Hormonální antikoncepce a MS

1718
15.1.06 20:59

Hormonální antikoncepce a MS

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4419
15.1.06 21:11

Ahojda Lilo, i já jsem opět začala brát HA, ale nezapoměla jsem :P . Takže po dobrání posledního prášku nastává sedmidenní pauza, během které se má dostavit MS. U každé to je jiné. Moje kamarádka dobere poslední prášek a hned den na to to dostane. Já například beru poslední prášek v pondělí, MS přijde tak v sobotu večer, takže když v úterý beru první prášek z dalšího platíčka, MS ještě mám. Je to opravdu u každé jiné, buď v klidu, ono to přijde.

A jestli se dá otěhotnět přes HA, tak si myslím, že tam je sice hooodně malé procento, ale možné to je. Slyšela jsem i o takových případech, ale jsou asi jen opravdu výjimky.

Hodně zdaru a brzkou MS. Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
15.1.06 21:49

Ahoj Lilo,

s dostavenim MS je to u kazde z nas jine, ja ji napriklad dostavala treti den po posledni pilulce.

Co se tyce otehotneni, psalo se v mem pribalovem letaku (Lindynette 20), ze pokud beres v pravidelnou dobu a neprekrocis cas dalsiho brani pilulky o vic nez 12hod mela by to byt 100% ochrana. Jinak az do konce plata pouzivat dalsi formu ochrany.

Pravdepodobnost je hodne mala, tak klid, do stredy casu dost.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
15.1.06 22:14

ahoj lilo, ja jsem brala kombonivany minipilulky s minimalnim mnozstvim hormonu, posledni tabletku vzdycky ve ctvrtek rano a ms jsem mela tak od pondeli odpoledne az utery, vetsinou jen 3-4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
17.1.06 20:36

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie