Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda s tím má někdo zkušenost. Asi od 19.týdne mám takové zhoršené dýchání krátké a rychlejší, říkala jsem to svému doktorovi, ale ten mi řekl, že prý mi mimi bere 30 procent kyslíku, takže je to jasný a ještě že mi tlačí na bránici. Ale mám i pocit jakoby stáhlého žaludku a nervozity. Měla jsem strach, jestli nemám nějaký problém s plícema, ale nekašlu nic, tak to si myslím, že je blbost. Děkuji předem ![]()
Je to normální,doktor má pravdu.Skoro všechny těhulky toto mívají.Já taky pořád funěla jak pes ![]()
Alexka píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda s tím má někdo zkušenost. Asi od 19.týdne mám takové zhoršené dýchání krátké a rychlejší, říkala jsem to svému doktorovi, ale ten mi řekl, že prý mi mimi bere 30 procent kyslíku, takže je to jasný a ještě že mi tlačí na bránici. Ale mám i pocit jakoby stáhlého žaludku a nervozity. Měla jsem strach, jestli nemám nějaký problém s plícema, ale nekašlu nic, tak to si myslím, že je blbost. Děkuji předem
Ahoj, měla jsem stejný problém od 25. týdne. Je to naprosto notmální, jak říká tvůj doktor. Ničeho se neboj a z tohoto se nestrachuj a nestresuj
ahojky…
je to normalni… a bude to mozna jeste malinko horsi…
![]()
Jojo, je to bohužel normální. Já mám pořád pocit, jak kdyby mi na hrudníku někdo seděl.
Přesně tak, jak píší holky, i mně se hůř dýchá. A věřím tomů, že bude hůř ![]()