Horká hlavička bez teploty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5635
20.6.13 19:40

Pres den vlazne sprchy a pit. Davala jsem sladsi stavu, protoze ji proste chutnala a vupila vice. V noci, jsem ji chladila vlhkou plenou, ze jsrm ji do ni zabalila.
Samozrejme jsem ji brala k dr. Ale nikdy nic nenasla krome teploty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
20.6.13 19:56

@bobiskovomaminka ahoj, já malýho chladím a lezem spolu do vlažný sprchy třeba 3× denně. Je nám 14 měsíců, přes den když spinká, budí se úplně propocenej..Myslím, že teď v těch vedrech to mají všechna miminka stejně. Prostě mokrej hadr na hlavu a nechávám doma běhat skoro nahatýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.13 21:10

Po nurofenu to trochu klesne, pije minimálně, nejí.. jaký je varovný signál, že mám jet do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
20.6.13 21:58

No pokud ti nejí a skoro nepije, bála bych se hodně celkového vyčerpání organismu a dehydratace..Pokud si opravdu nevezme nic, jela bych radši asi na pohotovost. Ono dítě může mít mírnou zvýšenou teplotu, ale pokud hodně pije a jí, vím, že mu nehrozí právě ta dehydratace..jakmile přestane přijímat, je to blbý… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
21.6.13 08:55
@bobiskovomaminka píše:
Po nurofenu to trochu klesne, pije minimálně, nejí.. jaký je varovný signál, že mám jet do nemocnice?

Tak, jak maly dopadl? Dnes se u nas mirne ochladilo.Tak snad bude lepe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.13 10:56

Tak dnes noci se poprvé (relativně) vyspal, začal víc jíst a je klidnější. Ty horka prostě nesnášel dobře. Zabralo to ochlazování hlavičky, spinkal jen v tílku bez deky, 2 x denně Nurofen a větrák na okno, aby rozháněl vzduch. Ty horké noci spal 10 minut a půl hodiny proplakal, kolem dokola. V kuse jsme naspali max 2 hodiny. Takže byli i zábaly plínkou. Jak jste poradili tu dětskou šťávičku, tak mu to chutnalo víc a dostal do sebe víc tekutin. Takhle jsem léto ještě nikdy neproklínala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.6.13 14:34
@bobiskovomaminka píše:
Tak dnes noci se poprvé (relativně) vyspal, začal víc jíst a je klidnější. Ty horka prostě nesnášel dobře. Zabralo to ochlazování hlavičky, spinkal jen v tílku bez deky, 2 x denně Nurofen a větrák na okno, aby rozháněl vzduch. Ty horké noci spal 10 minut a půl hodiny proplakal, kolem dokola. V kuse jsme naspali max 2 hodiny. Takže byli i zábaly plínkou. Jak jste poradili tu dětskou šťávičku, tak mu to chutnalo víc a dostal do sebe víc tekutin. Takhle jsem léto ještě nikdy neproklínala ;)

a to je teprv začátek:-) Prostě někdo na vedra není, snad měl prcek jenom nějakou extra reakci a příště už bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí