Horor s předkožkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
12.7.11 00:02

Horor s předkožkou

Ahoj holky,
vím,že hodně z Vás má za sebou s prckama
to samé co já,alespon podle toho co jsem tu četla.
Bohužel ani já jsem nedokázala zabránit tomu,aby doktor našemu synovi strhnul předkožku. :cry:

Bylo mu teprve půl roku,když mu doktor tuhle prasárnu provedl.Byla jsem uplně v šoku,ani se mě nezeptal,jestli s tím souhlasím. :cert:
Vůbec jsem nevěděla,že se něco takového dělá.
Měl to poraskané do krve a nějákou dobu se to hojilo
Bylo mi ho hrozně líto a byla jsem na sebe naštvaná,že jsem tomu nezabránila ! :zed:

Stejně to bylo ve finále k ničemu,protože jak se mu to hojilo,tak se to zase zatáhlo.
A po dalším zánětu ledvin, naše obvodačka řekla,že prcek prostě musí přetahovat a začala to zkoušet,tak jsem jí okřikla at toho hned nechá,že si to nepřeju.
Přestala,ale upozornila mě na to,že pan doktor ke kterému půjdeme na nefrologii na kontrolu mu to stejně strhne.

Tak jsem se s mužem domluvila,že radši půjdem s prckem na obřízku,než ho nechat takhle trápit.
To samé jsem řekla i panu doktorovi na nefrologii a ten mě velmi mile překvapil,když mi zdělil,že on s tím násilným strhnutím taky nesouhlasí a že je to prasárna !!!

Dal nám na pindíka mastičku TRIAMCINOLON a mazali jsme ráno a večer.No a po 14 dnech předkožka povolila !!!
No a šlo to i bez bolesti :palec:

Tak se holky nebojte ozvat,at ty naše prdelky malinký zbytečně netrpí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
12.7.11 00:16

Ja teda nevim, co je to porad v Cesku za blaznovstvi, ze se ma neco delat s predkozkou, porad to nekdo nekde resi. A kdyz jeste i doktor udela neco takovyho co popisujes, to je teda neco neuveritelnyho! Takhle chudackovi malymu ublizovat! :-(
Pokud vim, tak ve vetsine civilizovaneho sveta se rika, nechat predkozku byt, nic s ni nedelat, jen pri koupani zkusit jemne stahnout, kam to jde, aby se to uvnitr nezanaselo.

My jsme v UK a kdyz se mi narodil prvni syn, byla jsem tak zblbla vsemi temi diskuzemi a clanky, co jsem cetla na ceskych strankach, ze jsem se ptala nasi health visitorky, jestli s tou predkozkou mam neco delat a co, a ona na me koukala jak na blazna, co bych mu s ni jako chtela delat…

Tak jsem mu s ni nedelala nic a ted ve dvou letech uz ji ma krasne povolenou, zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.11 00:22

tak tohodle jsem se vždycky děsila - sledovala jsem to u ségry (ta má kluky) (jen mi to vyprávěla, nekoukala jsem na to) - ale už jen z toho doslechu mě to děsilo! Fakt si to neumim představit, něco takovýho tomu dítěti provádět.

připadá mi to … přímo … nemístný.

sorry ale zanonymnila jsem se…

• Citovat
  • Upravit
2346
12.7.11 00:55

To je sileny, jak sam doktor umi zadelat na problemy :zed: . Nasilnym pretahovanim vznikaji mikroskopicke (nekdy bohuzel i velmi viditelne, jako v pripade pisatelky synka :( ) prasklinky, ktere se pak zajizvi a tkan je mene pruzna a ve finale je pretahnuti a prirozene povolovani naprosto nemozne. Jen diky tomu, ze nejaky patlal ma pocit, ze se to musi resit uz v pul roce :cert: . Ziji v US a zde se ceka bezne do 5 let, nekdy az prakticky do dospelosti (cca 18 let), pokud neni zadny zavazny zdravotni problem. Ale tech 5 let je naprosto standardnich a nema se to proste ani zkouset. Jen umyt a to je vse! L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
12.7.11 07:19

Naše paní doktorka nic takového nedělá - říká „při koupání ve vodě s předkožkou zahýbat tak, aby byl vidět otvor na močení a aby se tam nehromadily zbytky stolice, ale nijak za to netahat“…

Totéž u dcerky - dohlížet, aby byl vidět otvor do pochvy a stydké pysky nesrůstaly, ale žádné násilí.

Myslím, že je to o jen doktorech - kdekoli můžeš narazit na dobrého i na špatného… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.11 07:45

Ja mám taky syna a uuž před porodem ,jsem se na tohle zeptala mudr ke ktéré jsem chtěla chodit. Známá taky nezabránila ted je její syn obřezaný. Druho the pasarně doktorku kousla do krve do ruky a pak se ji s tím nejnevinějším výrazem zeptala jestlí ji to vadí,že ona se taky nezeptala,zda může zranit její dítě. Vyhrožovala soudem řekla jí ať to zkusí,že okamžitě odcházejí k lékařis tím pinďou a bude proveden zápis. K lékařce už nechodí klukje bez následků ,ale předkožka po zhojení opět nejde přetahovat…

Synovi se to uvolnilo v roce a půl samo,já to při koupání jen jemně šoulila až to šlo samo. Doktorka říkala kdo to strhne tomu pracky urazit

• Citovat
  • Upravit
8petule8
12.7.11 08:10
BohunkaP píše:
Naše paní doktorka nic takového nedělá - říká „při koupání ve vodě s předkožkou zahýbat tak, aby byl vidět otvor na močení a aby se tam nehromadily zbytky stolice, ale nijak za to netahat“…

:palec: :palec: :palec:
my měli malinko zúženou, vždycky jsem ji v teplé vodě lehounce přetáhla, dávali jsme do vody i pár kapek dětskýho oleje, takhle jsme to zopakovali při každým koupání a problémy nikde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9909
12.7.11 08:23

Nám to udělala v 18 měsících,bez předešlého konzultování,nezeptala se mě a prostě to přetáhla a já měla šok.To mě poprvé naše doktorka namíchla.Od té doby si na něj nenechá šáhnout i když se občas pokoušíme.Měl tam trhlinky,namáčela jsem to v řapíku myslím.Můj názor nepřetahovat,protože si myslím že se to časem povolí samo.Jsem zvědavá jak to u nás dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
12.7.11 08:31

Podle mě je tohle o doktorovi…

Synovi nikdo nic nepřetahoval, vždycky jen trošku zlehka zkusil zda to jde aspoň kousek a pak mi pokaždé (od úplného miminka) řekl ať přetahujem zlehýnka ve vaně pod vodou, jen kam to půjde. Postupně to šlo líp a líp a bylo. Teď nemá problém.

A když občas vidím vystresované kamarádky, že s tím jejich 6-7 letí kluci mají problém a doktoři je posílají na zákrok, jsem ráda, že jsem poslechla dr. a nenásilně pomalu přetahovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
12.7.11 08:59

Neřešili jsme vůbec - syn měl předkožku totálně zúženou, takový ten cancourek na konci, nešlo to rozlepit a přetáhnout prostě ani náznakem…

Teď chvíli před 3.naroz. se mi to nějak nezdálo, hodně se syn tahal, tak jsem si /naivně/ myslela, že tam není něco v pořádku a zeptala se pediatra.
Ta zkusila, viděla, že to vážně nejde ani trochu přetáhnout, tak nám jen napsala recept na Triamcinolon…
No a než jsme ho zvládli vyzvednou, tak druhý den si syn během dne SÁM předkožku ÚPLNĚ NORMÁLNĚ PŘETÁHNUL a nadšeně volal „pinďa kouká ven!“ :lol:

Od té doby všechno v normálu a utvrdilo mě to v tom, že někdy je lepší neřešit a nechat to na dětech, ať si poradí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
12.7.11 09:04

Já jsem synovi taky nepřetahovala. On má taky ten cancourek jak píše vulpes a když zjistil, že náš nový tatínek má lulika koukajicího ven tak to chtěl taky :lol: a začal si ho v pěti letech sám přetahovat. Zpočátku ho to bolelo, ale dělal si to sám, já do toho nezasahovala a teď si ho přetáhne úplně v pohodě :palec:

• Citovat
  • Upravit
31594
12.7.11 09:07
vulpes píše:
Neřešili jsme vůbec - syn měl předkožku totálně zúženou, takový ten cancourek na konci, nešlo to rozlepit a přetáhnout prostě ani náznakem…

Teď chvíli před 3.naroz. se mi to nějak nezdálo, hodně se syn tahal, tak jsem si /naivně/ myslela, že tam není něco v pořádku a zeptala se pediatra.
Ta zkusila, viděla, že to vážně nejde ani trochu přetáhnout, tak nám jen napsala recept na Triamcinolon…
No a než jsme ho zvládli vyzvednou, tak druhý den si syn během dne SÁM předkožku ÚPLNĚ NORMÁLNĚ PŘETÁHNUL a nadšeně volal „pinďa kouká ven!“ :lol:

Od té doby všechno v normálu a utvrdilo mě to v tom, že někdy je lepší neřešit a nechat to na dětech, ať si poradí :wink:

Já si v souvislosti s tímto vzpomněla na diskuze, kde se zakladetelky ptaly, jak svým synům zabránit, aby si hráli s pinďou, někdo radil kalhoty s laclem a kdesi cosi, ale mě přijde, že právě to hraní mají tak nějak „naprogramované“, aby si tu předkožku uvolnili sami. 8-) Takže syn doma běhá dole bez a co si s ním dělá je čistě jeho věc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.7.11 09:08

8-o bože jak strhl,mě dětská říkala ve vaně trošku a na kontrole v poradně vždycky trošku zkusila,ale nikdy netrhla,malej jí u toho ani nezaplakal, a před měsícm jsme byli naposledy tak to tak trošku zkusila a já jí říkala že to jde ,že může úplně a ona no já nevěděla abych mu neublížila… nikdy se mi nestalo ,že bu trhla nebo tak něco a poradila nám asi dobře předkoška se přetahuje jak u dospěláka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.7.11 09:11

Já jsem se s něčím podobným bohužel setkala nedávno, synkovi byli 3 roky a na pindíkovi se mu udělal nějaký boláček, stěžoval si že ho to bolí tak jsme pro jistotu došli k doktorce. Nečekala jsem že by mohla něco takovýho udělat, znám jí od malinka a vždy mi připadala jako rozumná, dokonce i ona sama říkala že pinďu přetahovat opatrně ve vaně žádný násilí :zed: tak jsme to taky praktikovali a od dvou let mu kůžička šla skoro celá krásně přetáhnout, jen koneček kolem spodního okraje žaludu byl přilepenej a přesně v tom místě měl ten boláček. Říkala jsem si že nám dá mastičku na zánět a půjdeme domů, místo toho bez jakéhokoliv vysvětlení nebo upozornění kůžičku odtrhla. Samozřejmě se okamžitě valila krev a můj chlapeček slzy v očíčkách :cry: Dostali jsme Framykoin a nakázáno koupat v heřmánku a samozřejmě pravidelně přetahovat aby to znova nesrostlo :-( Každý večer, každý ráno šílenej řev a boj, manžel držel ruce a já seděla na nohách a mazala, všichni jsme u toho brečeli a já si tak dlouho nadávala že jsme tam vůbec chodili :zed: No nicméně po pár dnech ta největší bolest přešla, pindík se uzdravil a ikdyž se nám v jednom místě milimetr kůžičky opět přilepil už nikdy jí to nenechám udělat a u druhého synka si to budu sakra hlídat. Byl to podle mě naprosto zbytečnej a stresující úkon a paní doktorka u mě hodně klesla :poblion:

Omlouvám se za takový sloh, potřebovala jsem to někomu říct :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.7.11 09:18
doriang píše:
Podle mě je tohle o doktorovi…

Synovi nikdo nic nepřetahoval, vždycky jen trošku zlehka zkusil zda to jde aspoň kousek a pak mi pokaždé (od úplného miminka) řekl ať přetahujem zlehýnka ve vaně pod vodou, jen kam to půjde. Postupně to šlo líp a líp a bylo. Teď nemá problém.

A když občas vidím vystresované kamarádky, že s tím jejich 6-7 letí kluci mají problém a doktoři je posílají na zákrok, jsem ráda, že jsem poslechla dr. a nenásilně pomalu přetahovala.

přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+