Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, zjistila jsem, že tento výrobek používá málo lidí a tak se mi nedaří zjistit, jak jsou s troubou spokojeni. V reklamě slibujou použití úplně bez tuku a i přesto bude mít maso křupavou kůrčičku. Taky by mě zajímalo, zda zůstávají zachované vitamíny a zda je opravdu možné maso vyndat z mrazáku a rovnou ho v troubě připravit. Máte někdo s touto troubo zkušenost?
Tuhle neznám a nevím, jestli je to totéž nebo něco úplně jiného (pokud jo, tak se omlouvám za nemístný příspěvek), ale já mám horkovzdušnou troubu v troubě a musím říct, že na maso ji teda nepoužívám, protože ho hodně vysuší. Při pečení bábovky nebo koláčů apod je úžasná v tom, že je všechno hrozně rychlé, ale maso v ní nepeču, to radši normálně s ohřevem nahoře i dole. A peču taky bez tuku, dám do zapékací misky s trochou vody, zavřu a mně to stačí bez jediné kapky oleje.
Jen pozn. k tem vitaminum - vitaminy pry nenici obvykle sama teplota, ale oxidace - ktera samozrejme za vyssich teplot probiha rychleji- tedy pokud poctive zavarujete bez pristupu vzduchu, je to OK. Vareni za staleho michani na vzduchu naopak. …pozn. to jsem take jen nekde cetla, muze byt nesmysl.
jinac bych si troubu bez klasickeho peceni neporidila, vidim to, jak v tom museji maso prikryt a pak delat dvojnasobnou dobu, ve 3O let stare troube pecu maso neprikryte a v pohode.