Odšťavňovače

1
6.5.09 10:26

Odšťavňovače

Poraďte mi prosím odštavňovač vhodný i na rybíz a bobuloviny.nemáte někdo zkušennosti s Rohnsonem?Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1752
6.5.09 17:49

My máme Phillips, vezme cokoliv od rybízu po mrkev. Jen ne babány. :lol: Nevýhodou je , že je hlučnej, protože má výkon asi 800W.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.5.09 22:00

Ahojky,

Rohnson jsme koupili rodičům k Vánocům a moc si ho pochvalujou. Je to i dokonce vítěz nějakého testu…poměr cena/výkon. Rybíz jsme tedy ještě neměli možnost vyzkoušet…ale jinak je super.
Určitě doporučuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skočka
8.2.11 17:25

odšťavňovač

Já mám také Rhonson a je opravdu super.Teď přes zimu hodně odšťavňuji červenou řepu.Nemáte někdo zkušenosti ,jak využít drť z odšťavněného ovoce a zeleniny?

• Citovat
  • Upravit
kubassss
1.1.12 17:35

Odšťavňovač omega 8006

Odšťavňovač OMEGA 8006 je pěkně na hov.. místo odšťavnění jablek udělá , jablečnou přesnídávku, takže určitě nikomu nedoporučuji.

• Citovat
  • Upravit
1289
2.4.17 14:18

Ahoj holky :mavam: snažím se dodržovat dop. denní dávku ovoce a zeleniny a chtěla bych si začít dělat šťávy, ale nevím, jestli to takto lze nahradit, jestli neztrácí to ovoce/zelenina nějaké živny, nebo něco :mrgreen: :mrgreen: díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.4.17 14:38

@sandra001 Jisté ztráty tam jsou, ale pokud budeš mít kvalitní odšťavňovač (je jedno jestli šnekový, nebo odstředivý), tak dojde k zachování zhruba 80% vitamínů, minerálů a stopových prvků oproti ovoci a zelenině v syrovém stavu. Obrovské ztráty jsou pochopitelně na vláknině, ale to je logické. Takže možnost to je. Já taky odšťavňuju, ale spíš piju smoothies.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí