horkokrevné dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4270
21.9.09 09:16

Já oba svlíkám v autobusech a obchodnákách dodneška. A mít mimino v 25 stupních v bodýčku a ponoškách mě nepřijde nijak zvláštní, my tak jezdili taky. Dceru už nechám ať si řekne, ale malýmu rozepínám bundu, sundám čepici. Já radši navleču pět vrstev a pak svlíkám nebo pokud si nejsu jistá vezmu mikinu do kabele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.9.09 10:26

holky díky, vidím, že je to normální a nejsme takoví exoti. Ale člověk když vidí maminy kolem sebe s dětmi navlečenými tak si není úplně jistej.

DNes jsme jely ráno k dr. busem, malá měla jen bodýčko s kr. rukávem, lehkou mikinku a čepičku, nohy jsem přikryla dečkou v autobuse odkryla a svlékla. Za půl hodinky venku zase oblékla a u dr. zase svlékla. Domů už jsme jely jen v bodýčku s kr. rukávem :lol: :lol: no je to trochu blázinec, ale byla v pohodě a nikde nevřískala, což je hlavní. :wink:

Madi tak zimní fusak mě taky pobavil, to fakt nevím co budou dělat v zimě. Ale je pravda, že záleží jak je mimčo taky malé. Veru byla první měsíc děsná zmrzlina takže jsem taky nabalovali. A už v porodnici měla, dupačky, mikinku, čepici, jendou i rukavice :lol:, zavinovačku a dvě dečky - a to se narodila koncem května :lol: :lol: ale pak se srovnala.

Tak díky za podporu, vím, že nejsme exoti a že prostě musím svlíkat a oblíkat :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
21.9.09 20:07

no mě hlavně tvoje téma připomnělo, jaký mě za chvíli čeká martýrium :(
copak teď, to se svlíká a oblíká jedna radost, ale fakt nechci vidět to zimní cestování busem… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí