Horkovzdušná fritéza

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Luucanam123
Kecalka 120 příspěvků 26.11.18 14:44
Horkovzdusna friteza

Ahoj, mate nekdo doma? Tatka si ji poridil a je nestastny, ze v tom neumi. Chtela si udelat smazeny kvetak a pry to neslo. Ze to vubec nezezlatlo jako v normalni friteze. Chtel to hlavne na rizky, jenze ted nevi jestli to vubec pujde a jak? Poradite nekdo? Dekuji.

Reakce:
stinga
Kelišová 5942 příspěvků 3 inzeráty 26.11.18 14:56

@Luucanam123 my ji taky máme 8o nikdy v ní nic nezezlátne, hranolky jsou tvrdé a přesušené, ty ostatní věci se tam spíš tak nějak přisuší, nebo jak to nazvat - jediné, na co je vhodná je kupovaný již obalený smažák - ten je výborný

Luucanam123
Kecalka 120 příspěvků 26.11.18 14:59

@stinga Aha, tos me nepotesila. Stala ho 7 tisic, ze pry musi mit spickovou. No tak to teda ma :zed:

stinga
Kelišová 5942 příspěvků 3 inzeráty 26.11.18 15:07

@Luucanam123 tak my jsme se taky těšili, jaké budeme mít zdravé řízky, no zdravé možná jsou, ale nepoživatelné :cert: naše stála něco ke 4000 tisícům :(

AAAjirina
Stálice 79 příspěvků 26.11.18 15:19

Horkovzdušná fritéza je prý dobrá jen na předsmažené věci. Takový květák prostě v ní nejde. Proto jsem si raději pořídila Tefal hrnec 7v1, smaží, vaří i peče.

Discordia
Nováček 1 příspěvek 26.11.18 16:11

Ahoj vsem,
rada bych reagovala, nicmene ne na horkovzdusnou fritezu, kterou nemam a vim o ni prd, ale na vyrok “zdrave rizky”. Dle meho nazoru nic takoveho neexistuje (bez urazky prosim). Rizek je rizek a je smazeny, jak vsechny vime. Jakakoli jina uprava to pokazi. Myslim, ze by bylo lepsi si po takovem rizku udelat par sedu-lehu, zajit na delsi prochazku nebo si zabehat. :) Pokud vas trapi prepaleny tuk, udelejte to jako ja a rizky dodelejte v troube. Presneji receno: rizky zprutka osmazte na panvi (hodne zprutka do zlatave barvy), nasledne je prendejte na talirek vystlany kuchynskyma uterkama (at nasaji zbytecny tuk) a posleze do trouby vyhrate na 100 stupnu (idealne do pekacku s mrizkou, ktery mate treba na kachnu, muzou se prekryvat, nikdy je nedavejte vylozene na sebe) a tam dodelejte. Kurecim staci tak pulhodinka, krkovice s kosti si zada aspon hodinku a pul (rizky takto pripravene, jsou neskutecne krehke a osobne nevim jak je udelat lepe).

Kurecim a krutim rizku slusi platek masla (az je budete davat do te trouby) jsou pak stavnatejsi a chutove lepsi. Pamatujte si, ze jakou barvu jim date na panvi, takovou budou mit. V troube vam uz barvu nezmeni (pokud bude na tech sto stupnu), muzete je tam nechat i dele nez pisu, neuskodi jim to a budou krasne teple v dobe podavani.

Preji dobrou chut :)

stock
Echt Kelišová 8434 příspěvků 26.11.18 16:40
@Luucanam123 píše:
Ahoj, mate nekdo doma? Tatka si ji poridil a je nestastny, ze v tom neumi. Chtela si udelat smazeny kvetak a pry to neslo. Ze to vubec nezezlatlo jako v normalni friteze. Chtel to hlavne na rizky, jenze ted nevi jestli to vubec pujde a jak? Poradite nekdo? Dekuji.

Rozdělit květák na růžičky,pol.lzice oleje,potřít růžičky květáku olejem,osolit,opeprit nebo jiné kořeni podle chuti. Za 20 minut hotovo.

Váš příspěvek
Reklama