Horší dýchání

112
13.3.11 09:22

Horší dýchání

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda s tím má někdo zkušenost. Asi od 19.týdne mám takové zhoršené dýchání krátké a rychlejší, říkala jsem to svému doktorovi, ale ten mi řekl, že prý mi mimi bere 30 procent kyslíku, takže je to jasný a ještě že mi tlačí na bránici. Ale mám i pocit jakoby stáhlého žaludku a nervozity. Měla jsem strach, jestli nemám nějaký problém s plícema, ale nekašlu nic, tak to si myslím, že je blbost. Děkuji předem 8-o

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1032
13.3.11 09:36

Je to normální,doktor má pravdu.Skoro všechny těhulky toto mívají.Já taky pořád funěla jak pes :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
13.3.11 09:43
Alexka píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda s tím má někdo zkušenost. Asi od 19.týdne mám takové zhoršené dýchání krátké a rychlejší, říkala jsem to svému doktorovi, ale ten mi řekl, že prý mi mimi bere 30 procent kyslíku, takže je to jasný a ještě že mi tlačí na bránici. Ale mám i pocit jakoby stáhlého žaludku a nervozity. Měla jsem strach, jestli nemám nějaký problém s plícema, ale nekašlu nic, tak to si myslím, že je blbost. Děkuji předem 8-o:mavam:

Ahoj, měla jsem stejný problém od 25. týdne. Je to naprosto notmální, jak říká tvůj doktor. Ničeho se neboj a z tohoto se nestrachuj a nestresuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.3.11 09:51

ahojky…
je to normalni… a bude to mozna jeste malinko horsi… :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.3.11 10:04

Jojo, je to bohužel normální. Já mám pořád pocit, jak kdyby mi na hrudníku někdo seděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
13.3.11 10:17

Přesně tak, jak píší holky, i mně se hůř dýchá. A věřím tomů, že bude hůř :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
16.3.11 08:44

Horší dýchání