horečka na konci atb??!

MaK
5063
10.3.08 23:43

horečka na konci atb??!

Ahoj holky,
před týdnem měl syn 4 dny horečku,kromě toho neměl žádné jiné příznaky nemoci,dr. mu na:,–(ila atb,dnes večer dostal poslední,před chvílí se vzbudil a měl 38,4…

jediné,co mě napadá,jsou zuby..

Potřebovala bych slyšet něco jako Měli jsme to taky a nic to nebylo..

Díky,

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2434
11.3.08 08:09

Ahoj,
dost dobře nechápu, proč mu doktorka nasazovala atb, když neměl jiné příznaky nemoci. Dělala mu CRP? Jestli měl virózu (které teď dost řádí, momentálně mám 2 marody) tak jsou mu atb na nic. :? Od zubů by to mohlo být taky, ikdyž 38,4 je dost.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.3.08 08:28

Ahoj,
RCP mu dělala,měl 44 :? To je prý hraniční..

Dneska má 38,tak se tam odpoledne chystám..

Mě se to zdá taky dost,ale je fakt,že s každým zubem měl týden teplotu,tak třeba stoličky nějak hůř snáší :roll:

No,doufám,že jo…čumim na Dr.Hause a pak mě okamžitě napadne hromada těch nejšílenějších diagnóz :roll: :lol:

Díky a brzo se uzdravte :wink:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
11.3.08 09:21

Jestli špatně snášel všechny zuby a teď mu rostou stoličky, klidně to k tomu může být. Ale když ho necháš znovu prohlídnout od doktorky, přijdeš max. o 30 Kč :wink: a budeš klidnější, že jste nic nepodcenili.
Ať je Davídek brzy bez teploty!
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
11.3.08 10:45

No nevím jestli myslíte to samé co já ale hodnoty CRP nad 8 jsou pozitivní a znamená to že má v těle nějaký zánět ale je možné že u dětí se to počítá jinak ale nějak se mi to nezdá ale zase 44 není taková hrůza tak nevím :oops: moc jsme neporadila co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
11.3.08 16:46

Já teda taky nevím jak přesně to je s hodnotami CRP, ale když by mi doktorka řekla, že 44 je hraniční a radši atb na:,–(ila po 4 dnech horeček, nebránila bych se :oops:
Snad nám Monika napíše jak dopadli.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.3.08 17:06

Ahoj holky,

tak jsme zpátky od dr.

nabrala Davčovi krev a poslala ji na rozbor,před chvílí mi volala výsledky-CRP je tentokrát 4,krevní obraz i jaterní testy v normě,takže nic vážného to prý být nemůže
Myslí,že to budou fakt ty zuby,i když se jí ta teplota zdá na zuby vysoká,ale když je oslabený po atb,tak to prý možné je.
Anebo chytil nějaký virus,který někdo donesl,aniž by mu cokoliv bylo.

Do pátku by to prý mělo být dobré,kdyby ne,máme donést moč a bude dál testovat.

Tak doufám,že to bude ok..

Díky holky :wink:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
12.3.08 09:55

Nám se to stalo s dcerou, akorát ty horečky byly větší. Jinak žádné příznaky. Občas kašlala, občas ne. ATB nezabrala. Pak šla do nemocnice a byl to zápal plic bez poslechového nálezu, fuj fuj, nerada na to vzpomínám.
Pak jsem si začala studovat všechno o tom pneumokokovém očkování (Prevenar), stáhla jsem si studie, a pak jsem nechala naočkovat jí i syna… Prostě pro jistotu. Bylo to tehdy fakt nepříjemný.
Ale stejně je možné, že ten zápal plic byl i virový, protože v nemocnici jim ty ATB taky nefungovaly, tak pak měla nějaké infuze. No a hodnoty CPR měla hraniční, proto se neví, jestli to bylo virové nebo bakteriální. Ale stejně se teď po očkování cítím líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
12.3.08 10:30

Synek měl koncem ledna také atb. Měl ale kašel, který se po týdnu užívání příliš nelepšil… neměl poslechový nález, tak nás také raději poslali na rtg. CRP vyšlo v pořádku… na rtg byl menší nález, takže jsme atb protáhli o další dny… zabralo to… a teď ve 13ti měsících pomažeme na očkovaní proti pneumokoku.. zatím ho ve výtěru z nosíku neměl, tak to je celkem asi ideální konstelace… ale užili jsme si ten začátek roku děsivě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí