Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já oba svlíkám v autobusech a obchodnákách dodneška. A mít mimino v 25 stupních v bodýčku a ponoškách mě nepřijde nijak zvláštní, my tak jezdili taky. Dceru už nechám ať si řekne, ale malýmu rozepínám bundu, sundám čepici. Já radši navleču pět vrstev a pak svlíkám nebo pokud si nejsu jistá vezmu mikinu do kabele.
holky díky, vidím, že je to normální a nejsme takoví exoti. Ale člověk když vidí maminy kolem sebe s dětmi navlečenými tak si není úplně jistej.
DNes jsme jely ráno k dr. busem, malá měla jen bodýčko s kr. rukávem, lehkou mikinku a čepičku, nohy jsem přikryla dečkou v autobuse odkryla a svlékla. Za půl hodinky venku zase oblékla a u dr. zase svlékla. Domů už jsme jely jen v bodýčku s kr. rukávem
no je to trochu blázinec, ale byla v pohodě a nikde nevřískala, což je hlavní. ![]()
Madi tak zimní fusak mě taky pobavil, to fakt nevím co budou dělat v zimě. Ale je pravda, že záleží jak je mimčo taky malé. Veru byla první měsíc děsná zmrzlina takže jsem taky nabalovali. A už v porodnici měla, dupačky, mikinku, čepici, jendou i rukavice
, zavinovačku a dvě dečky - a to se narodila koncem května
ale pak se srovnala.
Tak díky za podporu, vím, že nejsme exoti a že prostě musím svlíkat a oblíkat
![]()
no mě hlavně tvoje téma připomnělo, jaký mě za chvíli čeká martýrium ![]()
copak teď, to se svlíká a oblíká jedna radost, ale fakt nechci vidět to zimní cestování busem… ![]()