Hormony ke konci těhotenství

59
2.9.14 18:29

Hormony ke konci těhotenství

Jsem 34 tt a do teď vše dobré, žádné výkyvy nálad, ale teď to tedy začlo. Vše mě rozbrečí, naštve mě uplná maličkost atd. Dnes jsem seřvala přítele, že nemohl přijít dřív i když mi to předem neslíbil. Je to šílené! Také to máte takhle ke konci těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10135
2.9.14 18:33

Já jsem 32tt a jsem poslední dobou pořád nervozní a naštvaná.. kdykoliv na mě někdo zaútočí, tak se pak rozbrečím, bránim se, ale prostě si nemůžu pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.9.14 18:34

:lol: Já jsem startovala skoro už i na pozdrav :lol: Ve 34. týdnu jsem se vdávala ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
2.9.14 18:47
@Linettea píše:
Jsem 34 tt a do teď vše dobré, žádné výkyvy nálad, ale teď to tedy začlo. Vše mě rozbrečí, naštve mě uplná maličkost atd. Dnes jsem seřvala přítele, že nemohl přijít dřív i když mi to předem neslíbil. Je to šílené! Také to máte takhle ke konci těhu?

to počkej ten vítr po porodu.. já řvu téměř týden v kuse :mrgreen: :lol: jako to je šílený.. mi dostane úplně všechno :think: na konci těhotenství jsem byla nervózní kvůli porodu, asi občas aji protivná, ovšem teď je to teprva něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.9.14 18:48

A jéje :-D to se mám asi na co těšit…už ted si občas připadám, že jsem zralá na Bohnice! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
2.9.14 18:57

Zabijala by som. A najviac tych chytrakov, co maju stale potrebu tipovat termin alebo sa vypytovat kedy a ci uz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.9.14 19:09

@martina.se Jak dlouho jsi po porodu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.14 10:57
@Linettea píše:
@martina.se Jak dlouho jsi po porodu? :-)

týden :mrgreen: a je to hodně dlouhý týden.. řvu i když se na mě chlap jinak podívá :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.14 10:58
@lisma píše:
Zabijala by som. A najviac tych chytrakov, co maju stale potrebu tipovat termin alebo sa vypytovat kedy a ci uz :cert:

ideálně, když přenášíš 12 dní a každých 15 minut telefon či sms, že :pocitac: to i můj chlap pěnil a někoho v telefonu pěkně seřval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
31.7.17 19:28

Oživuji :-D Holky také někdo máte největší vír těhotenských nálad až úplně na konci? Mám porod za rohem, doteď to vlastně vcelku šlo, a najednou mám chuť se hroutit, brečet, jsem podrážděná, pak se zase uklidním, no pecka jako :-D Tak se ptám, jestli si také někdo takhle „užíval“ závěr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
31.7.17 19:33

Jj mam mesic do porodu a jsem na tom uplne stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
31.7.17 19:38

@zudina No tak… dobré vědět, že v tom člověk nejede sám ;) Když už nic :-D Úplně teď nevím, co se sebou, protože samozřejmě vidím, že mě rozhazují úplné maličkosti, ale prostě bych hned všecko obrečela a nemohu si pomoct. Přijdu si jak blázen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
31.7.17 19:45
@Žena Vlk píše:
@zudina No tak… dobré vědět, že v tom člověk nejede sám ;) Když už nic :-D Úplně teď nevím, co se sebou, protože samozřejmě vidím, že mě rozhazují úplné maličkosti, ale prostě bych hned všecko obrečela a nemohu si pomoct. Přijdu si jak blázen :-D

Ja taky ale musime doufat ze to po porodu prejde :D na me pada depka kazde odpoledne a pak je to zas dobry a najednou zas brecim no je to porad dokola.. je to jak nejhorsi pms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
31.7.17 20:00

Tak to já měla tak do konce druhého trimestru, teď ve 3. se mi zdá, že se to zlepšilo. Teď jsem zase nervózní z porodu a nemůžu spát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
31.7.17 20:26

Jak já vám rozumím :-D Ve 2. trimestru jsem měla takové špatné období asi 14 dní, špatně jsem spala, noční můry, nervozita, pak se to zase srovnalo. A teď mi to tedy zase dává - normálně labilka :-D Z porodu už jsem také právě nervózní, pořád doufám, že to už už musí přijít, a pořád nic, no jsem z toho vystreslá. Pak se zase uklidním, a pak mě rozhodí nějaká blbost. Holt asi diagnóza těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí