Horečka, teplota, horečka....

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zdenka_v
1.3.15 09:50

Horečka, teplota, horečka....

Poraďte…už jsem z toho nešťastná. Čím to může být?
Starší dcera měla skoro 2 týdny rýmu, ne nějakou hroznou…
Pak dostala horečku (ona na teploty netrpí), tak jsme šli k dr.
Poslech čistý, rada: čaj s medem a srážet teplotu.
3 dny horečky, 4.den bez teploty, 5.den kašel a opět horečky. Šli jsme znovu k dr…už to měla na průduškách, dostala atb. To bylo v pátek ráno.
Od té doby stále horečky, rýma, kašel…
To už by ty atb měly zabrat ne?
A do toho dnes dostala horečku ta mladší (tý je rok a třičtvrtě, starší je 5).
Co to je sakra za nemoc? Že je u toho ta teplota tak aktivní???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9164
1.3.15 09:54

Ještě pořád někde doznívá vlna chřipek, takže zas takové udivení bych neměla…zkkrátka bojuje s něčím takovým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
1.3.15 10:12

Anička 5 let neměla teplotu ani při angině…vlastně měla teplotu předtím jen jednou, v roce a půl při rotavirové infekci.

Ale myslela jsem, že horečka má být jen 3 dny…
A mám pocit, že ty atb by už zabrat měly, ne? Že to chytí mladší se dalo čekat…ta má teploty skoro při všem.

• Citovat
  • Upravit
6499
1.3.15 10:20

ATB začínají zabírat po 48 hodinách, takže mě ten průběh nepřekvapuje. To s tou teplotou a 3 dny je tak, že po 3 dnech se má jít k Dr., kdž teploty trvají, ne že teplota má být jen 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
1.3.15 10:25

Aha…já myslela, že kdyz je teplota (horečka) víc jak 3 dny, tak to znamená, že to není už jen viróza.
No jo, u starší s tím zkušenosti nemám a mladší kdyz měla dyl horečku, tak se z toho vždycky něco vyklubalo (uši, močák)…

• Citovat
  • Upravit
3549
1.3.15 10:25

@zdenka_v tak pokud má atb od pátku, počítala bych s účinkem až tak v pondělí. Bohužel letos řádí hnusné chřipky, syn se mi z ní dostával pomalu 14dní a teploty nám trvaly 7dní, takže uvidíš. Každopádně pokud by se to nelepšilo, klidně bych ji vzala v úterý k dr. na odběry, aby se vědělo zda není problém ještě jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.3.15 10:59

Tak malá 10 měsíců měla teď teploty 6 dní. U dr jsme byly 2krát. V neděli začly teploty 38,v po u dr. a Crp v pohodě, poslech též, uši taky.Tak prý viróza. Ve čtvrtek opět u dr. Poslech dobrý, výtěr z krku negativní. Prý viróza a může trvat s teplotama i týden. Podotýkám, že ve čtvrtek jen 37 a v noci už nanovo 38,6 a to až do noci z pátka na sobotu. Včera už jen 37,2 a dnes konečně bez. V pátek se jí spustila rýma, nestíhala jsem odsávat, dnes rýma do zelena, takže zítra jedeme pro Pamycon.Byla jsem z toho už taky nešťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
1.3.15 11:10

@zdenka_v Starší měla nedávno anginu a atb zabrala až tak 4. den. Vydrž. Ještě jsou chřipky a každý to má jinak, někdy je to na dlouho. Nám se teď střídají neštovice s chřipkou, takže taky paráda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
1.3.15 19:52

Pořád horečky…obě.
Já už fakt nemůžu.
Starší už byla přes den ok a teď večer zas horečka.
O té mladší radši nemluvit, skoro 40… :-(

• Citovat
  • Upravit
6499
1.3.15 21:10

@zdenka_v Moje staršé měla minulý týden taky 5 dnů horečky, začala v neděli večer a skončilo to v pátek odpoledne. Byla vyřízená, pondělí celé prospala a spala pak každý den až do neděle. Ještě tenhle týden byla celá pobledlá a unavenější. Letos jsou ty nemoci opravdu zákeřné, tak vydrž, už je březen, tak bude jen líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí