Hormony a šestinedělí

Anonymní
21.7.14 19:24

Hormony a šestinedělí

Zdravím vás, holky,
nevím, co se to se mnou děje. Před týdnem se mi narodil třetí prcek, o víkendu jsem byla s malým propuštěná z porodnice a plně zajela do normálních kolejí. Jizva po císaři je ještě bolestivá, ale snažím se maximálně fungovat pro první dvě děti (3 a 2 roky) a malého. Kvůli jizvě, která mně při každém vstávání bolí, jsem odešla z postele spát na pohovku (lépe se z ní vstává) a tím to začalo. Zjistila jsem, že se mi spí lépe samotné tj.bez manžela. A to jsem si myslela, jak je to prima usinat spolu v objetí. Za těch několik málo dní se vyhýbám cíleně tomu, aby se mne jen mimoděk dotknul. Strašně mi vadí i jeho přítomnost. Navíc jsem viděla svoje břicho. Nikdy jsem nebyla kost, ale nestydela jsem se nosit upnutejsi triko. Teď mi i guma na sukni rozdělí brich na dvě menší bricha:'( Z toho jsem nešťastná. Také si nedokáži představit po šestinedělí sex. Před porodem už příliš nebyl a to jsem občas litovala. Teď se na to ani náhodou neteším. Na ty směšné pohyby a funění. Navíc stále stejný. Manžela mám ráda a mrzí mne, jaká jsem. Je to běžné? A to břicho, dostanu se vůbec na to svoje staré? A čím jste mazaly jizvu?
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15421
21.7.14 19:32

Pracujou hormony, já si pamatuju, že jsem si kolikrát v ložnici u manžela říkala, kéž by se malej probudil a já mohla jít k němu do pokoje. Taky se mi tam spalo líp. S jizvou neporadím, ale z břicha jsem byla taky zděšená, trochu se to zlepšilo a trochu jsem si zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
21.7.14 19:41

Ani se mi nechce věřit, že jsi rodila už potřetí a nevíš, co se s Tebou děje. To je přece normální poporodní hormonální houpačka. Neboj se, to přejde :hug: Jsi týden po porodu, to je přece strašně brzo!

• Citovat
  • Upravit
1332
21.7.14 19:49

Ono to opravdu přejde, já jsme to měla taky, nechtěla sem aby se mě manžel dotkl a teď tři měsíce po porodu, dostane ještě za uši, když mi po příchodu domů nedá pusu :-) Vydrž hormony si sednou a bude to zase v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 19:50

@Lizzi Ještě jsem nezažila, pokaždé to bylo vcelku normální po porodech.

• Citovat
  • Upravit
Luca10
21.7.14 20:00

Klidek! Já jsem první tři dny doma po příchodu z porodnice probrecela, nevedela jsem, jak to zvládnu, do toho nevyspani, měla jsem opravdu ošklivé myšlenky, manzel mě taky rozčiloval, ale zároveň jsem nechtela, aby šel ani na dvě hodky si zahrát fotbal, abych náhodou nebyla s malou sama… Po třech dnech jako když utne a normálně jsme najeli na běžný režim. Takže neboj, bouře hormonů ustane a bude zase dobře. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.14 20:00

Já po třetím neměla chuť na sex a celkově dotyky po celou dobu kojení :zed: Fakt nula, ani sama jsem neměla chuť si to udělat. Libido se probudilo až zároveň s cyklem cca 2 měsíce po odstavu. A to tak, že mi hrozně kolísá dle fáze cyklu a v době ovulace zvažuju u každýho chlapa, kterýho vidím, jestli by to s ním šlo nebo ne :zed:

• Citovat
  • Upravit
451
21.7.14 21:00

Oddělené ložnice - máte někdo?

Já jsem 6 měsíců po porodu a vrchol mých snů jsou oddělené ložnice! Jak teď spím lehčeji, hrozně mne manžel ruší (chrápání, vrtění, zívání ze spaní, mručení, kašlání, atd. :-) Hrozně mi to v noci leze na nervy a vždycky se začne vrtět i prcek. O to víc mne to vytáčí, protože čekám, že ho vzbudí, otočí se na druhý bok a bude si vesele chrupat dál. Přes den jsme v pohodě, jako dřív, ale ty noci mi dávají zabrat. Minule jsem se mu zmínila o tom, že spousta manželů mají oddělené ložnice, aby se vzájemně nerušili a on se skoro urazil.. :-)Já v tom přitom nevidím nic hrozného, naopak. Není to přeci z důvodu, že se už ti dva nemilují a v sexu se přeci nic změnit nemusí. Jaký na to máte názor?

Zakladatelko neboj, sex přijde, nech tomu volný průběh. Já měla poměrně těžký porod a hodně moc šití, takže jsem víc jak 2 měsíce na sex ani nepomyslela! Naštěstí mám docela frigidního manžela, takže to bylo asi poprvé za 10 let, kdy jsem tuto jeho vlastnost moc ocenila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.7.14 20:49

@reliska

Já bych řekla, že oddělené ložnice nejsou vůbec nic závadného. Před narozením dcery jsem nosila špunty do uší, aby mě NIC nerušilo, především chrápání manžela. Teď po jejím narození spím bez nich a nevadí mi to. Zvykla jsem si, ale pokud s tím máš problém, tak bych oddělené ložnice viděla jako řešení. Ono vesměs je pro člověka lepší, když spí sám. A přesně, na sexu se taky nic změnit nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
22.7.14 23:01

Zakladatelko, jak ti bylo dnes? Je to lepsi? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.15 20:14

Ahoj holky, taky se musím přidat, jsem zhruba 3 týdny po porodu a strašně mi vadí jakékoli doteky, střídají se mi nálady, dneska mě prostřední syn hladil a mě to bylo fakt nepříjemné. Vadí mi i kojení, jsem jak na houpačce, chvilku v pohodě, chvilku úplně bez nálady. Nějak nepamatuju, že bych to tak měla předchozí dvě šestinedělí (až teda na ty doteky, ty mi po porodu prostředního vadily nějakou dobu taky) a doufám, že si to brzo sedne a já se zas vrátím do normálu. Dá se na hormony vyzrát? Vím, že jsem dospělá a měla bych se ovládat, ale chvílemi to fakt nejde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100