Horečky a kojení

2627
28.12.12 16:40

horečky a kojení

Ahojky všem, chci se zeptat. Mám už od včera horečky a jde mi o to, jestli nemůžu přijít o mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Malá Mia
28.12.12 16:45

Podle toho, jak to snáší tvoje miminko. Některým dětem to teplejší mlíčko (ohřáté horečkou) vadí a nechtějí to pít, pak je asi těžké tu laktaci udržet, ale pomocí odsávání a odstříkávání to jde. Pokud miminko pije normálně, tak se nic nemění, o mlíko určitě horečkou nepřijdeš. Jen je to vopruz - kojit nemocná. Znám to dobře, měla jsem během kojení 7× zánět prsu, mňamka. Ale o mlíko jsem nepřišla :palec:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
28.12.12 16:51

Hodně pij a normálně koj.. Já měla horečky hned po porodu - hodně přes 40 :roll: Malá se teda u kojení trochu cukala, ale jinak vše bylo ok.. Pak zabrala antibiotika.. A jsi nemocná nebo je to z prsu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
28.12.12 17:01

@gabriela82 jsem nemocná :-( beru si jen paralen na doporučení lékaře. Malej mi to mlíko už párkrát vyblinkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
28.12.12 17:06

Ahoj, taky radím kojit, miminko tím dostane i protilátky. Já taky kojila lři horečkách, je to teda pocuc, ale dá se to ;-) Držím palce, ať je brzy líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
11.3.13 18:37

Ahojky, chtěla bych se zeptat - někde jsem četla, že jak je horečka vyšší jak 38stupňů, nemá se kojit, můžete mi prosím někdo říct co je na tom pravdy a proč??moc děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
11.3.13 18:45

@xpisk03 kojila jsem.. Měla jsem čtyřicítky, volala jsem i do nemocnice a nikdo nic neříkal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
11.3.13 18:45

@gabriela82 děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
554
11.3.13 19:14

Zrovna nedávno jsem měla 40 a kojila jsem úplně v pohodě, dokonce jsem měla povolen i paralen na snížení teploty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
11.3.13 21:50

@wamp děkuji :) o paralenu vim, ale mě odpoledne vůbec nepomáhal..teď už je mi líp, snad to bude lepší a lepší..

• Citovat
  • Upravit
2900
11.3.13 21:53

Horečka by neměla stoupnout nad 38°C, pokud je vyšší, mělo by se mléko odstříkat a převařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
11.3.13 21:54

@Fidak 8o víš proč?

• Citovat
  • Upravit
554
12.3.13 06:43
@Fidak píše:
Horečka by neměla stoupnout nad 38°C, pokud je vyšší, mělo by se mléko odstříkat a převařit

musím nesouhlasit, já měla 40 a normálně jsem kojila, volala jsem jak na gynekologii tak pediatrovi od malého, jestly můžu kojit, když mám tak vysoké horečky a oba mi řekli, že ano..už je to skoro měsíc co jsem ho kojila při horečkách a kojím dál a malý je zdravý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.3.13 07:18

@Fidak napíšeš nám důvod? Jediný co mě napadá je, že přeci jenom při horečce tělo může vylučovat něco (co?) co přechází do mlíka, ale i tak nikdo nemá horečky tak dlouho, to se nedá vydržet.. A i tak si dovolím pochybovat, že by se to prostým převařením zničilo..

@xpisk03 a jsi nemocná? Já jen, jestli to máš od prsu, tak někdy je lepší se netrápit a rovnou naklusat k dr. pro antibiotika.. A klidně můžeš i Ibalgin - to je jen zažitá pověra, že se nesmí.. Doporučili mi ho v porodnici - hlavně když jde o zánět v prsu, protože je i mírně protizánětlivý.. A ano i k dítěti se malinká troška dostane, ale nevadí to, protože pro děti se dělají sirupy na stejném základu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
12.3.13 08:02

@gabriela82 nene, jsem nemocná. zánět v prsu už jsem taky měla, dostala jsem atb ale krom bolesti v prsu mi nic nebylo. teď mám pořádnou chřipajznu :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová