Poraďte, co na kašel u miminka?

Anonymní
9.3.12 08:10

poraďte, co na kašel pro miminko?

Prosím poraďte něco na štěkavý, takový jakoby syrový kašel. Nechci hned běžet k doktoru, horečku ani rýmu zatím nemá. Je to pro 10ti měsíční miminko, zabralo vám něco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
9.3.12 08:13

Zkus hedelix

• Citovat
  • Upravit
20662
9.3.12 08:13

Domáci sirupek z tymiánu ;)
250 ml vody
200 g cukru
9 g tymiánu(já dávam 5 g + 2g majoránky+ 2 g anýzu).
Vodu vařit s cukrem asi 20 min.,pak přihodit bylinky(už nevařit),vyluhovat,zcedit a mnam.Nám fakt zázračně pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.12 08:19
La kofola píše:
Zkus hedelix

ten pomohl? mě přijde, že lékárna ti prodá vše, z čeho má největší výhody pro sebe. Co lékárna, tak ti dají na stejný problém něco jiného :,(

• Citovat
  • Upravit
20662
9.3.12 08:22

Děcka věčně kašlou,dávala jsem úžasný Mucosolvan,hedelix a prostě snad všechny možné sirupy na kašel a obyč domácí nám pomoh nejvíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.3.12 08:27
Anonymní píše:
La kofola píše:
Zkus hedelix
ten pomohl? mě přijde, že lékárna ti prodá vše, z čeho má největší výhody pro sebe. Co lékárna, tak ti dají na stejný problém něco jiného :,(

Já se v lékárně neptala, šla jsem si pro něj cíleně, když malá (tehda necelé dva měsíce) byla pořád nachlazená, kašel, ucpaný nos. Zkoušela jsem všechno možné, drželo se jí to snad tři týdny.
Až ten hedelix.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
9.3.12 08:28

A jinak desetiměsíčnímu bych už možná dala i tu cibulovou šťávu - ta pomáhá u nás vždycky.

• Citovat
  • Upravit
3116
9.3.12 08:39

taky jsem pro hedelix a nebo ještě jitrocelový sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
9.3.12 08:40

jo,jo tu taky dělám pro starší. Hedelix zkusím. A tymián, to se dá normálně koupit a kde? promiň, že se tak blbě ptám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
9.3.12 08:56
Nelluška píše:
jo,jo tu taky dělám pro starší. Hedelix zkusím. A tymián, to se dá normálně koupit a kde? promiň, že se tak blbě ptám. :mrgreen:

Normálně :mrgreen: Kupuju to v tescu,je to při kmínu pepři atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
9.3.12 08:58

aha, tak to zkusím, náš má taky takový kašel, ale zatím jen malinko. 11měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.12 09:06
Anonymní píše:
Prosím poraďte něco na štěkavý, takový jakoby syrový kašel. Nechci hned běžet k doktoru, horečku ani rýmu zatím nemá. Je to pro 10ti měsíční miminko, zabralo vám něco?

Raději bys to měla konzultovat se svým pediatrem. Nemusíš tam hned běžet, ale třeba i po tlf. Ten ti správně poradí.
Není kašel jako kašel ! Nesprávně zvolená medikace může udělat víc škody než užitku. (někdy je potřeba i rentgen, antibiotika…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.3.12 09:06
Katka86 píše:
Nelluška píše:
jo,jo tu taky dělám pro starší. Hedelix zkusím. A tymián, to se dá normálně koupit a kde? promiň, že se tak blbě ptám. :mrgreen:
Normálně :mrgreen: Kupuju to v tescu,je to při kmínu pepři atd :mrgreen:

Takže dáváš sušený???
Nebo se může i čerstvý?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.12 09:09
lumáťa píše:
Anonymní píše:
Prosím poraďte něco na štěkavý, takový jakoby syrový kašel. Nechci hned běžet k doktoru, horečku ani rýmu zatím nemá. Je to pro 10ti měsíční miminko, zabralo vám něco?
Raději bys to měla konzultovat se svým pediatrem. Nemusíš tam hned běžet, ale třeba i po tlf. Ten ti správně poradí.
Není kašel jako kašel ! Nesprávně zvolená medikace může udělat víc škody než užitku. (někdy je potřeba i rentgen, antibiotika…)

já vím, jenže já tam jednou byla, poslechla a řekla, že je čistej:-( dala mi najevo, že zbytečně plaším, když má horečku(teď měl 40cíty), tak taky čekám tři dny a pak teprve jdeme nebo tam jen zajedu s močí. takže vyčkám do pondělka. Teď od rána nekašle. Dávám mu hodně pít a na noc zkusím Hedelix.

• Citovat
  • Upravit
20662
9.3.12 09:09
La kofola píše:
Katka86 píše:
Nelluška píše:
Normálně :mrgreen: Kupuju to v tescu,je to při kmínu pepři atd :mrgreen:
Takže dáváš sušený???
Nebo se může i čerstvý?

Já dávám sušený.čerstvý,to ti holka nevím,asi by to nemělo ty grády :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí