám PARALEN 100 nebo NUROFEN.

• Citovat
  • Upravit
24320
10.3.12 20:42
Klarka5 píše:
kattkka: Neplaším ale syn má Laringytidu, takže by si ho tam určitě nechali tohle si hlídají. Stačí horečka a může se to rozjet. Zatím je to jen horečka, tak jsem se ptala na rady snížení a uvidíme. Manžel má plané neštovice takže se taky může stát že se ještě opupínkuje.

Jenomze to jsi nepsala v prvnim prispevku takze to opravdu nemuzu tusit.A muze to byt taky zacatek nestovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
10.3.12 20:45

Nám celkem pomáhájí octové ponožky, pokud tedy nemá studené nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
10.3.12 20:47

U nás na snížení teploty fungují octové ponožky, nebo koupel ve vlažné vodě. A kdysi mi dr na pohotovosti radila dát studené obklady do třísel, že tam procházejí velké tepny a je to ochlazovaní účinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí