Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem 34 tt a do teď vše dobré, žádné výkyvy nálad, ale teď to tedy začlo. Vše mě rozbrečí, naštve mě uplná maličkost atd. Dnes jsem seřvala přítele, že nemohl přijít dřív i když mi to předem neslíbil. Je to šílené! Také to máte takhle ke konci těhu?
Já jsem 32tt a jsem poslední dobou pořád nervozní a naštvaná.. kdykoliv na mě někdo zaútočí, tak se pak rozbrečím, bránim se, ale prostě si nemůžu pomoct
Já jsem startovala skoro už i na pozdrav
Ve 34. týdnu jsem se vdávala ![]()
@Linettea píše:
Jsem 34 tt a do teď vše dobré, žádné výkyvy nálad, ale teď to tedy začlo. Vše mě rozbrečí, naštve mě uplná maličkost atd. Dnes jsem seřvala přítele, že nemohl přijít dřív i když mi to předem neslíbil. Je to šílené! Také to máte takhle ke konci těhu?
to počkej ten vítr po porodu.. já řvu téměř týden v kuse
jako to je šílený.. mi dostane úplně všechno
na konci těhotenství jsem byla nervózní kvůli porodu, asi občas aji protivná, ovšem teď je to teprva něco ![]()
A jéje
to se mám asi na co těšit…už ted si občas připadám, že jsem zralá na Bohnice! ![]()
Zabijala by som. A najviac tych chytrakov, co maju stale potrebu tipovat termin alebo sa vypytovat kedy a ci uz ![]()
@Linettea píše:
@martina.se Jak dlouho jsi po porodu?
týden
a je to hodně dlouhý týden.. řvu i když se na mě chlap jinak podívá
![]()
@lisma píše:
Zabijala by som. A najviac tych chytrakov, co maju stale potrebu tipovat termin alebo sa vypytovat kedy a ci uz
ideálně, když přenášíš 12 dní a každých 15 minut telefon či sms, že
to i můj chlap pěnil a někoho v telefonu pěkně seřval ![]()
Oživuji
Holky také někdo máte největší vír těhotenských nálad až úplně na konci? Mám porod za rohem, doteď to vlastně vcelku šlo, a najednou mám chuť se hroutit, brečet, jsem podrážděná, pak se zase uklidním, no pecka jako
Tak se ptám, jestli si také někdo takhle „užíval“ závěr ![]()
@zudina No tak… dobré vědět, že v tom člověk nejede sám
Když už nic
Úplně teď nevím, co se sebou, protože samozřejmě vidím, že mě rozhazují úplné maličkosti, ale prostě bych hned všecko obrečela a nemohu si pomoct. Přijdu si jak blázen ![]()
@Žena Vlk píše:
@zudina No tak… dobré vědět, že v tom člověk nejede sámKdyž už nic
Úplně teď nevím, co se sebou, protože samozřejmě vidím, že mě rozhazují úplné maličkosti, ale prostě bych hned všecko obrečela a nemohu si pomoct. Přijdu si jak blázen
Ja taky ale musime doufat ze to po porodu prejde
na me pada depka kazde odpoledne a pak je to zas dobry a najednou zas brecim no je to porad dokola.. je to jak nejhorsi pms
Tak to já měla tak do konce druhého trimestru, teď ve 3. se mi zdá, že se to zlepšilo. Teď jsem zase nervózní z porodu a nemůžu spát ![]()
Jak já vám rozumím
Ve 2. trimestru jsem měla takové špatné období asi 14 dní, špatně jsem spala, noční můry, nervozita, pak se to zase srovnalo. A teď mi to tedy zase dává - normálně labilka
Z porodu už jsem také právě nervózní, pořád doufám, že to už už musí přijít, a pořád nic, no jsem z toho vystreslá. Pak se zase uklidním, a pak mě rozhodí nějaká blbost. Holt asi diagnóza těhotenství ![]()